Δέν είπα να μήν μιλάμε για τα μπάσα της Gibson ρε παιδιά... είπα οτι γίνεται πολύς λόγος. Μετά το πόστ μου η κουβέντα συνεχίζεται off topic πάνω στο σχόλιό μου και όχι πάνω στο Ripper. Δέν είδα και πολύ ενδιαφέρον απο τους μπασίστες του φόρουμ για το θέμα, πράγμα που μάλλον δικαιώνει το σχόλιό μου που πάντως έγινε με σκωπτική διάθεση. Όπως και να έχει οι μπασίστες παίζουν με fender, rick, musicman,warwick και με yamaha, τα τελευταία και με καρμπυρατέρ και με ιντζέξιον, ακόμα και με cort, LTD, harley benton ή τσέχες αλλά δέν βλέπω και κανέναν να παίζει gibson σήμερα.... αυτό δέν σημαίνει οτι δέν είναι καλά όργανα, απλά οτι στον εγκέφαλο αυτών των ιδιαίτερων μουσικών των χαμηλών συχνοτήτων στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι και εγώ δέν είναι καταξιωμένα για χ ή ψ λόγους... μακάρι το ripper να τα αλλάξει όλα αυτά, αλλά εγώ σάν μπασίστας ούτε θα κοίταζα ένα μπάσο της gibson που κάνει 3500 δολλάρια ή ευρά γιατί σε αυτή την τιμή θα έπαιρνα κατι που στο μυαλό μου είναι στάνταρ της βιαμηχανίας...
Τώρα άν θέλετε να το σκίσουμε το τόπικ σάν να μιλάμε για mac vs pc τι να πω.... εγώ με τα μακ είμαι κι άς δουλεύω με pc ;D
Τώρα άν θέλετε να το σκίσουμε το τόπικ σάν να μιλάμε για mac vs pc τι να πω.... εγώ με τα μακ είμαι κι άς δουλεύω με pc ;D