Joe Satriani και Steve Vai μαζί στο Rockwave 2025

...Προς αποφυγεί παρεξηγήσεων,πρόκειται για 2 κιθαρίστες,που θα εμφανιστούν σε μουσικό event να παίξουν κιθάρα και μόνο αυτό και μετά θα πάνε σπίτια τους και εμείς δέν τους έχουμε ξαναδεί και θα είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε πάνω στην σκηνή,μαζί.
Αυτό.
Μην ακυρώνετε κρατήσεις στα airbnb στην Μύκονο,όσοι έχετε ήδη κλείσει.

Για να περάσουμε στα μουσικά νέα τώρα,θα απολαύσουμε 2 από τους ταχύτερους κιθαρίστες του πλανήτη,περίπου στα 65 τους χρόνια.
Λογικά από αυτά που έπαιζαν,θα παίζουν μόνο τις 5ες και 7ες.
Τιμής ένεκεν,ναί.

θα απολαύσουμε 2 από τους ταχύτερους κιθαρίστες του πλανήτη
KLK.gif

( Θα χορτασει ο κοΖμος μπουρμπουλιθρα :ROFLMAO: )

Θέλω να δω τα rigs τους. Έκαναν μια στροφή στο modelling τελευταία και οι δύο μέχρι να δουν ότι δε τραβάει η φάση

Ειδα μια φωτο απο το tour, με τους γερονταρες σε σταση ροκ ειδωλου τα 20ies του, και σκεφτηκα να κανω φωτοσοπ με τους κριτικους απο το muppet show να κρατανε superstrat.

Μετα ομως μπηκα στο site του rockwave, και ειδα οτι πρωτο ονομα ειναι ο... Alice Cooper :ROFLMAO: οποτε θα ηταν αδικια, τζοβενα ειναι ακομα, ουτε στο δημοτικο δεν εχουν παει :ROFLMAO:

4 σχόλια στο σύνολο. Ένα το opening, ένα θετικό και 2... μπουρμπουλήθρες.

Προβολή συνημμένου 49991

μια χαρά στατιστικά έχουν μεχρι στιγμής, φτου τους να μην τους ματιάξουμε και να λένε και ευχαριστώ

εδώ (στο φόρουμ εννοώ) έχουμε βγάλει άσχετους πολύ πιο ιερά τέρατα της μουσικής :ROFLMAO:

Το να παιζεις μπουρμπουληθρες, και μαλιστα επιπεδου vai και τετοια, μονο ασχετο δε σε κανει. Ισα ισα που πρεπει να εισαι ΜΕΓΑΣ τεχνιτης, και υπερμελετημενος.

Δηλαδη μπορει να εισαι γραφικος, επαναλαμβανομενος, κουραστικος, φλυαρος, ανουσιος, βαρετος, ξεπερασμενος και χιλια δυο αλλα επιθετα, αλλα ασχετος δεν εισαι ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.

μια χαρά στατιστικά έχουν μεχρι στιγμής, φτου τους να μην τους ματιάξουμε και να λένε και ευχαριστώ

εδώ (στο φόρουμ εννοώ) έχουμε βγάλει άσχετους πολύ πιο ιερά τέρατα της μουσικής :ROFLMAO:
Μα και αυτούς τους έχουμε βγάλει άσχετους....

Το να παιζεις μπουρμπουληθρες, και μαλιστα επιπεδου vai και τετοια, μονο ασχετο δε σε κανει. Ισα ισα που πρεπει να εισαι ΜΕΓΑΣ τεχνιτης, και υπερμελετημενος.

Δηλαδη μπορει να εισαι γραφικος, επαναλαμβανομενος, κουραστικος, φλυαρος, ανουσιος, βαρετος, ξεπερασμενος και χιλια δυο αλλα επιθετα, αλλα ασχετος δεν εισαι ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.

Ναι δεν διαφωνώ, λάθος χαρακτηρισμός το άσχετος. Υπερτιμημένος έπρεπε να πω.

Επίσης, δεν αναφέρομαι σε κάποιον ή κάποιους συγκεκριμένα, γι αυτό έβαλα πρώτο πληθυντικό ''εδώ (στο φόρουμ εννοώ) έχουμε βγάλει '' γιατί βάζω και τον ευατό μου μέσα 😁

Ποιός να ξεχάσει αυτά τα επικά threads :ROFLMAO:

Kαι ξαναλέω, για να μην βγάζω την ουρά μου απ'έξω, για μένα πχ ο Keith Richards είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που περιέγραψε ο Έλτον Τζον: 'Ένας πίθηκος με αρθρίτιδα με μια κιθάρα επί σκηνής που προσπαθεί να το παίξει νέος'' :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Μα και αυτούς τους έχουμε βγάλει άσχετους....

Ναι όντως, κάτι μου θυμίζει και αυτό

Last edited:
Μετα ομως μπηκα στο site του rockwave, και ειδα οτι πρωτο ονομα ειναι ο... Alice Cooper :ROFLMAO: οποτε θα ηταν αδικια, τζοβενα ειναι ακομα, ουτε στο δημοτικο δεν εχουν παει :ROFLMAO:

Μια δεκετία τους ρίχνει ο Alice αλλά εντάξει, whatever...

Για να περάσουμε στα μουσικά νέα τώρα,θα απολαύσουμε 2 από τους ταχύτερους κιθαρίστες του πλανήτη,περίπου στα 65 τους χρόνια.

To μόνο πάντως που δεν μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω και για τους δύο αυτούς κυρίους είναι η ταχύτητα...

Trending...

Νέα θέματα

Back