Νέα μέλη πείτε γεια!

Δεν είμαι νέο μέλος, αλλά ένα γειά θα το πω. Έχω και τέλες ( η τέλε - οι τέλες) με χουμπούγκερζ και τρέμολα και βιμπράτα. Ηλικία δε λέω ντρέπουμαι αλλά έχω βιολογική παρουσία σε αυτον τον πλανήτη πάνω από μισό αιώνα. Είμαι Δίδυμος με οροσκόπο Αιγώκερω.

Μου αρέσουν τα μακαρόνια με κιμά , ελπίζω στην παγκόζμια ειρήνη και εύχομαι να μην μας επιτεθούν ποτέ ξανά Κανιμόθριοι.

Κάποτε έπαιζα και μουσική, τώρα απλά προκαλώ πονοκεφάλους

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα, δεν είμαι νέο μέλος αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν βρίσκομαι συχνά εδώ. Ασχολούμαι με τη κιθάρα κοντά στο μισό αιώνα, πάντα σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά ‘’ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του’’.

Καλώς τον, κι ας άργησες ?

Telecaster ή λοιπές κιθάρες??

Καλώς τον, κι ας άργησες ?

Telecaster ή λοιπές κιθάρες??
Εάν οι Thinline δεν θεωρούνται επί της ουσίας Telecaster, τότε λοιπές ...

My_Guitars.jpg.834e58af4d15509af6ebb57337b779f4.jpg

Η συγκεκριμένη όντως δεν είναι tele, κυρίως λόγω Humbuckers, αλλά είναι εκπληκτική κιθάρα, με ωραίο μανίκι και εξαιρετικό ήχο. Οι δίπλοι (wannabe wide range) έχουν πολύ crisp καθαρό ήχο και παίζουν τα πάντα. Πέρασε από τα χέρια μου μια τέτοια 

IMG_0061.jpeg

Η συγκεκριμένη όντως δεν είναι tele, κυρίως λόγω Humbuckers, αλλά είναι εκπληκτική κιθάρα, με ωραίο μανίκι και εξαιρετικό ήχο. Οι δίπλοι (wannabe wide range) έχουν πολύ crisp καθαρό ήχο και παίζουν τα πάντα. Πέρασε από τα χέρια μου μια τέτοια 

Προβολή συνημμένου 47929

Καλησπέρα στην παρέα.
Νέο μέλος εδώ. Ονομάζομαι Άννα, είμαι καλά και ασχολούμαι με τα ντραμς τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής μου.
welcome!
Που παίζεις; έχεις καμια μπάντα;

welcome!
Που παίζεις; έχεις καμια μπάντα;
Ευχαριστώ. Στο παρελθόν έχω υπάρξει μέλος σε διάφορες μπάντες. Την περίοδο αυτή δεν παίζω σε κάποιο σχήμα, λόγω περιορισμένου χρόνου. Όμως εύχομαι στο μέλλον να αλλάξει αυτό.

Κι εσύ ντράμερ από ό,τι βλέπω.. παίζεις κάπου;

Άννα λένε την κόρη μου και σε καλωσορίζω εις διπλούν. Με το καλό να ξαναενταχθείς σε γκρουπ!

Ευχαριστώ. Στο παρελθόν έχω υπάρξει μέλος σε διάφορες μπάντες. Την περίοδο αυτή δεν παίζω σε κάποιο σχήμα, λόγω περιορισμένου χρόνου. Όμως εύχομαι στο μέλλον να αλλάξει αυτό.

Κι εσύ ντράμερ από ό,τι βλέπω.. παίζεις κάπου;
τι είδους μπάντες;
εγώ έπαιζα κάποτε, δεν παίζω πια. Έχω αφοσιωθεί στην ηχοληψία.

Άννα λένε την κόρη μου και σε καλωσορίζω εις διπλούν. Με το καλό να ξαναενταχθείς σε γκρουπ!
Σε ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να ευνοήσουν οι συνθήκες! Η κόρη σου παίζει μουσική;

τι είδους μπάντες;
εγώ έπαιζα κάποτε, δεν παίζω πια. Έχω αφοσιωθεί στην ηχοληψία.
Έχω παίξει σε τρεις metal μπάντες. Όλες original υλικό. Η πρώτη ήταν με ήχο symphonic/progressive. Η δεύτερη power. Η τρίτη doom . Όλα αυτά πριν 8-10 χρόνια περίπου.

Αργότερα, εντάχθηκα σε μια μπάντα που παίζαμε διασκευές pop/rock/funk.
Και ταυτόχρονα έπαιζα και καχόν σε ένα ακουστικό τρίο (επίσης διασκευές).

Επιπρόσθετα, έχω κάνει και διάφορα session κατά καιρούς.

Εσύ σε τι μπάντες έπαιζες (όταν έπαιζες);

Πολύ ενδιαφέρουσα η ηχοληψία, μπορεί να χρειαστώ τη συμβουλή σου καμιά φορά, μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα σχετική - δεν έχω ασχοληθεί 😁

Η κόρη σου παίζει μουσική;

Σε αντίθεση με τον μικρότερο γιο, η κόρη δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά, ακόμη. Είναι 12 βέβαια, οπότε ελπίζω για κάτι διαφορετικό στο μέλλον.

Σε αντίθεση με τον μικρότερο γιο, η κόρη δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά, ακόμη. Είναι 12 βέβαια, οπότε ελπίζω για κάτι διαφορετικό στο μέλλον.
Κι εγώ το εύχομαι! Είναι τόσα πολλά τα οφέλη της μουσικής για τα παιδιά! 🙂

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back