Εγω παντως ετσι οπως παιζει, θα το αγοραζα ακομα κι αν ηταν ετσι:Jasemeister είπε:Μέχρι και μη μπασσίστες κολάζει αυτό το εργαλείο. Και χάλια να έπαιζε (λέμε τώρα) θα ήθελα ενα.

Εγω παντως ετσι οπως παιζει, θα το αγοραζα ακομα κι αν ηταν ετσι:Jasemeister είπε:Μέχρι και μη μπασσίστες κολάζει αυτό το εργαλείο. Και χάλια να έπαιζε (λέμε τώρα) θα ήθελα ενα.
Αυτο τι ειναι ρε παιδες??muting γέφυρα
Μιας και ανέφερες τα... αδικοχαμένα olp, να ρωτήσω μερικά πράγματακια.bsiap είπε:Τελικα εκανα μεγαλη βλακεια και πουλησα το ταπεινο μου olpακι...
Μη σου πω και καλυτερα...κοντά στα mexico
Ωραίοςbsiap είπε:Μη σου πω και καλυτερα...
Το πηρα μεταχειρο (σαν καινουριο ηταν δηλαδη) απο συμφορουμιτη μας σαλονικιο στα 150Ε.
Ναι αλλά κοστίζουν 1 χιλιάρικο :-\, για θυγατρική είναι πραγματικά πολλά λεφτά.Παιδιά, τα ΟLP είναι παλιά ιστορία πλέον. Αν σας άρεσαν, θα πάθετε την πλάκα σας με τα Sterling By Musicman, την τρέχουσα "κινέζικη" σειρά της EBMM.
μαζευεε και ας ειν και ρωγες.. Μαζί θα το δώσουμε το δώρο οταν τα μαζέψεις πάμε μαζί να πάρουμε 2 μπάς και μας κάνουνε κάμοια εκπτωσηBabtua είπε:Καλά ρε, επίτηδες το κάνεις; Πάει το δώρο των Χριστουγέννων μου φαίνεται...
Σε ποιον πλανήτη? ???bihlas87 είπε:Ωραίος, μόνο 150? Καινούρια πόσο έκαναν, γύρω στα 400?Ναι αλλά κοστίζουν 1 χιλιάρικο :-\, για θυγατρική είναι πραγματικά πολλά λεφτά.