- Πόντοι
- 38
http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Bass/Gibson-USA/EB-Bass.aspx
Precision + Stingray + Jazzmaster + Gibson headstock = :-\
Tι λες καλέ μου άνθρωπα; ;Dlgbesios είπε:κακάσχημο ειναι!!! ;D
το θέμα ''η εξέλιξη του ηλεκτρικού μπάσου'' έκλεισε νωρίς με αυτό:Stoner Jackass είπε:Έχει βαρεθεί το μάτι μου να βλέπω στρατοκάστορες,τελεκάστορες,τζαζόμπασα και πρεσισιόνατα.
Το συγκεκριμένo;lgbesios είπε:και μη μου πεις οτι βαριέσαι να το βλέπεις![]()
σιγά το μπάσο ψευτο telecaster έχεις και καλύτεροaudiokostas είπε:στα musicman την πρώτη θέση πίστα στη καρδιά μου την έχει άλλο.....
Δεν διαφωνώ ;D (αν και θεωρητικά δεν είναι ψευτοτελεκάστερ αφού το έφτιαξε ο μπαμπάς της τελεlgbesios είπε:σιγά το μπάσο ψευτο telecaster έχεις και καλύτερο;D
Ειδικά σε αυτό το χρώμα !!!audiokostas είπε:Το Asat παίζει να είναι από τα πιο under rated (και πιο όμορφα μπάσα).
Χαίρομαι που ποτέ δεν θα τσακωθούμε για το ίδιο μπάσο. ;Dlgbesios είπε:Ειδικά σε αυτό το χρώμα !!!
Aπό επιμελώς ηχογραφημένα sample που άκουσα τα ripper πολύ μου άρεσαν.Kαι τα RD που παρέθεσε ο όντιο μεταξύ άλλων πρέπει να χουν φανταστική ροκ χροιά...τα τελευταία επανακυκλοφόρησαν με του Novocelic to signature που θέλω σαν τρελός.Το thunderbird επίσης ακούγεται εκπληκτικό.fleamail είπε:Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει!
Να πω την αλήθεια ηχητικά δεν είναι άσχημο ,αντιθέτως με πένα είναι super (μιλάω για το reissue με τον 6θέσιο ) όμως όταν το κρέμασα στις πλάτες έκατσε κάπως περίεργα, και είχε τα κιλάκια του (ελαφρύ δεν το λες ), βέβαια αν αυτό γινόταν πριν από 20 περίπου χρόνια όταν οι φαβορίτες ήταν μυτερές και το μαλλί κοκόρι θα είχα σχηματίσει εντελώς διαφορετική εικόνα . ;Dfleamail είπε:Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει!