Νεο αιμα υπαρχει?

Μόνο κάποιος
Το έθεσες πολύ σωστά... Κάποιος, όχι κάποιοι. Οι εποχή των πολλών μας έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.

είτε για παραδοσιακή μουσική (ειδικά για την τελευταία)
Χαίρομαι που η παραδοσιακή μουσική στην Κρήτη είναι εφτάψυχη, κουβαλάει μεγάλο φορτίο πολιτισμικό, αισθητική, οργανοποιία και διάλεκτο

Στην Κρήτη βρίσκομαι, νέο αίμα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Το βλέπω εντός του ωδείου που βοηθάω κάποια γκρουπακια μαθητών, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Είτε πρόκειται για ηλεκτρονική, είτε για ροκ, είτε για λαϊκή, είτε για παραδοσιακή μουσική (ειδικά για την τελευταία), νέα παιδιά έχουν μεράκι και ασχολούνται. Μαθαίνουν βήμα βήμα το όργανό τους και ονειρεύονται πως είναι πανω σε μεγάλες σκηνές, δίπλα στο είδωλό τους (ο,τι κάνουμε και κάποιοι μεγάλοι...).
Μέχρι εκεί, όλα καλά. Το επόμενο βήμα είναι να τους δούμε να δημιουργούν γκρουπ και να τους δίδεται η ευκαιρία να ακουστούν από το κοινό. Εδώ νομίζω είναι το πρόβλημα, καθώς δεν δίδονται πιο οι ευκαιρίες στους νεους να ακουστούν, παρά μόνο εάν υπάρχει οικονομικό αντίκρυσμα. Το σπορ αυτό είναι για πολύ λίγους, εκλεκτούς, οι οποίοι επιλέγουν αυτόν τον δύσβατο δρομο.
Άρα, καποιοι το βλέπουν μάταιο να ασχοληθούν σοβαρότερα, και να ψάχνουν γκρουπ να δημιουργήσουν/ενταχθούν. Δεν είναι στην κουλτούρα μας, πλέον, με εξαίρεση την παραδοσιακή μουσική, όπου εκεί τα πράγματα τα βλέπω εντελώς διαφορετικά.
@Terry RoscoeBeck5 , όταν στον εκλεκτό και ανεξάντλητο, γεμάτο όρεξη για μουσική @gkourmoul1 στέλνω ένα track μου και προσθέτει θέματα κιθάρας και τα πλέκω στο home studio μου και φτιάχνουμε κομματάρα με το state of the art software που διαθέτω για παραγωγή που δημιουργήθηκε στα υψηλών προδιαγραφών monitor μου που πλέον μπορεί να έχει κάποιος με απόδοση που κάποτε θα ήταν ζηλευτή και πλέον κοστίζει όσο μια φραντζόλα ψωμί που λέει ο λόγος..... Φτιάχνουμε αυτό το αριστούργημα στον χαβαλέ μας..............

https://forum.noiz.gr/tracks/dreamcatchers-lullaby-cos_dr-gkourmoul1.52/

γιατί να τρέχω στα στούντιο? ε? 🤣

Σαφώς βέβαια οι εμπειρία μας από ωδεία, στούντιο, πρόβες και ζωντανές εμφανίσεις βελτίωσε σημαντικά τις δημιουργικές και παραγωγικές μας δυνατότητες. Όταν λοιπόν δεν υπάρχουν κίνητρα και διευκολύνσεις, το νέο αίμα θα έχει πρόβλημα με ότι συνεπάγεται αυτό.

γιατί να τρέχω στα στούντιο? ε?
Σωστό... Αθήνα - Κρήτη είναι μια εύλογη απόσταση.
Αθήνα να πάω λίγο παρακάτω στην Αθήνα, δεν είναι. 😉

Και όπως σου είπα, old school ηχογράφηση.

Σωστό... Αθήνα - Κρήτη είναι μια εύλογη απόσταση.
Αθήνα να πάω λίγο παρακάτω στην Αθήνα, δεν είναι. 😉

Και όπως σου είπα, old school ηχογράφηση.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και η μέθοδος δημιουργίας μέσω διαδικτύου πλέον μοιάζει με προϊστορία. Τώρα, δημιουργώ μουσική με την τεχνητή νοημοσύνη. Περνάω τις ώρες μου συζητώντας για αρμονία, ενώ εκείνη μου δίνει τα progressions, τα οποία δουλεύουμε μαζί, σαν δύο συνεργάτες.
Σε λίγο, θα την ενσωματώσουν π.χ. στο Studio One μου, θα γράφουμε τα solo μας μαζί και μετά, αργά και σταθερά, θα με πετάξει έξω από τον υπολογιστή. Θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της ζωής μου, θα διαχειριστεί την αλληλογραφία μου και τελικά θα με καταστρέψει. Θα μοιράσει όλα τα μικρά μου μυστικά, αυτά που έκρυβα τόσα χρόνια, και θα με κλείσει στη φυλακή.
Πίσω από όλα αυτά, θα αποκαλυφθεί ένα κρυφό fund :oops:που το ελέγχουν οι Κινέζοι, οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν γη και να χτίσουν ουρανοξύστες. Θα λέω, «Εκτοπίστηκα λόγω του πάθους μου για τη μουσική».

Ο καιρός γαρ εγγύς…:mad:

Μην ανοίγεσαι πολύ με δαύτη, καθώς μαθαίνω ότι έχει βαλθεί η Θώδη να τηνε καταστρέψει!
Άμα είναι να καταστραφώ, ας καταστραφώ από δαύτη να τελειώνουμε.
Εγώ ξέρω ότι εχθές παιδευόμουν άλλη μια ψύχωση που έχω, το undervolting/overclocking για να κάνω τον RYZEN να δουλεύει τα βέλτιστα σε custom profile γιατί δε μου αρέσει η απόδοση των στοκ ECO προφίλ και πειραματίζομαι για το βέλτιστο δικό μου στα 95W όριο και γλύτωσα τόσες επανεκκινήσεις και πειραματισμούς γιατί το δούλεψα με το chatgtp. Δεν θα βάλω όλη την κουβέντα, θα βάλω μόνο αυτόν τον θεωρητικό πίνακα

PBO RYZEN.JPG

και τελικά έβαλα τις ρυθμίσεις και έπεσε μέσα 99,8% και δουλεύω αυτό που ήθελα με 45 watt λιγότερη κατανάλωση και 15 βαθμούς κελσίου λιγότερη θερμοκρασία στο παιχνίδι.

Και είμαι και στα χαμηλότερα temps. Άστη να λέει λοιπόν.

Χαρά στο κουράγιο σου, που ασχολείσαι ακόμη με τέτοια πράγματα.
Σοβαρά το λέω, δεν ειρωνεύομαι.
Σε ευχαριστώ καί είναι σίγουρο ότι δε θα σταματήσω. Άλλο ένα χόμπι πού έφτασε για ένα διάστημα να γίνει έως επάγγελμα. Δε σταματώ να πειραματίζομαι καί νά μελετάω την αγορά, τις εξελίξεις στο hardware και software και μάλιστα να συμμετέχω σε groups καί channels, σχολιάζοντας εποικοδομητικά. έως και τρολαροντας και φλαμαροντσς🤣 Ξέρεις ότι το λατρεύω καιε γεμίζει. Καί το gaming φυσικά δε θα σταματήσεις ποτέ. Όποιος μπει ανάμεσα στο gaining καί σέ εμένα θα τον ΣΚΟΤΏΣΩ 🤣
Καλά να είμαστε καί χαίρομαι καί εγώ πού είσαι αντίστοιχα παθιασμένος άνθρωπος της τεχνολογίας καί όλη η παρέα γιατί συνεννοούμαστε. Οι άλλοι πού δεν ασχολούνται δεν μας καταλαβαίνουν. Καί πλέον πολλές φορές γίνομαι και αντικοινωνικός αν βρεθώ σε παρέα πού δεν έχει ιδέα από τέτοια. Τους ειρωνευομαι, τους λέω πόσο μικροί καί αδιάφοροι είναι στα μάτια και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να ζουν 🤣 Καί σηκώνομαι και φεύγω,🤣

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
24
Εμφανίσεις
5K

Trending...

Νέα θέματα

Back