Corian Ταμπούρο κατασκευή φωτορομάντζο

Superfunk είπε:
"ετοιμο για ηχογραφηση ηχο"
Αυτό .... όπως το πες ακριβώς θα έλεγα κι εγώ αν προσπαθούσα να περιγράψω τον ήχο του.

Ακόμα δεν έχει φορέσει το δέρμα που του ''πάει'' βέβαια

μπράβο ρε Κώστα...ωραίος ο πειραματισμός και χαίρομαι που τελικά πέτυχε....

και εις ανώτερα!

6.5 ειναι ? τη φαλτσογωνια πως τη φτιαξατε ? 30 ?, 45 ?, rounded ? Αυτο ειναι το κρισιμοτερο σημειο ενος τυμπανου, η επιφανεια που παταει το δερμα στον κοθρο. Καλα τα resonance του κσυλου και τα λοιπα, αλλα αν το bearing edge δεν κατσει σωστα τοτε αστα.

To βραδυ εχουμε προβα. Θα ειναι στο studio να το θαυμασω και απο κοντα ?

hwept είπε:
6.5 ειναι ? τη φαλτσογωνια πως τη φτιαξατε ? 30 ?, 45 ?, rounded ? Αυτο ειναι το κρισιμοτερο σημειο ενος τυμπανου, η επιφανεια που παταει το δερμα στον κοθρο. Καλα τα resonance του κσυλου και τα λοιπα, αλλα αν το bearing edge δεν κατσει σωστα τοτε αστα.

To βραδυ εχουμε προβα. Θα ειναι στο studio να το θαυμασω και απο κοντα ?
Είναι 6,5'' , το φάλτσο είναι 45 μοίρες και έχω αφήσει έδρα να πατάει το δέρμα 4mm για να έχω τη δυνατότητα να τη μικρύνω αν δε ''σκάει'' καλά . Μπορεί να φτάσει μέχρι 0 . να γίνει δλδ 45 μοίρες σε όλο το πάχος (12mm) .

Στο studio είναι παίχτο το βράδυ και πες εντυπώσεις .... το δέρμα που φοράει είναι δικό σου  ;D ..... δε κάνει όμως .... θα το αλλάξουμε μη φωνάζεις  ;D 

Μπράβο είστε μερακλήδες  8)

Καλές τυμπανιές!

Πολυ μ αρεσε και εμε το νεο ταμπουρο του δραμμερ μας, ωραιος στακατος ηχος!! Το συνιστω ανεπιφυλακτα !! Μιας και αναφερθηκαν και λοιπες κατασκευες...ρε Κωστα δε βαζεις μια φωτο της CorianCaster σου χεχεχεχε....

kostas80 είπε:
το δέρμα που φοράει είναι δικό σου  ;D ..... δε κάνει όμως .... θα το αλλάξουμε μη φωνάζεις  ;D 
Γεωργιου speaking "Ημαρτον ρε..... ειστε τοσο λακαμαδες που βαλατε παιγμενο δερμα ?"

Ντροπη σας. Ελπιζω να μη βαλατε το powerstroke 4. Ειναι μουγκα στη στρουγκα.

Ambassador hands down  :)

hwept είπε:
Γεωργιου speaking "Ημαρτον ρε..... ειστε τοσο λακαμαδες που βαλατε παιγμενο δερμα ?"

Ντροπη σας. Ελπιζω να μη βαλατε το powerstroke 4. Ειναι μουγκα στη στρουγκα.

Ambassador hands down  :)
Αυτό το μουγκό βάλαμε .... (νομίζω) ... δε βάζεις το evans μια γρήγορη ?

Να το βαλλω, αλλα ειναι παιγμενο πολυ καιρο. Δε θα κανει. Το powerstroke ηταν πιο καινουργιο αλλα ειναι εντελως ακαταλληλο (μουγκαφον). Αγορα remo ambassador αμεσα λεμε.

Clear CS

Πιο 80s πεθαινεις

Αυτα ειναι

Λοιπον το δοκιμασα λιγουλακι μετα την προβα. Πηγα να ηχογραφησω και sample αλλα με προδωσε η καρτα μνημης !!! >:(

Καταρχην μπραβο για την κατασκευη. Ολα δειχνουν κομπλε.

Μου εκανε εντυπωση το βαρος αλλα και το παχος του κοθρου.

Απο ηχο ηταν πολυ δυνατο (αναμενομενο με τοσο παχυ κοθρο) αλλα αρκετα muffled. Θα ηθελα να εχει λιγο περισσοτερο resonance. Βεβαια δε βοηθαει το powerstroke 4 που φοραγε και το αρκετα χαμηλο κουρδισμα που ειχε. Αναποφευκτα με τοσο χαμηλο κουρδισμα ειχει και μειωμενη ευαισθησια σε ghost notes.

Αναμενω πιο αναλυτικο test drive χωρις το θαναση να παιζει ταυτοχρονα. Σιγουρα παντως θελει λεπτο δερμα, για να δωσει μερικες αρμονικες, και λιγο πιο ψηλο κουρδισμα στο batter για να αποκτησει παραπανω ευαισθησια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back