- Πόντοι
- 16
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... :lol:
+1. To μόνο που μπορεί να ακουστεί σαν ένα ενισχυτή είναι ο ... ίδιος ο ενισχυτής! Λογικά τα πεταλάκια αυτά θα είναι ενα fixed eq' date=' ίσως με λίγο gain, που θα ακούγεται ΣΑΝ bassman κλπ κλπ! Αλλά πριν τα ακούσουμε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα!!![/quote']
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο fixed eq γιατί είδα ότι ουσιαστικά έχουν COSM Modeling μέσα.
Εγώ είμαι περίεργος πόσο ζυγίζουν όλα μαζί... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:H behringer θα βγαλει λεει 80 νεα προϊοντα!!!Λετε να αξιζει κανενα???Ειμαι πολυ περιεργος τι εχουν copιαρει![]()
Θυμίζει σε κανέναν το Memory Man???... :lol:Ποια boss ρε παιδιά' date=' δείτε τι βγάζει η behringer :lol:
[img']http://www.behringer.com/VM1/VM1_medium.jpg[/img]
Εγώ είμαι περίεργος πόσο ζυγίζουν όλα μαζί... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:H behringer θα βγαλει λεει 80 νεα προϊοντα!!!Λετε να αξιζει κανενα???Ειμαι πολυ περιεργος τι εχουν copιαρει![]()
Ναι , παιζει να ταιριαζουν και κατι γιαπωνεζικα που τους μοιαζουν,να δεις πως τα λενε......ααααα!!! Boss νομιζωΤο pedalboard καλό κομμάτι όμως... :wink:
Πλάκα πλάκα δείχνει ΠΟΛΥ ωραία (αν τη χρησιμοποιείς σαν απλή... βαλίτσα!)Το pedalboard καλό κομμάτι όμως... :wink:
Τι;;;Τα ίδια έγραφε ακριβώς και το MEGA Distοrtion(Super duper massive extravagant μα τι όγκο βγάζω ο ^%#$ πάλι) αλλά όπως ήταν το γύρισα πίσω και πήρα το ΕQ. :lol: :lol: :lol:Που'σαι Jaaaaanick??? Το METAL CORE σε καλεί... :lol:
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα το τσιμπίσεις...Τι;;;Τα ίδια έγραφε ακριβώς και το MEGA Distοrtion(Super duper massive extravagant μα τι όγκο βγάζω ο ^%#$ πάλι) αλλά όπως ήταν το γύρισα πίσω και πήρα το ΕQ. :lol: :lol: :lol:Που'σαι Jaaaaanick??? Το METAL CORE σε καλεί... :lol: