Neal Morse feat Mike Portnoy live 26/9 Fuzz Club

BillTrantos

Δυνατό μέλος
Staff member
Πόντοι
1,058
Περίμενα χρόνια για να δω από κοντά τον Portnoy,ειδικά με τον Morse έχει γράψει τρομερά πράγματα.Θα είναι κανείς άλλος από εσάς εκεί;; ;D

Eeem....ο Morse εχει γραψει φοβερα πραγματα με τον Portnoy, μη τα μπερδευεις... :P

Ο Neeq θα παει σιγουρα, εγω ακομα παιζει. 8)

;D ;D ;D Εκ παραδρομής έγινε!!!Ωραία,μακάρι να σας δω εκεί,είστε εξέχουσες προσωπικότητες και οι 2!!Ξέρουμε αν θα έχει τον Bielatowicz στην κιθάρα;

Ιδεα δεν εχω με ποιους θα ερθει. Ο μονoς σιγουρος ειναι o Randy George o μπασιστας.

Μια και μας τον θυμισε ο Bill, ας ακουσουμε λιγο ακομα τη μορφαρα αυτη
image.gif

Απ'ό,τι βλέπω μάλλον θα είναι ο Adson Sodre,πολύ καλός επίσης.Επίσης μόλις είδα ότι έχουν διαθέσιμα V.I.P passes με 40 ευρώ.Θα ήταν εμπειρία ζωής να γνωρίσω τον Portnoy!! ;D ;D

*Edit

Καταπληκτικό κομμάτι το ''The Door'',δίνει ρέστα και ο Παύλος!

Bill να υποθεσω οτι ακους και Spock's Beard και TransAtlantic και παρομοια τετοια?

Έχω ακούσει και τα 2 projects,αλλά πολύ πιο πολύ Transatlantic.Γενικά είμαι πιο πολύ fan του Portnoy όπως καταλαβαίνεις!

Οι Spock's Beard δεν ειναι project. Να τα ακουσεις ολα οταν βρεις ευκαιρια. Οι Spock's Beard δε ειναι μεγαλη γκρουπαρα, με ή χωρις τον Neal.
okay.gif

Κάτι μου λέει ότι μετά από αυτό το live θα θέλω πολύ να τα ακούσω,οπότε στο κοντινό μέλλον θα σου πω εντυπώσεις!  :)

Aς ακουσουμε και μια κομματαρα απο το πρωτο τους αλμπουμ του 1995. Με Neal Morse μεσα φυσικα, ο οποιος συνθεσε σχεδον ολο το αλμπουμ.
image.gif

Τρομερό κομμάτι!!Θα έγραφα τεράστιο,αλλά τότε μπορεί και να κυριολεκτούσα!! I love prog! ;D ;D

Oλο το αλμουμ ειναι κορυφαιο. Το ακουω τωρα. Μεγαλη γκρουπαρα λεμε...

Για πείτε εντυπώσεις.

Εγώ στην αρχή ξενέρωσα τη ζωή μου, ακουγα μονο τη μποτα του Portnoy. Σιγα σιγά έστρωσε το πραμα και μου έπεσαν τα σαγόνια.

Ολοι παιχταράδες, με απιστευτες ενορχηστρώσεις, και τις γνωστες μελωδίες του Morse.

Ο οποίος ήταν ακριβώς όπως τον περίμενα...ενας απο τους σπουδαιότερους μουσικούς παγκοσμίως και διαχρονικώς ;D

Και δεν περίμενα να ξαναγαπήσω τον Portnoy.

Πολύ σπουδαία εμπειρία...

Trending...

Νέα θέματα

Back