- Πόντοι
- 4,208
πόσο γρήγορα ολοκληρώνει το άτομο αυτό.
Πρόωρη εκσπερμάτιση το λέει ο Θάνος ...
πόσο γρήγορα ολοκληρώνει το άτομο αυτό.
Βρε ας κάνουν ότι θέλουν.Κώστα πρόσεχε,προσπαθούν να σε παγιδέψουν!!!!
Μόνο μην με δώσουν που είμαι ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
Κώστα πάτα πόδι, αυτοί βάλθηκαν να σε ξεκάνουν!!!!Εντάξει, το διόρθωσα.
μη μπερδευτεις και ανεβασεις το enigma και μας πανε μεσα κλεισουν και το σαιτ κανα 3μηνο... κ ερχεται κ καραντινα...???Νικο, ξηλωσε το δικο σου απο το youtube και βαλε το remix...
δεν κανω παρεες με κλασσικους... εγω γυρναω 6 απο τα σκυλαδικα και παω για πατσα (ψιλλοκομμενο)???.... αμα θελει κανα τσιφτετελι χιτζαζ, ζειμπεκικο νιαβεντ κανα βιολι κατι θα κανουμε.....Καμιά μικρή ορχήστρα εγχόρδων δεν έχουμε
έχω κάτι βιολιά ψιλοκαλά αλλά πρέπει να ψάξω σε σκληρούς, έχω καθαρίσει το pc, έχει πέσει χοντρή φασίνα.δεν κανω παρεες με κλασσικους... εγω γυρναω 6 απο τα σκυλαδικα και παω για πατσα (ψιλλοκομμενο)???.... αμα θελει κανα τσιφτετελι χιτζαζ, ζειμπεκικο νιαβεντ κανα βιολι κατι θα κανουμε.....
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα ολοκληρώνει το άτομο αυτό.
χαλαρά, δεν βιαζόμαστε.
Τώρα που βιαζόμουν έκανα αυτό.Εντάξει, τώρα με μπερδέψατε.
Δηλαδή άμα βιαζόσουνα ασούμε, τι θα έκανες?
ενα μπουκαλι τσονι
ενα μπουκαλι τσονι
Το πρώτο να το δώσουμε να το πει η Πεγκυ Ζηνσ και το τέταρτο η Βανδη.Νίκο σόρυ φίλε για το κοματι αλλά ο cos_dr με πρίζωσε να βάλω βιολιά βραδυάτικα....ειχε μεινει κ ενα μπουκαλι τσονι και κατι λουλουδια κ ηρθαν και τα κουριτσα απο το σπιτι μετα (κατι λουλουδουδες και κατι pr)???
Προβολή συνημμένου 26009 Προβολή συνημμένου 26010 Προβολή συνημμένου 26011 Προβολή συνημμένου 26012 Προβολή συνημμένου 26013 Προβολή συνημμένου 26014
.ειχε μεινει κ ενα μπουκαλι τσονι