NEW Gibson Les Paul Studio Nitrous

oselifer είπε:
Χάλια!!!! Αν ήταν οι μοναδικές κιθάρες στον κόσμο,θα άλλαζα όργανο. :o :o :o :o

Η μόνη χρήση που μπορώ να σκεφτώ είναι για κιθάρα κλόουν σε παιδικό πάρτυ..

Ντροπή τους εκεί στη Gibson.Και 1300ευρώ.  ::) ::)

Αυτό το granadillo στο fretboard τι είναι;
Είχα διαβάσει παλια ότι άρχιζαν να ξεμένουν απο rosewood και ebony λόγο των πλημμυρών και επειδη οι κυβέρνηση είχε κατασχέσει έναν αριθμό ξύλου. Γι αυτο η Gibson ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις. Αλλα συγουρα θα ειναι κατι καλο σιγα μην μας αφήσει έτσι.

Ήμαρτον...  ;D

Μαπλέ στον φούρνο (με πατάτες) ;) και... πεμπτοξάδερφα του έβενου για ταστιέρες  :D

666... όργανα του σατανά  ;D

Αγόρια, βάλτε τα ευρώ σας στην άκρη, μαζέψτε και κάτι παραπάνω και πάρτε μια ωραιότατη μεταχειρισμένη LP - να είναι 70ς, να είναι 80ς- η οποία να ΕΙΝΑΙ Les Paul και όχι με κάτι σχήμα LP, έστω και αν γράφει Gibson.

ΥΓ: Η αιρετική άποψη ενός «πτωματολάγνου» που έλεγε και μια ψυχή του forum  ;) ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αγόρια, βάλτε τα ευρώ σας στην άκρη, μαζέψτε και κάτι παραπάνω και πάρτε μια ωραιότατη μεταχειρισμένη LP - να είναι 70ς, να είναι 80ς- η οποία να ΕΙΝΑΙ Les Paul και όχι με κάτι σχήμα LP, έστω και αν γράφει Gibson.

ΥΓ: Η αιρετική άποψη ενός «πτωματολάγνου» που έλεγε και μια ψυχή του forum  ;) ;D ;D
+1000

degdekis είπε:
http://www.dv247.com/guitars/gibson-les-paul-studio-electric-guitar-wine-red-gold-hardware--36764

αυτή σας έλεγα.

το dv την έχει 1100 ευρω χωρίς μεταφορικά. Όσο πάει και πέφτει...
Την ειχα σε μαυρη...πηγα κ την αγορασα ντουγρου το 2008 καινουργια 1200 ευρα απο Ελλαδα...την πουλησα μετα κοπων κ βασανων τον Δεκεμβρη που μας περασε σε ενα παλικαρι...την σκοτωσα για να την διωξω... :P :P

Απαραδεκτο μανικι σαν ακατεργαστο ροπαλο...χοντρο κ αβολο...(μεχρι κ η orville με το 59 rounded μανικι χιλλιες φορες καλυτερη)....απο το 17 ταστο κ μετα μου ηταν αδυνατο να παιξω στην συγκεκριμενη...επισης το φινις σε καποια σημεια ηταν orange peel....κ επισης οι μαγνητες 490 κ something που φερει καθολου του γουστου μου...απαραδεκτη...σημερα βλεπω studio κ λεω απο μεσα μου ΄΄τζαμπα τα φραγκα΄΄...τωρα βλεπω τις βγαλανε σε φωσφοριζε,χτυπητα χρωματα 80ς style,λες κ ειναι superstrats...ελεος...αλλαξανε κ το μανικι....αλλα κ παλι με μακρια κ αλαργα.... ::) ::)

(Για την ιστορια πηρα μια custom με ωραιοτατο 60 slim μανικι κ βρηκα την υγεια μου) 8)

scofield είπε:
Την ειχα σε μαυρη...πηγα κ την αγορασα ντουγρου το 2008 καινουργια 1200 ευρα απο Ελλαδα...την πουλησα μετα κοπων κ βασανων τον Δεκεμβρη που μας περασε σε ενα παλικαρι...την σκοτωσα για να την διωξω... :P :P

Απαραδεκτο μανικι σαν ακατεργαστο ροπαλο...χοντρο κ αβολο...(μεχρι κ η orville με το 59 rounded μανικι χιλλιες φορες καλυτερη)....απο το 17 ταστο κ μετα μου ηταν αδυνατο να παιξω στην συγκεκριμενη...επισης το φινις σε καποια σημεια ηταν orange peel....κ επισης οι μαγνητες 490 κ something που φερει καθολου του γουστου μου...απαραδεκτη...σημερα βλεπω studio κ λεω απο μεσα μου ΄΄τζαμπα τα φραγκα΄΄...τωρα βλεπω τις βγαλανε σε φωσφοριζε,χτυπητα χρωματα 80ς style,λες κ ειναι superstrats...ελεος...αλλαξανε κ το μανικι....αλλα κ παλι με μακρια κ αλαργα.... ::) ::)

(Για την ιστορια πηρα μια custom με ωραιοτατο 60 slim μανικι κ βρηκα την υγεια μου) 8)
Ε καλά τώρα τι συγκρίνουμε ; Τις custom με τις studio ; Η μέρα με την νύχτα . Γενικά κι εγω είμαι πολύ κατα των πανάκριβων στούντιο . Δηλαδή να πληρώνεις την πρόβα 15 ευρώ την ώρα ;

aris 17561 είπε:
Γενικά κι εγω είμαι πολύ κατα των πανάκριβων στούντιο . Δηλαδή να πληρώνεις την πρόβα 15 ευρώ την ώρα ;
χα,χα εγραψες.... ;D ;D ;D

aris 17561 είπε:
S9f πολύ ωραίες αυτές που ποσταρησες αλλα ρε γ***τη , φοβούμαι λίγο απο eBay γιατι. Παίζει και πολυ μαιμου. Ε ;
Να μην φοβάσαι καθόλου.Έχεις να κάνεις με μιά σοβαρή πολυεθνική εταιρεία (για δες πόσο έχει μιά μετοχή της στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης...) και είσαι απολύτως καλυμμένος σε περίπτωση που τύχει καμιά στραβή.Επίσης σχεδόν όλες οι μαιμούδες που ανεβαίνουν -πλέον- στο ebay μετά από λίγες ώρες...πυροβολούνται. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...αν θες να βάλεις χρώμα στη ζωή σου, δεν είναι και τόσο χάλια, ιδίως την πορτοκαλί την βρίσκω και συμπαθητική...

Η τιμή είναι λιγάκι τσιμπημένη, αλλά αυτό είναι θέμα του marketing dep. της Gibson.

Aν την κρατήσει στα χέρια του 'κανας γνωστός και διάσημος, η τιμή θα παραμείνει, αν όχι, η τιμή θα πέσει...

Αν προσωπικά θα διέθετα αυτά τα χρήματα, θα πήγαινα για την standard.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ, η παρακάτω κιθάρα είναι το καλύτερο value for money που έχει βγάλει ποτέ η Gibson.

Eχει πάνω τους burstbuckers pro, είναι ελαφριά, μπράτσο με ματ βερνίκι που δεν κολλάει στο χέρι, (και παχύ, που εμένα προσωπικά μου αρέσει) απίστευτο ζύγισμα και playability, και ήχο classic les paul 100%...

Mάλιστα μου άρεσε τόσο πολύ που έχω 2 αυτή τη στιγμή (τα σχετικά παλαιώτερα μοντέλα με την rosewood ταστιέρα).

Για να μη μιλήσω για τις άπειρες συγκρίσεις που έχουν γίνει με αυτήν και διάφορες standard και VOS...

...μπήκαν οι VOS στη θήκη και δεν ήθελαν να ξαναβγούν ;D

Εντάξει δεν έχει binding και δεν είναι τόσο όμορφη σαν την standard, αλλά η τιμή της...

http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_limited_wbcr.htm

(Απορώ ακόμα με κάποιους που αγοράζουν Κινέζικες απομιμήσεις, ενώ με παρόμοια χρήματα μπορούν να πάρουν την παραπάνω μεταχειρισμένη) :( :( :(

Δεν περιμένω ότι θα κάνουν κανά τρελό σουξέ αλλά..

Πολλές φορές κρίνουμε με κάποια standards που καθορίζονται ασυνείδητα και από την κουλτούρα μας,τον όποιο πολιτισμό μας,την συναναστροφή μεταξύ μας, κ.λ.π.

Μπορεί όμως κάποιοι άλλοι κάπου μακριά να μην θεωρούν αυτά τα χρώματα τόσο κιτς και φανταχτερά..

Όποιος έχει ταξιδέψει, ειδικά εκτός Ευρώπης, θα έχει διαπιστώσει ότι το δικό μας "καυτερό","αλμυρό","στιφό", μπορεί να διαφέρει με αυτό που εννοούν π.χ.σε μια  κουζίνα της Άπω Ανατολής..

makam είπε:
(Απορώ ακόμα με κάποιους που αγοράζουν Κινέζικες απομιμήσεις, ενώ με παρόμοια χρήματα μπορούν να πάρουν την παραπάνω μεταχειρισμένη) :( :( :(
Όντως, αν το καλοσκεφτείς για την αγορά και το συμμάζεμα μιας μαϊμούς άνετα φτάνεις στα 450 -500 κατοστάρικα..

Εγώ πάλι νομίζω ότι ο φίλος παρακάτω πρέπει να ζητήσει δικαιώματα από την Gibson

για τα νέα της μοντέλα..Υπήρξε πρωτοπόρος θαρρώ..

http://smart.noiz.gr/details.php?id=100471

Κανιμώθριος είπε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι ο φίλος παρακάτω πρέπει να ζητήσει δικαιώματα από την Gibson

Σωστός, κατά τη γνώμη μου όμως θα δυσκολευτεί πααααααααααααααάρα πολύ να την δώσει με αυτό το χρώμα σε αυτά τα λεφτά.

ΠΑΟΚιτο είπε:
Σωστός, κατά τη γνώμη μου όμως θα δυσκολευτεί πααααααααααααααάρα πολύ να την δώσει με αυτό το χρώμα σε αυτά τα λεφτά.
Έτσι είναι...

Όταν σε κάποια όργανα βάζεις χέρι- με αισθητικές παρεμβάσεις που «αλλοιώνουν» την συλλεκτική/ μεταπωλητική αξία τους- τότε τα... παντρεύεσαι  ;)

Ειδάλλως αν πας σε... διαζύγιο θα πρέπει να ρίξεις την... διατροφή  ;D ;D ;D

Κανιμώθριος είπε:

Αυτό που έκανες δεν είναι σωστό.Ανέβασες και ουσιαστικά δυσφημείς μιά ενεργή αγγελία στο forum κάποιου συνφορουμίτη σου,που προσπαθεί να πουλήσει και πιθανότατα τα έχει ανάγκη τα χρήματα αυτά.Το αν σου αρέσει ή όχι δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σημασία.Κάτι μου λέει πως δεν θα σου άρεζε αυτό αν ήταν η δική σου αγγελία.  ;)

Προτείνω να βγει ένας κανονισμός που να απαγορεύει τέτοιου είδους ενέργειες,παρά μόνο αν είναι να βοηθήσουμε κάποιον να πουλήσει.

(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον πωλητή ή την αγγελία -πρώτη φορά την είδα- απλά προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο συνφορουμίτης.)  

ΠΑΟΚιτο είπε:
εμενα πιο πολυ σε αυτη την αγγελια με ανησυχει η προτελευταια προταση!!! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back