Νέα σειρά Gibson 2018

Δεν ξέρω για εσάς αλλά αυτή την Tribute με τα 900 ευρώ τη χτύπαγα άνετα και σε οποιοδήποτε από τα 2 χρώματα που βγαίνει. Και για κάποιο λόγο μου έκατσε καλά στο μάτι και η SG Standard HP

Εμενα παλι με ψηνει η standard  (επιτελους εβγαλαν το ''κουτι'' απο το μανικι) αλλα χωρις τα ρομποτοκλειδια.Για την ωρα η τιμη τσουζει λιγο

Εβαλαν καποια νεα χρώματα και αυτο ηταν ολο. Ανάθεμα και αν θα εχουν διαφορα (περαν του βαρους και χρωματος) οι classic,traditional και standard. Βασικα ετσι ειναι, εχεις προιον που πουλαει μονο του.

otto## είπε:
Εβαλαν καποια νεα χρώματα και αυτο ηταν ολο. Ανάθεμα και αν θα εχουν διαφορα (περαν του βαρους και χρωματος) οι classic,traditional και standard. Βασικα ετσι ειναι, εχεις προιον που πουλαει μονο του.
Ξαναδιάβασε το link ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

Πολλά μοντέλα και χάνω τη μπάλα ;D

Θα ήθελα να έχω μια Gibson Les Paul , κάποτε θα αποκτήσω, αλλά τι να πρωτοδεις

BlackCrow81 είπε:
Δεν ξέρω για εσάς αλλά αυτή την Tribute με τα 900 ευρώ τη χτύπαγα άνετα και σε οποιοδήποτε από τα 2 χρώματα που βγαίνει. αυτή στο ''goldtop'' χρώμα.Και για κάποιο λόγο μου έκατσε καλά στο μάτι και η SG Standard HP
    corrected  ;D

Το φωνάζω μήνες, αυτή η tribute goldtop με το ψευτοbinding (ή για να το θέσω καλύτερα, με το ''φυσικό'' binding) είναι καρακουκλάρα, και οι γερμανοί δίνουν το αντίστοιχο 2017 μοντέλο κάτω από 800 ευρά....

Τι σκαρφίζονται για να μας τα πάρουν, οι αλήτες....

Lord_Goumis είπε:
    Το φωνάζω μήνες, αυτή η ... με το ''φυσικό'' ... είναι καρακουκλάρα, και οι γερμανοί δίνουν το αντίστοιχο 2017 μοντέλο κάτω από 800 ευρά....

Τι σκαρφίζονται για να μας τα πάρουν, οι αλήτες....
Δεν λες τίποτα!

Τσάμπα είναι για τέτοιο μοντέλο.

Top-10-Hottest-And-Sexiest-Women-In-The-World-2016-Candice-Swanepoel.jpg

Έστω και ως αντιγραφές των απανταχoύ μπουτικάδων και μεμονωμένων luthiers, η high performance σειρά κινείται σε ωραία μονοπάτια. Νέα χρώματα και burst pattern, που δεν "κυκλώνει" το περίγραμμα. Ενδιαφέρουσα η οπίσθια ανάρτηση των μαγνητών.

"Rare ebony finish" (ένα μικρό απόσπασμα που εστιάζει στην ηλιθιωδώς τηλεμαρκετίστικη νοοτροπία).

Στον Mark V και τον Silver Jubilee και κιθαρα απο ραμποτέ του Σκλαβενιτη να κουμπωσεις και γαμω θα ακουγεται...

leon7pap είπε:
κιθαρα απο ραμποτέ του Σκλαβενιτη να κουμπωσεις
Έφερε κιθάρες και ο Σκλαβενίτης?

EDIT: Μαράτα τις λένε?

leon7pap είπε:
Στον Mark V και τον Silver Jubilee και κιθαρα απο ραμποτέ του Σκλαβενιτη να κουμπωσεις και γ*** θα ακουγεται...
πολυ σωστο σχολιο. συμφωνω με το πνευμα της απολυτα. η καλη κιθαρα θελει και καλο ενισχυτή.

Nαι ειναι καινουριο προιον.Κυκλοφορει τωρα επι ΣΥΡΙΖΑ...στα ΣκλαβεΚνιτης!!!

Πάντως για να πω κι εγώ τη βλακεία μου, αυτή η σχέση κιθάρα - ενισχυτή μοιάζει με την ιστορία του μεθυσμένου που έχασε τα κλειδιά του μέσα στο βράδυ και ψάχνει να τα βρει κάτω από τη λάμπα του δρόμου γιατί μονο έκει μπορεί να δει.

Τόσα λεφτά έχουν δαπανηθεί στην αγορά πολλαπλών κιθάρων, μαγνητών και άλλων εξαρτημάτων για να φτιαχτεί ο ήχος μας, τη στιγμή που ξέρουμε - οι περισσότεροι τουλάχιστον - ότι ακόμα και τη μανίσια τόμαν των 100 ευρώ, αν την καρφώσουμε σε έναν Twin Reverb, έναν Boogie, έναν καλό Marshall ή τεσπαν διαλέξτε έναν καλό ενισχυτή που ταιριάζει στον ήχο του ονείρου σας, θα πάθουμε πλάκα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back