• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νέα μέλη πείτε γεια!

Εσύ σε τι μπάντες έπαιζες (όταν έπαιζες);
Είχα 1 μπάντα death metal, μια κάπως alternative και 1 μπάντα progressive τύπου Theater/Fates Warning. Και διάφορες cover.

Επειδή τα θυμήθηκα τώρα, βρήκα και ένα βίντεο με μια μπάντα που είχαμε με τον Μύρωνα Στρατή και τη Νατάσα Τσίρου που παίζαμε covers:

Πολύ ενδιαφέρουσα η ηχοληψία, μπορεί να χρειαστώ τη συμβουλή σου καμιά φορά, μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα σχετική - δεν έχω ασχοληθεί
Βεβαίως. Η άνοιξε θέμα εδώ στο φόρουμ!

Είχα 1 μπάντα death metal, μια κάπως alternative και 1 μπάντα progressive τύπου Theater/Fates Warning. Και διάφορες cover.

Επειδή τα θυμήθηκα τώρα, βρήκα και ένα βίντεο με μια μπάντα που είχαμε με τον Μύρωνα Στρατή και τη Νατάσα Τσίρου που παίζαμε covers:

Βεβαίως. Η άνοιξε θέμα εδώ στο φόρουμ!

Η progressive μπάντα πώς λεγόταν;
Αγαπώ Dream Theater και Fates Warning. Ο Portnoy και ο Zonder είναι πολυαγαπημένοι μου drummers.

Το βίντεο που έστειλες είναι ιστορικό ντοκουμέντο! Ωραίοι είστε!

Ναι αμέ, αν μου έρθει κάποια απορία θα γράψω !

Η progressive μπάντα πώς λεγόταν;
Αγαπώ Dream Theater και Fates Warning. Ο Portnoy και ο Zonder είναι πολυαγαπημένοι μου drummers.

Το βίντεο που έστειλες είναι ιστορικό ντοκουμέντο! Ωραίοι είστε!

Ναι αμέ, αν μου έρθει κάποια απορία θα γράψω !
Sevensum
καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ηχογραφήσεις αλλά μέχρι εκεί. Ούτε ένα live δεν είχαμε κάνει. Μετά το διαλύσαμε. χα.

Ανέβασε και τίποτα δικό σου να σε ακούσουμε.

Sevensum
καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ηχογραφήσεις αλλά μέχρι εκεί. Ούτε ένα live δεν είχαμε κάνει. Μετά το διαλύσαμε. χα.

Ανέβασε και τίποτα δικό σου να σε ακούσουμε.

Παραθέτω 2 βιντεάκια από metal μπάντες που ήμουν παλιά (το 1ο είναι διασκευή):

1)

2)

Και κάτι διαφορετικό (από μια εποχή που υπήρχε περισσότερος χρόνος για μελέτη 😋):

3)

Θα το επαιρνα προσωπικα αυτο που εγραψες, αλλα εχε χαρη που οταν το εγραψες δεν ειχα μετονομαστει σε Βρασιδας ακομη...?. ?
Μπορείς να δημοσιεύσεις τα βίντεο σου σε σελίδες του φεισ αν έχεις βέβαια όπως Αγγελίες για μουσικά συγκροτήματα,μουσικοί και μουσική ,

Καλό απόγευμα παιδιά, παλιό μέλος εδώ, εγγεγραμμένος από παλιά , απλά πολλά χρόνια εκτός και δεν μπορούσα να συνδεθώ κι έτσι εγγραφή μέσω Google account , τέλος πάντων, πλήκτρα και κρουστά ντραμς και παλιός σκυλοροκάς

Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα είδος εφήβων στα 90ς που άκουγε σκυλάδικα σε συνδυασμό με Iron Maiden, ήταν τυπικό να ακούει κανείς αυτό το συγκρότημα και Βανδη, και ήτανε πολλής κόσμος θυμάμαι

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back