Νέο Stingray classic!

Jasemeister είπε:
Μέχρι και μη μπασσίστες κολάζει αυτό το εργαλείο. Και χάλια να έπαιζε (λέμε τώρα) θα ήθελα ενα.
Εγω παντως ετσι οπως παιζει, θα το αγοραζα ακομα κι αν ηταν ετσι:

131l6es5.jpg

bsiap είπε:
Τελικα εκανα μεγαλη βλακεια και πουλησα το ταπεινο μου olpακι...
Μιας και ανέφερες τα... αδικοχαμένα olp, να ρωτήσω μερικά πράγματακια.

Πόσο κόστιζαν, σε ευρωπαικές τιμές πάντα? Σε τι επίπεδο ποιότητας έπαιζαν,

σε σχέση με την γκάμα της fender για παράδειγμα, κοντά στα mexico?

Καλά ρε, επίτηδες το κάνεις; Πάει το δώρο των Χριστουγέννων μου φαίνεται...

κοντά στα mexico
Μη σου πω και καλυτερα...

Το πηρα μεταχειρο (σαν καινουριο ηταν δηλαδη) απο συμφορουμιτη μας σαλονικιο στα 150Ε.Το οργανο ξυριζε πραγματικα αλλα το εδωσα γιατι ειχα μαθει στα ibanez με τα κιθαρομανικια και με κουραζε πολυ...Βλακεια μου βεβαια γιατι πηρα ενα p-bass μετα και το συνηθησα μια χαρα.

Για επειπεδο ποιοτητας απλα να σου πω οτι νομιζα οτι κρατουσα musicman.Ειχα παθει πλακα.Πολυ καλη κατασκευη και φινιρισμα.Το cherryburst που ειχε μου την εσπαγε λιγο αλλα οκ.

Και ειχα την εντυπωση οτι εβγαζε ενα φυσικο chorus.Βεβαια ο μαγνητης του ηταν  no name αλλα αλλαζει αν θες.Απο ηλεκτρικα ουτε βζζζζ ουτε φσσσ οταν γυρνας τα pots.

Αυτα...

Μπας και ξερεις για τη γεφυρα τι ρολο βαραει??

Παιδιά, τα ΟLP είναι παλιά ιστορία πλέον. Αν σας άρεσαν, θα πάθετε την πλάκα σας με τα Sterling By Musicman, την τρέχουσα "κινέζικη" σειρά της EBMM.

Ωραία πράματα... πολύ όμορφα... :)

Aλλά πλέον κορεστήκαμε.. :P

επόμενος στόχος είναι ένα Thunderbird.... όχι εβδομηνταεννιά, δεν κάνω πλάκα... :)

bsiap είπε:
Μη σου πω και καλυτερα...

Το πηρα μεταχειρο (σαν καινουριο ηταν δηλαδη) απο συμφορουμιτη μας σαλονικιο στα 150Ε.
Ωραίος ;), μόνο 150? Καινούρια πόσο έκαναν, γύρω στα 400?

Παιδιά, τα ΟLP είναι παλιά ιστορία πλέον. Αν σας άρεσαν, θα πάθετε την πλάκα σας με τα Sterling By Musicman, την τρέχουσα "κινέζικη" σειρά της EBMM.
Ναι αλλά κοστίζουν 1 χιλιάρικο :-\, για θυγατρική είναι πραγματικά πολλά λεφτά.

Παλιότερα μπορούσες να ''μπείς στον κόσμο των stingray'' με πολύ λιγότερα.

Babtua είπε:
Καλά ρε, επίτηδες το κάνεις; Πάει το δώρο των Χριστουγέννων μου φαίνεται...
μαζευεε και ας ειν και ρωγες.. Μαζί θα το δώσουμε το δώρο οταν τα μαζέψεις πάμε μαζί να πάρουμε 2 μπάς και μας κάνουνε κάμοια εκπτωση

Αν ρωτάς για τα OLP, 350€ είχαν... χαλβάδιαζα ένα τότε (και βλακεία που δεν το πήρα)

bihlas87 είπε:
Ωραίος ;), μόνο 150? Καινούρια πόσο έκαναν, γύρω στα 400?Ναι αλλά κοστίζουν 1 χιλιάρικο :-\, για θυγατρική είναι πραγματικά πολλά λεφτά.
Σε ποιον πλανήτη?  ???

http://cgi.ebay.com/Sterling-By-Music-Man-Natural-Ray34-Bass-Guitar-More_W0QQitemZ130348412492QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item1e595eee4c

http://cgi.ebay.com/Sterling-by-Music-Man-RAY34-Bass_W0QQitemZ190348823356QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item2c51ac8b3c

http://cgi.ebay.com/Sterling-by-Musicman-RAY34-HB-Stingray-Bass-Honey-SB_W0QQitemZ360188352681QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item53dce618a9

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back