new boss pedals

Σε λίγο θα έχουμε και telecaster και precision κτλ πεταλάκια!!

Αυτό:

TheBestPedalInTheWorld.jpg

Πότε θα το βγάλουν επιτέλους???

πολύ ωραία τα πεταλάκια αλλα μου φαίνεται οτι θα είναι λίγο μαπα...

διαφημιστικό τρύκ μου μυρίζει...

+1. To μόνο που μπορεί να ακουστεί σαν ένα ενισχυτή είναι ο ... ίδιος ο ενισχυτής! Λογικά τα πεταλάκια αυτά θα είναι ενα fixed eq, ίσως με λίγο gain, που θα ακούγεται ΣΑΝ bassman κλπ κλπ! Αλλά πριν τα ακούσουμε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα!!!

Που'σαι Jaaaaanick??? Το METAL CORE σε καλεί... :lol:

Πάλι καλά που πρόλαβα και δεν πήρα Deluxe Reverb... :wink:

+1. To μόνο που μπορεί να ακουστεί σαν ένα ενισχυτή είναι ο ... ίδιος ο ενισχυτής! Λογικά τα πεταλάκια αυτά θα είναι ενα fixed eq' date=' ίσως με λίγο gain, που θα ακούγεται ΣΑΝ bassman κλπ κλπ! Αλλά πριν τα ακούσουμε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα!!![/quote']
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο fixed eq γιατί είδα ότι ουσιαστικά έχουν COSM Modeling μέσα.

Εννοώ ότι δεν θα μπορείς να "ξεφύγεις" πολύ από τον βασικό τους ήχο! Αλλά θα δείξει, ή μάλλον θα ακουστεί... 8)

H behringer θα βγαλει λεει 80 νεα προϊοντα!!!Λετε να αξιζει κανενα???Ειμαι πολυ περιεργος τι εχουν copιαρει :P
Εγώ είμαι περίεργος πόσο ζυγίζουν όλα μαζί... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DC9_small.jpg

35¤ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...Νομιζω οτι εχω δει ενα "αντιγραφο" σε κοκκινο,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...

Παντως δεν πρεπει να ειναι τοσο καλο οσο αυτο :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
H behringer θα βγαλει λεει 80 νεα προϊοντα!!!Λετε να αξιζει κανενα???Ειμαι πολυ περιεργος τι εχουν copιαρει :P
Εγώ είμαι περίεργος πόσο ζυγίζουν όλα μαζί... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PB1000_small.jpg

Οσο 2-3 Boss ??????? :lol: :lol:

Το pedalboard καλό κομμάτι όμως... :wink:
Ναι , παιζει να ταιριαζουν και κατι γιαπωνεζικα που τους μοιαζουν,να δεις πως τα λενε......ααααα!!! Boss νομιζω :)

Καλο κομματι, αλλα φοβαμαι μηπως βγαζει "φυσημα" και αυτη :lol: :lol:

Το pedalboard καλό κομμάτι όμως... :wink:
Πλάκα πλάκα δείχνει ΠΟΛΥ ωραία (αν τη χρησιμοποιείς σαν απλή... βαλίτσα!)

Το Time Machine με τίποτα δεν γίνεται Memory Man, εδώ το αυθεντικό σταματάει να βγαίνει όπου νάναι λόγω έλλειψης υλικών.

Τι;;;Τα ίδια έγραφε ακριβώς και το MEGA Distοrtion(Super duper massive extravagant μα τι όγκο βγάζω ο ^%#$ πάλι) αλλά όπως ήταν το γύρισα πίσω και πήρα το ΕQ. :lol: :lol: :lol:

Τι;;;Τα ίδια έγραφε ακριβώς και το MEGA Distοrtion(Super duper massive extravagant μα τι όγκο βγάζω ο ^%#$ πάλι) αλλά όπως ήταν το γύρισα πίσω και πήρα το ΕQ. :lol: :lol: :lol:
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα το τσιμπίσεις... :D

Δεν ξέρω, νομίζω ότι "Η Δύναμη" καθοδηγεί την σκέψη μου... :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back