- Πόντοι
- 4,208
Basswood σώμα, Jatoba ταστιέρα....
Ανάλογα την χρονολογία, το σώμα μπορεί να είναι basswood, pine ή agathis, και η ταστιέρα pine ή Jatoba.
Basswood σώμα, Jatoba ταστιέρα....
Είμαι ο @Nestoras και πρόσφατα πήρα Tele για να γίνω αποδεκτός από τη σέκτα των influencers.
Του 52 ειναι. Το ειπαν στο αλλο θρεντ οταν την πηρε ?Ηλικία δεν λέμε, ετσι, Νες? ?
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να τον δίνεις στεγνά τον άνθρωπο; Τι έκανε; Μια τέλε πήρε.Του 52 ειναι. Το ειπαν στο αλλο θρεντ οταν την πηρε ?
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να τον δίνεις στεγνά τον άνθρωπο; Τι έκανε; Μια τέλε πήρε.
Φυσικά και το αντιλαμβάνομαι. Ότι είμαι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δε σημαίνει ότι ξεπλένω τις τελεπάστερ.Αντιλαμβάνεσαι οτι σε κάποιες χώρες αυτό σηκώνει τρις ισόβια, έτσΕ?
Ότι είμαι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δε σημαίνει ότι ξεπλένω τις τελεπάστερ.
Στο προφίλ μου αναφέρεται επακριβώς.
Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου.
Μια τελε του...52 ? (ριισιου)Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να τον δίνεις στεγνά τον άνθρωπο; Τι έκανε; Μια τέλε πήρε.
Αααααααα, τώρα κατάλαβα, σόρρυ βρασίδας, κουάιτ ίντιγκναντ οβ μι, αιλ γκοου σταντ ιν δε κορνερ ναου.Αυτο λεω. Οχι πως ειναι του 52 ο σερ
Ντοντ εβερ Σταντ ιν δε κόρνερ φορ α μαδερ-εφινγκ τελε Γιώργη.Αααααααα, τώρα κατάλαβα, σόρρυ βρασίδας, κουάιτ ίντιγκναντ οβ μι, αιλ γκοου σταντ ιν δε κορνερ ναου.
Τόση ώρα ψάχνω αλλά δεν την βλέπω.
Την έχεις κρύψει?
Γράφεις στο προφίλ και τις ηλικίες των οργάνων σου? :classic_tongue:
Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου. Προβολή συνημμένου 39631
Δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου! ?Εγω πάντως συνηθως γράφω το μέγεθος των οργάνων μου στα προφιλ...
Ξέρει ότι είμαι αντικείμενο λατρείας. Να μην προσθέσει έναν ακόμη λόγο.Γιατί μωλέ-μωλέ, ντρέπεται? ???