- Πόντοι
- 2,878
Το έθεσες πολύ σωστά... Κάποιος, όχι κάποιοι. Οι εποχή των πολλών μας έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.Μόνο κάποιος
Το έθεσες πολύ σωστά... Κάποιος, όχι κάποιοι. Οι εποχή των πολλών μας έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.Μόνο κάποιος
Χαίρομαι που η παραδοσιακή μουσική στην Κρήτη είναι εφτάψυχη, κουβαλάει μεγάλο φορτίο πολιτισμικό, αισθητική, οργανοποιία και διάλεκτοείτε για παραδοσιακή μουσική (ειδικά για την τελευταία)
@Terry RoscoeBeck5 , όταν στον εκλεκτό και ανεξάντλητο, γεμάτο όρεξη για μουσική @gkourmoul1 στέλνω ένα track μου και προσθέτει θέματα κιθάρας και τα πλέκω στο home studio μου και φτιάχνουμε κομματάρα με το state of the art software που διαθέτω για παραγωγή που δημιουργήθηκε στα υψηλών προδιαγραφών monitor μου που πλέον μπορεί να έχει κάποιος με απόδοση που κάποτε θα ήταν ζηλευτή και πλέον κοστίζει όσο μια φραντζόλα ψωμί που λέει ο λόγος..... Φτιάχνουμε αυτό το αριστούργημα στον χαβαλέ μας..............Στην Κρήτη βρίσκομαι, νέο αίμα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Το βλέπω εντός του ωδείου που βοηθάω κάποια γκρουπακια μαθητών, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Είτε πρόκειται για ηλεκτρονική, είτε για ροκ, είτε για λαϊκή, είτε για παραδοσιακή μουσική (ειδικά για την τελευταία), νέα παιδιά έχουν μεράκι και ασχολούνται. Μαθαίνουν βήμα βήμα το όργανό τους και ονειρεύονται πως είναι πανω σε μεγάλες σκηνές, δίπλα στο είδωλό τους (ο,τι κάνουμε και κάποιοι μεγάλοι...).
Μέχρι εκεί, όλα καλά. Το επόμενο βήμα είναι να τους δούμε να δημιουργούν γκρουπ και να τους δίδεται η ευκαιρία να ακουστούν από το κοινό. Εδώ νομίζω είναι το πρόβλημα, καθώς δεν δίδονται πιο οι ευκαιρίες στους νεους να ακουστούν, παρά μόνο εάν υπάρχει οικονομικό αντίκρυσμα. Το σπορ αυτό είναι για πολύ λίγους, εκλεκτούς, οι οποίοι επιλέγουν αυτόν τον δύσβατο δρομο.
Άρα, καποιοι το βλέπουν μάταιο να ασχοληθούν σοβαρότερα, και να ψάχνουν γκρουπ να δημιουργήσουν/ενταχθούν. Δεν είναι στην κουλτούρα μας, πλέον, με εξαίρεση την παραδοσιακή μουσική, όπου εκεί τα πράγματα τα βλέπω εντελώς διαφορετικά.
Σωστό... Αθήνα - Κρήτη είναι μια εύλογη απόσταση.γιατί να τρέχω στα στούντιο? ε?
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και η μέθοδος δημιουργίας μέσω διαδικτύου πλέον μοιάζει με προϊστορία. Τώρα, δημιουργώ μουσική με την τεχνητή νοημοσύνη. Περνάω τις ώρες μου συζητώντας για αρμονία, ενώ εκείνη μου δίνει τα progressions, τα οποία δουλεύουμε μαζί, σαν δύο συνεργάτες.Σωστό... Αθήνα - Κρήτη είναι μια εύλογη απόσταση.
Αθήνα να πάω λίγο παρακάτω στην Αθήνα, δεν είναι.
Και όπως σου είπα, old school ηχογράφηση.
Μην ανοίγεσαι πολύ με δαύτη, καθώς μαθαίνω ότι έχει βαλθεί η Θώδη να τηνε καταστρέψει!με την τεχνητή νοημοσύνη
Τσικουδιές δεν πίνατε εκεί;Αν ήμουν Αθήνα, θα σας είχα πρήξει να βρισκόμαστε για μπυρες σε στούντιο…
Άμα είναι να καταστραφώ, ας καταστραφώ από δαύτη να τελειώνουμε.Μην ανοίγεσαι πολύ με δαύτη, καθώς μαθαίνω ότι έχει βαλθεί η Θώδη να τηνε καταστρέψει!
Εγώ ξέρω ότι εχθές παιδευόμουν
Σε ευχαριστώ καί είναι σίγουρο ότι δε θα σταματήσω. Άλλο ένα χόμπι πού έφτασε για ένα διάστημα να γίνει έως επάγγελμα. Δε σταματώ να πειραματίζομαι καί νά μελετάω την αγορά, τις εξελίξεις στο hardware και software και μάλιστα να συμμετέχω σε groups καί channels, σχολιάζοντας εποικοδομητικά. έως και τρολαροντας και φλαμαροντσςΧαρά στο κουράγιο σου, που ασχολείσαι ακόμη με τέτοια πράγματα.
Σοβαρά το λέω, δεν ειρωνεύομαι.