- Πόντοι
- 16
Ένας γνωστός μου μου δίνει το ταμπούρο της imperialstar http://www.thomann.de/gr/tama_14x65_imperialstar_snare_2.htm για 40 ευρώ (το είχε πάρει σαν 2ο για την ELX του αλλά του έκατσε και πήρε του jordison το signature οπότε αυτό έμεινε στην απέξω)
Το ερώτημα είναι ένα: Αξίζει να το πάρω και να το βάλω στη stagg μου? ;D
Δηλαδή θα δώ διαφορά?? Βασικά θέλω να κοπεί σχεδόν τελείως το ενοχλητικό buzz (το οποίο με evans genery dry & hazy 200 και καλό κούρδισμα έχει ελαχιστοποιηθεί) και να βγάζω έναν αξιοπρεπή ήχο.
Επιπλέον θα μπορώ να του βάλω τα evans ή από τη στιγμή που είναι μια χαρά στο stagg (και θα το χρησιμοποιώ σαν 2ο, μονίμως "ανοιχτο") δεν αξίζει να το ξεκουρδίσω?? Και αν το πάρω τι δέρματα να του χώσω?? Πάλι ο ίδιος συνδυασμός?? (evans genery dry-hazy 200)
Πολλές απορίες έχω

Το ερώτημα είναι ένα: Αξίζει να το πάρω και να το βάλω στη stagg μου? ;D
Δηλαδή θα δώ διαφορά?? Βασικά θέλω να κοπεί σχεδόν τελείως το ενοχλητικό buzz (το οποίο με evans genery dry & hazy 200 και καλό κούρδισμα έχει ελαχιστοποιηθεί) και να βγάζω έναν αξιοπρεπή ήχο.
Επιπλέον θα μπορώ να του βάλω τα evans ή από τη στιγμή που είναι μια χαρά στο stagg (και θα το χρησιμοποιώ σαν 2ο, μονίμως "ανοιχτο") δεν αξίζει να το ξεκουρδίσω?? Και αν το πάρω τι δέρματα να του χώσω?? Πάλι ο ίδιος συνδυασμός?? (evans genery dry-hazy 200)
Πολλές απορίες έχω