Εννοείται περιμενουμε...krknow είπε:Για πες καμια λεπτομερεια για το βαψιμο. Πως εγινε, υλικα, διαδικασια και τετοια.
Ωραίο είναι, αλλά αν ρωτούσες πριν το κάνεις, θα σου έλεγα να την περάσεις με tru-oil.spimav_z είπε:περαστηκε χρωμα της επιλογης μου -mahogany- το ονομαζε ο καταλογος και μετα απο 3 χερια βερνικι....ιδου!
Αν τη θέλεις πιο γυαλιστερή πάρε αυτήν την κρέμαspimav_z είπε:δεν ειναι υπερβολικα γυαλιστερο.
Ελα τωρα....μεγαλο παιδι πιστευεις σε παραμυθια.... ;Dδεν ξερω αν εκανα καλα η οχι. θα δειξει ομως στον ηχο..
αααα φιλε εδω θα διαφωνησω - δεν υπαρχει πιο ομορφο headstock απο τις τελε που θυμηζει χρησημοποιημενο προφυλακτικο ;D ;Diconn6 είπε:Πραγματικα κουκλα..Ποιος θα τοφανταζοταν οτι μια "κακασχημη"τελε μεταμορφωνεται ετσι οταν την αλαξεις αυτο το απαισιο headstock...Με γειες!!!
οριστε και τα κλιπακια:saviola είπε:πολυ ωραια. δωσε και κλιπ στο λαο ;D
thanx man!WilliamSats είπε:Σπύρο μου καλόπαιχτη!
Αυτό που μου αρέσει σε έναν καθαρό ήχο (γενικότερα), το έχεις στο funky split.
Δεν ξέρω όμως αυτό κατά πόσο θα είναι "ήσυχο" στα γκάζια, γι'αυτό σκέψου και το ενδεχόμενο αντί για σκέτο split να έχεις και την επιλογή του parallel που ναι μεν έχεις τον ωραίο σκαστό και καθαρό ήχο του μονού, αλλά χωρίς θόρυβο.
...Μία γνώμη είπα...