- Πόντοι
- 218
Παναλαφροι, δυνατοί (100W) ,δικαναλοι και μικροί σε διαστάσεις class A/B... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Λάμπες...Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Ναι, μεν, αλλά... Οι λάμπες πάνε "πακέτο" με κιλά και ποιος να κουβαλάει τώρα σε αυτή την ηλικία...Λάμπες...
Η εποχή που κάναμε τους... μεταφορείς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τουλάχιστον στο θέμα "ενισχυτής". Οι καμπίνες συνεχίζουν να αντιστέκονται στη... "δίαιτα", αλλά έχουν βγει ορισμένες ultra light που διευκολύνουν τις πονεμένες μέσες μας.να έχεις 100W σε τόσο μικρή διάσταση, και σε 3.59kg είναι υπόθεση.
Εμένα δε με χαλάει, ισα ίσα που αυτό κάνω κιόλας μερικές φορές. Αλλά δεν ειναι ολοι στην ίδια φάση και ίσως να έχουν κάποιο δίκιο. Οι παράγοντες που επηρεάζουν ειναι:Ένα κόμπο απλό και ωραίο 15-20 watt τι μας χαλάει ρε παιδιά; Και φιλικό προς τη μέση
Αυτό ακριβώς.Ένα κόμπο απλό και ωραίο 15-20 watt τι μας χαλάει ρε παιδιά; Και φιλικό προς τη μέση
Κοίτα κ εγώ καθαρά παίζω και 8/10 gigs πάω με Κατάνα γιατί με βολεύει περισσότερο και έχει οκ ήχο. Αλλά αναγνωρίζω τη διαφορά στην ποιότητα και επίσης δεν υπάρχει φορά που να μην "αισθάνομαι" ότι παίζω με κάτι ψηφιακόΕγώ που παίζω αρκετά καθαρά και έχω ανάγκη το bell like καθαρό, η λάμπα με σώζει και δεν εχω βρει κατι που να την αντικαθιστά. Ωστόσο έχουν βελτιωθεί πολύ οι λύσεις σε σημείο που είναι αρκετά οκ. Αλλά όχι το ίδιο. Άλλοι που παίζουν άλλα είδη μουσικής π.χ metal μπορεί να βρίσκουν λύσεις με άλλους τρόπους και να συμφέρει.