- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 448
welcome!Γεια, είμαι νέος στην ομάδα σας) Χαίρομαι που σας γνωρίζω.
welcome!Γεια, είμαι νέος στην ομάδα σας) Χαίρομαι που σας γνωρίζω.
Καλωσήρθες. Το Νοιζ υπάρχει εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα, είναι ένα φόρουμ παλαιού τύπου από αυτά που ιστότοποι σαν το discord έχουν καταστρέψει... Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μεταφερθεί οικειοθελώς στο discord η κίνηση που έχει απομείνει εδώ. Ψάξε λίγο το φόρουμ, γράψε, μπορεί να σου αρέσειΚαλησπέρα στην ομάδα, νέο μέλος εδώ, έψαχνα καιρό ελληνικό community, κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχη ομάδα και στο discord, θα έκανε θραύση!
welcome!Καλησπέρα στην ομάδα, νέο μέλος εδώ, έψαχνα καιρό ελληνικό community, κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχη ομάδα και στο discord, θα έκανε θραύση!
η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η ιδέα του να μπει ένα τσατ για άμεση επικοινωνία.εντάξει το κάθε ένα έχει και την χάρη του, από την άλλη στο discord η επικοινωνία είναι πιο άμεση και διαδραστική με τα voice channels
η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η ιδέα του να μπει ένα τσατ για άμεση επικοινωνία.
Καλώς σας βρήκα φίλε gkourmoul1!!!Ίδιο όνειρο βλέπουμε!
Καλωσόρισες
Feel free να ανοίξεις θέμα ''Το ξαναμπάσιμο του candyflip στο παιχνίδι, πως και τι'' Θέλουμε να μάθουμε λεπτομέρειες για εσφαλμένες επαγγελματικές επιλογές, τις σωστές, και γενικά... Αν έχεις όρεξη βέβαιαΚαλώς σας ξαναβρήκα!
Ύστερα από πολλά χρόνια χωρίς λεφτά και λάθος επαγγελματικές επιλογές
ξαναμπήκα στο παιχνίδι.
Καλές γιορτές όσο έμεινε και καλή πρωτοχρονιά.
Καλη χρονιά ΑντρέαΑγόραζα μια στο τόσο εξοπλισμό από τις αγγελίες και γράφτηκα και εδώ.
Κυρίως με το βίντεο ασχολούμαι 15+ έτη, την μουσική/κονσόλες/DAW/VSTs etc τα κανονίζει συνάδελφος![]()