Νέα τρέλα στο πιάνο,δώστε το αυτάκι σας για να πάρει την τελική του μορφή.

Θα το σκεφτώ αύριο.

Αξίζει σίγουρα!
Αντε ντέ!!! για πάμε γερά!!!

Νίκο σόρυ φίλε για το κοματι αλλά ο cos_dr με πρίζωσε να βάλω βιολιά βραδυάτικα....ειχε μεινει κ ενα μπουκαλι τσονι και κατι λουλουδια κ ηρθαν και τα κουριτσα απο το σπιτι μετα (κατι λουλουδουδες και κατι pr)???

Προβολή συνημμένου 26009 Προβολή συνημμένου 26010 Προβολή συνημμένου 26011 Προβολή συνημμένου 26012 Προβολή συνημμένου 26013 Προβολή συνημμένου 26014
Σταύρο είσαι όλα τα λεφτά.

Πρέπει να κάνεις με τον Κώστα μια συνεργασία να μας πάρετε τα βρακιά.

Έλα παιδιά. ΠΑΣΟΚ. Μια διόρθωση εκεί που μπουρδούκλωνε αριστερά στη γέφυρα και με ερέθιζε, με ενοχλούσε. Δώσαμε το vibe.

Είμαστε κοντά στο τέλειο. Ακούστε το πριν το κατεβάσουν χαχαχαχαχαχαχα

Προβολή συνημμένου nikos cos_dr version mastered X.mp3

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έλα παιδιά. ΠΑΣΟΚ. Μια διόρθωση εκεί που μπουρδούκλωνε αριστερά στη γέφυρα και με ερέθιζε, με ενοχλούσε. Δώσαμε το vibe.

Είμαστε κοντά στο τέλειο. Ακούστε το πριν το κατεβάσουν χαχαχαχαχαχαχα

Your browser does not support the HTML5 audio tag.

Προβολή συνημμένου 26022
Οι σιωνιστές θα σε πολεμήσουν αλλά αξίζει να αντισταθείς για τα ιδεώδη σου!!!

Οι σιωνιστές θα σε πολεμήσουν αλλά αξίζει να αντισταθείς για τα ιδεώδη σου!!!
νομίζω είναι καλό αυτό.

Περνάει.

Ε, τέλειο δεν είναι αλλά είναι καλό.

Εγώ νομίζω είναι εντάξει.

Και κάπου εδώ σταματάω να ακολουθώ αυτό το νήμα...

?
Πολύ που θα σας νοιάξει, συνεχίστε ! ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδη το αρχικο ρεμιξ περιλαμβανει τα ντραμς του Νικου απο το ez (πριν ανεβει σκετο) και πρεπει να το ξανακανω απο την αρχη και εγω ανεβαζω μια πιο εναλλακτικη εκδοση trip hop oriented πιο dark επηρασμενο ισως απο massive attack ισως ταιριαζει καλυτερα αυτο το θεμα δεν ξερω....

Προβολή συνημμένου change rmx2.MP3

το θέμα είναι πολύ δυνατό και γι αυτό σηκώνει ό,τι και να του βάλεις πάνω του.

Νομίζω είναι σίγουρα μέσα στα 3 καλύτερα που έχω ακούσει στα χρόνια που είμαι στο νοιζ.

Πολύ θα ήθελα να ασχοληθώ κι εγώ μαζί του, αλλά το έχουν κάνει τόσοι, τόσο καλύτερα από όσο θα το έκανα εγώ, οπότε προσπερνάω.

θέλω να προσθέσω στο δικό μου κάποια strings και με αυτά να τελειώσει, όχι με αυτο το ambient vocal.

Έχω έναν φίλο που παίζει βιολί καλό να του έδινα να παίξει τα θέματά μου και γράφει και καλά, αλλλά τώρα που να τον χώνω. Ισως μια άλλη στιγμή.

Το βιάσαμε το κομμάτι χαχααχαχαχαχαχαχαχα

E, εντάξει τώρα. Εθνική μας Εορτή σήμερα που είπαμε το ΟΧΙ (Α ρε ΜΕΡΚΕΛ, το δικό μας ΟΧΙ στο κάναμε ΝΑΙ για να σε γλυκάνουμε χαχαχαχαχαχα) και έκανα και μια τελευταία παρέμβαση που γλυκαίνει και το τελείωμα. Αυτό είναι.

Προβολή συνημμένου nikos cos_dr version mastered X RC.mp3

Το βιάσαμε το κομμάτι χαχααχαχαχαχαχαχαχα

Μου αρέσει πολύ που ο καθένας έχει και την δική του οπτική γωνία για το κομμάτι.

Επίσης θαυμάζω την ευκολία που έχει ο Σταύρος να το μετατρέψει σε ότι γουστάρει.Απίθανος!

Μου αρέσει πολύ που ο καθένας έχει και την δική του οπτική γωνία για το κομμάτι.

Επίσης θαυμάζω την ευκολία που έχει ο Σταύρος να το μετατρέψει σε ότι γουστάρει.Απίθανος!
Δεν μου άρεσαν τελικά οι αλλαγές μου

Είναι κιτς στο τέλος.

Παραμένω στο προηγούμενο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back