Νέο album από Mark Knopfler

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Αυτό μάλιστα! Παρ'όλο που θυμίζει τα παλιά των Dire Straits, δεν με χάλασε καθόλου ;D.  Παλιός καλός Μάρκος!    Thanks Βαγγέλη :)   Υ.Γ. Τι κιθάρα παίζει αυτός ο άνθρωπος! :o

cigaret13 είπε:
 Υ.Γ. Τι κιθάρα παίζει αυτός ο άνθρωπος! :o
Απο την αρχη το καταλαβαινεις  ;)
Επισης μου αρεσε τρομερα η παραγωγη/μιξη/μαστερινγκ

Υ.Γ. Και το repeat συνεχιζεται  ;D

cigaret13 είπε:
θυμίζει τα παλιά των Dire Straits,   Παλιός καλός Μάρκος! Thanks Βαγγέλη :)   Υ.Γ. Τι κιθάρα παίζει αυτός ο άνθρωπος! :o
Αυτο και

Επισης μου αρεσε τρομερα η παραγωγη/μιξη/μαστερινγκ
κι αυτο επισης.

Του λογου μου μ'αρεσε παντα και η φωνη του,ιδιαιτερη.

αν και δεν φτιανει πια οπως τοτε με τους dire straits που ηταν και οι δισκοι και τα live gia repeat…  καθε δισκος του εχει τουλαχιστον ενα κομματι που ακουω και ξανακουω….

https://www.youtube.com/watch?v=i-gUV4UKWHA

θεωρω οτι ειναι ο ουσιαστικοτερος κιθαριστας της εποχης του… ημουν πολυ μικρος τοτεαστειευομαι βρεεεεεεε

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το άκουσα σήμερα το πρωί και δεν ενθουσιάστηκα παρότι άρρωστος φαν Knopfler και Straits. Θα διαφωνήσω ότι θυμίζει τα παλιά των Dire Straits. Εκτός του ήχου της κιθάρας που όντως παραπέμπει στο παρελθόν του, η σύνθεση είναι μπαμ σόλο Knopfler κατ' εμέ.

Από τα προσωπικά του άλμπουμ θεωρώ διαμάντια τα: Golden Heart και Ragpicker's Dream. Τα υπόλοιπα είχαν τις (καταπληκτικές) στιγμές τους αλλά και αρκετά αδιάφορα κομμάτια-μπαλαντέρ θεωρώ. Τεσπά ο Μαρκ είναι τεράστιος κιθαρίστας-συνθέτης-στιχουργός, εγώ κάνω το σταυρό μου όταν τον ακούω.

theStratWithin είπε:
Δεν εχει βγει άλλο κομματι ε; Λέει τα υπόλοιπα το Μαρτιο.
Ναι ρε γαμώτο, το έψαξα αλλά τίποτα πουθενά :-\

Δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης-κιθαριστας αλλα τα συναισθηματα που μου προκαλει ο συγκεκριμενος,δεν τα εχω νιωσει με κανενα αλλο τραγουδοποιο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back