λες? μπα..vs είπε:σε καμποσα σημεια θυμιζει ενοχλητικα Queens of the stone age.... :-\
συμφωνώ και στα 2! και ας είναι (είναι πλέον?) η αγαπημένη μου μπάνταtugito είπε:και κάποια χιλιωειπωμένα σημεία όπως η γέφυρα πριν το ρεφραιν....
..οποιαδήποτε μπάντα έπαιζε πανομοιότυπα το κομμάτι και δεν κουβάλαγε το ονομα U2 δεν θα είχε κανένα thread και δεν θα είχε την παραμικρή καλή κριτική..
marathon είπε:και να έχει ο καθένας το προσωπικό χαλί του!
Τον Edge τον ρίξανε!
Δεν έχεις άδικο...tugito είπε:τα singles να ειναι αθλια και οι δισκοι στο συνολό τους πολύ καλύτεροι. Λογικό αυτό γιατι πλέον μόνο τα ευκολόπεπτα χιτάκια πουλάνε οπότε ίσως ο δίσκος να ειναι πραγματικά καλός.. αναμονή...
Αναλογως, γουστα ειναι αυτα αλλωστε...Εμενα μου φανηκε αρκετα καλο αλμπουμ το HTDAAB, αν και δεν βρισκεται στο επιπεδο του τριπτυχου Joshua Tree-Achtung Baby-POP. Οσο για το αν το No Line On The Horizon θα ειναι ιδιο, εχουν ειπωθει πολλα. Εγο προσωπικα θελω να πιστευω πως θα αποτελεσει διαφορα απο τα τελευταια...kultura είπε:Δεν έχεις άδικο...
Είμαι, όμως, επιφυλακτικός, γιατί το "How to dismantle an atomic bomb" δεν το θεωρώ καλό δίσκο για μια μπάντα σαν τους U2, και εικάζω ότι θα είναι στο ίδιο στυλ... Τέλος πάντων, μπορούμε να περιμένουμε, και συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε πάνω σε κάτι απτό...
Όπως ξέρεις, αυτό είναι ένα γνωστό φαινόμενο. Έγώ κάποτε το είχα πάθει με ένα δίσκο των Eloy (!!!!), το άκουγα συνέχεια (δεν είχα άλλη κασέτα) και είχα πάθει κοκομπλόκο ότι είναι φοβερός δίσκος. Μετά πήρα άδεια (από Κομοτηνή) και ήρθα στην Αθήνα, άκουσα λίγο Stones στο ράδιο και μου πέρασε....Superfunk είπε:τελικα οσο πιο πολυ το ακουω αυτο το κομματι τοσο πιο κομματαρα που φαινεται!(δεν εχει βεβαια legata & arpegios ,ουτε και bend αλλα τι να κανουμε καθεις με τις αδυναμιες του.... ;D ;D)