Ε άμα δεν πούλησε ο Misha Mansoor...Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και όλα τα ψηφία, για να ακουστεις σαν τον SRV και να παίξεις τα bloooz...
Ε άμα δεν πούλησε ο Misha Mansoor...![]()
Ευχαριστούμε για την πληροφορία Bill καθώς δε φαίνεται παρά μόνο αν το προσθέσεις στο καλάθι και πας στο checkout. Για υφιστάμενους πελάτες έχει 39,80€ έκπτωση.loyalty discount
Το δοκίμασες Σπυρο;
Δεν είμαι καν κοντά στο τι κάνει ο Σπύρος στα blues, αλλά 2-3 πρώτα σχόλια μετά από βραδινό session με Ολλανδικές μπίρες (η κυρά μου έχει πάει στη μαμά της):Το δοκίμασες Σπυρο;
Στην ουσία αυτό θα γίνει (συντομα φαντάζομαι) όταν θα είναι διαθέσιμο στο Quad Cortex όπως έχει γίνει με αρκετά από τα προηγούμενα plugins.θα μπορούσαν να το πακετάρουν σε ένα πετάλι και να είναι υπερόπλο για ανθρώπους που παίζουν covers σε μαγαζιά.
Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω καταφέρει με τα plugins ως τώρα.
- Στα σοβαρά τώρα, αν ρυθμίσεις καλά input/output σε κάρτα ήχου και plugin, όσα presets δοκίμασα ακούνε φουλ το χέρι, το volume pot και είναι πολύ κοντά στο τι απόκριση έπαιρνα εγώ από τον λαμπάτο μου όταν τον άκουγα από studio monitors.
Πάλι καλά δεν έπαιξα κάτι. Ευχαριστούμε Σπύρο παίκτουρα!ιδού να παίζω άγαρμπα αλλάζοντας τονικότητες χωρίς λόγο σε στρατ με τελειωμένες χορδές.
Το 1ο είναι πιο κοντά στα γούστα μου.Λοιπόν μια και ήδη κατέβασα το trial, ιδού να παίζω άγαρμπα αλλάζοντας τονικότητες χωρίς λόγο σε στρατ με τελειωμένες χορδές. Το preset είναι το gravity του Mayer αλλά έχω κλείσει Dumble και Two Rock οπότε ακούγεται μόνο ο Vibroking. Δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο από ρυθμίσεις.
Προβολή συνημμένου 52771
Για λόγους reference, ακολουθεί το ίδιο ακριβώς track σε δικό μου preset Tone King Imperial MKII:
Προβολή συνημμένου 52772
Και επίσης δικό μου preset Cοry Wong X:
Προβολή συνημμένου 52770