Το δοκίμασα κι εγώ.
Περίμενα περισσότερα με όλο αυτό το hype, οπότε ίσως γι αυτό απογοητεύτηκα. Για μένα είναι απλά ΟΚ για γρήγορες φάσεις να ξεμπερδεύει κάποιος σε μια πυκνή μίξη αν θέλει έναν ουδέτερο vintage Fender ήχο.
Στα μείον που βρήκα:
1. Υπερβολικά μπάσα (είναι φτιαγμένο μόνο για vintage single coils?)
2. Κουλό compression όσο και να καθαρίζεις τον ήχο
3. Reverb χωρίς το σωστό "σκάσιμο" .Έχω βρει πολύ καλύτερα spring reverb emulations σε άλλα plugins (
Arturia).
4. Τα drives, ιδιαίτερα των ενισχυτών, έχουν ένα square wave fuzzάρισμα.
Για να είμαι δίκαιος, αυτή η κριτική είναι μετά από μια ημέρα παιξίματος και δεν αποκλείω προσπαθώντας να φτιάξει ένα τέτοιο plugin η Neural να έχει φτάσει σε μια υλοποίηση που είναι υπερβολικά ευαίσθητη στο input signal και να έχει ένα αρκετά μεγάλο learning curve για να φτάσει να ικανοποιεί.
Επίσης, εγώ έχω κι έναν vintage Super Reverb κι έναν Teisco Checkmate στο σαλόνι, οπότε η σύγκριση είναι άμεση και συντριπτική.
Παρόλα αυτά, ακόμη και συγκρίνοντας plugins, θα προτιμήσω πιθανότατα το Cory Wong σαν "go to" για καθαρά κι edge of breakup οταν βαριέμαι να στήσω μικρόφωνα.
ΥΓ: Υπάρχουν πεταλάκια εκεί έξω που με ένα ωραίο IR στην έξοδο, μπορούν να δώσουν απείρως πιο πειστικά αποτελέσματα για drive τύπου Dumble ή vintage Fender.