- Πόντοι
- 16
Συμπαθεστατε φιλε Pericles, δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω σε ποιους αναφερεσε, αλλα μιας και ημουν ενας απο τους 3 που κατα καποιο (εντελως καλοπροαιρετο) τροπο σχολιασαν τις τιμες του Γαβριηλου, επετρεψε μου.pericles είπε:Παιδια συγνωμη αλλα δεν αντεξα.Πολλοι απο εμας δεν ξερουν να πιασουν κατσαβιδι -σφυρι -τρυπανι δηλαδη ειμαστε ασχετοι με την τεχνη (οποιαδηποτε τεχνη ) και εχουμε ομως το ''ΚΟΥΡΑΓΙΟ '' να κανουμε κριτικη για τον δεινα και τον ταδε.
Δηλαδη καποιος εν δυναμει αγοραστης τυμπανων, εαν δεν κατεχει τις οποιες τεχνικες γνωσεις, θα πρεπει να αγοραζει οτι επιθυμει αλλα χωρις δικαιωμα κριτικης; Εαν π.χ βαλεις να σου χτισουν ενα σπιτι και σου ερθει το ταβανι στο κεφαλι δε θα εχεις το ''ΚΟΥΡΑΓΙΟ'' να κατηγορισεις τον αρχιτεκτονα/χτιστη/μηχανικο η' οποιονδηποτε ευθυνεται γι αυτο, εαν δεν ηξερες ο ανιδεος πως βγαινουν τα σχεδια, πως ελεγχεις η αντοχη των υλικων, που ειναι το οριο θραυσης, πως υπολογιζεις τις τασεις που ασκονται πως πως πως οτιδηποτε; (εννοειται δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα

Απο τη στιγμη που πληρωνει καποιος για μια υπηρεσια, εχει ολο το δικαιωμα να ειναι ή να μην ειναι ευχαριστημενος.
Οσο για τα ελληνικα προ'ι'οντα θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου. ΕΑΝ και ΜΟΝΟ οταν αυτα ειναι ποιοτικα και σε αναλογες της ποιοτητας τιμες, τοτε ναι, εννοειται οτι θα τα προτιμησω! Εαν εχω 2 σαπια προ'ι'οντα και το διλλημα εαν θα παρω ελληνικο σαπιο η' ολλανδικο σαπιο, οχι ευχαριστω. Δε με ενδιαφερει τι καταγωγης θα ειναι αυτος που θα μου ''πιασει τον ''καλο'' '', με ενδιαφερει να μη μου τον πιασει.
Φιλε beero το θεμα πηρε τη κατω βολτα. Και ειναι κριμα γιατι αδικουμε το σουπερ ταμπουρακι που εχεις. Απολογουμαι μιας και εγω το ξεκινησα, σορρυ