Νεα Κιθαρα : strat-o-tele (extreme mods)

Ανωτερη απο πριν.

Ευγε.

Για πες καμια λεπτομερεια για το βαψιμο. Πως εγινε, υλικα, διαδικασια και τετοια.

krknow είπε:
Για πες καμια λεπτομερεια για το βαψιμο. Πως εγινε, υλικα, διαδικασια και τετοια.
Εννοείται περιμενουμε...

spimav_z είπε:
περαστηκε χρωμα της επιλογης μου -mahogany- το ονομαζε ο καταλογος και μετα απο 3 χερια βερνικι....ιδου!
Ωραίο είναι, αλλά αν ρωτούσες πριν το κάνεις, θα σου έλεγα να την περάσεις με tru-oil.

Είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει σε natural σώματα και δεν "μπουκώνει" το ξύλο και κατ'επέκταση τον ήχο.

Θα περιμένω κλιπάκια (αν γίνετε γράψε & παίξε όπως τα πρώτα) για να κάνω σύγκριση.

λοιπον , περαστηκε ενα χερι χρωμα νερου , προεργασια , και 3 χερια βερνικι επιπλοποιίας.

δεν ειναι υπερβολικα γυαλιστερο.

δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι. θα δειξει ομως στον ηχο.. ::)

spimav_z είπε:
δεν ειναι υπερβολικα γυαλιστερο.
Αν τη θέλεις πιο γυαλιστερή πάρε αυτήν την κρέμα

carpolish.jpg

και κάνε το γνωστό buffing με 3-4 ελαφρά χέρια.

δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι. θα δειξει ομως στον ηχο..
Ελα τωρα....μεγαλο παιδι πιστευεις σε παραμυθια.... ;D

οχι οχι. δεν τη θελω πιο γυαλιστερη. μια χαρα ειναι ετσι. αν υπηρχαν χρηματα  :'( θα εβαζα ολο το hardware σε gold.  8)

Έμειναν μονο μερικες κολλησεις , αλλα δεν αντεχω αλλο σημερα καθοτι ειμαι απο δουλεια - ξενυχτι και ψιλολιωμα. ομως το δεσιμο εγινε και ντυθηκε παλι το κιθαρονι. μ αρεσει το τελικο look.

οριστε μερικες φωτο και ελπιζω καθαρη...τριτη να ερθουν και τα κλιπακια.

αυριο το μονο σιγουρο ειναι η λαγανα..... :-* :-*

P2260040.JPG

P2260041.JPG

P2260042.JPG

P2260043.JPG

P2260044.JPG

πρωτη φορα βλεπω τοσο ομορφο πατζουρι  ;D ;D

πλακα κανω - της παει πολυ και δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση να δειχνει ΤΟΣΟ ομορφη - καλοριζικη (μιας και ειναι πλεον ΑΛΛΟ οργανο)

Πανάθεμά σας όλοι!!!!! Απαιτώ από τους mods τέτοιου είδους θέματα να κλειδώνονται και να είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν την οικονομική άνεση να ικανοποιήσουν, έστω και προσωρινά, το GAS τους.-

ΟΚ και μετά το trolling εύγε φίλε είναι κούκλα!!! Άντε και τα κλιπάκια να γουστάρομε...!!

Πολυ μου αρεσει το look. Αλλα ρε παιδι μου μανια με αυτους τους μαγνητες αναποδα ;D ;D

λοιπον , της φορεσα τα string ,  :o ;D , κουρδισα, και με ειδα οτι μετα το 2ο-3ο ταστο , δεν παιζει καθολου. ο λογος ειναι οτι λογω του παχους χρωματος και προεργασιας που εφυγε πανω απο το σωμα , η γεφυρα ηρθε πιο κατω με αποτελεσμα να τασταρει ΠΑΝΤΟΥ η κιθαρα. αυριο λοιπον θα γινει setup και αναλυτικη ηχογραφηση των ολων. απο μια Em ομως που "τραβηξα" , η κιθαρα ψιλοσπερνει πιο πολυ απο πριν!

2 φωτο ακομα και επανερχομαι αυριο με ...ΗΧΟ.  :-*

(εβαλα και σε σωστη διαταξη τους μαγνητες)

P2270046.JPG

P2270045.JPG

Πραγματικα κουκλα..Ποιος θα τοφανταζοταν οτι μια "κακασχημη"τελε μεταμορφωνεται ετσι οταν την αλαξεις αυτο το απαισιο headstock...Με γειες!!!

Σπύρε το headstock πως το εφτιαξες ? μου εχει κανει εντυπωση που δειχνει ΤΟΣΟ ομορφο πανω στην κιθαρα (μπορω να το κλεψω για δικα μου μοντς ?  ;D )

iconn6 είπε:
Πραγματικα κουκλα..Ποιος θα τοφανταζοταν οτι μια "κακασχημη"τελε μεταμορφωνεται ετσι οταν την αλαξεις αυτο το απαισιο headstock...Με γειες!!!
αααα φιλε εδω θα διαφωνησω - δεν υπαρχει πιο ομορφο headstock απο τις τελε που θυμηζει χρησημοποιημενο προφυλακτικο  ;D ;D

saviola είπε:
πολυ ωραια. δωσε και κλιπ στο λαο  ;D
οριστε και τα κλιπακια:

1. ολα τα παιξιματα αρχιζουν απο την bridge θεση και καταληγουν στην neck.

2. περιγραφεται στον τιτλο καθε clip , που παιζουν ολοκληροι οι διπλοι και που splitted

3. δεν εκανα clip "ΒρωμικΟ", διοτι θα παιξει αλλος για μενα. δεν το χω σημερα , δεν μου βγαινει.

4. επαιξα οτι να ναι , πιανοντας τη κιθαρα. ολα "φευγατα" ..

5. boss me-70 , καρφι στην focusrite pro 24 dsp & cubase 6 artist.

6. KAΘΟΛΟΥ COMP / EQ κλπ, μονο ολιγον reverb σε ολα τα κλιπακια και chorus στα  

αναφερθεντα βασει τιτλου.

Kαλη ακροαση.. 8)

fingered_full.mp3

fingered_split.mp3

funky_full.mp3

funky_split.mp3

chorus_full.mp3

chorus_split.mp3

Attachments

Σπύρο μου καλόπαιχτη!

Αυτό που μου αρέσει σε έναν καθαρό ήχο (γενικότερα), το έχεις στο funky split.

Δεν ξέρω όμως αυτό κατά πόσο θα είναι "ήσυχο" στα γκάζια, γι'αυτό σκέψου και το ενδεχόμενο αντί για σκέτο split να έχεις και την επιλογή του parallel που ναι μεν έχεις τον ωραίο σκαστό και καθαρό ήχο του μονού, αλλά χωρίς θόρυβο.

...Μία γνώμη είπα... 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα