Νεα κιθαρα Fender ζωης! Δοσεις;;;;

Holystone

Μέλος
Πόντοι
48
Καλησπερα παιδια και καλό μήνα!

Λοιπόν, τον Αυγουστο κλεινω 12 χρόνια με τη γυναικα μου, και θελει να μου κάνει ενα δώρο ζωής!

Μια καινουργια, ακριβη- σημειωσατε- κιθαρα!!!

Της εχω τρελανει το μυαλο, και ενεδωσε τελικά, με εναν ορο ομως:

Λογω οικονομικης στενωτητας, ο μονος τροπος ειναι με δοσεις!

Οποτε, μιας και εχω καταληξει στην fender telecaster select

http://www.fender.com/en-GR/products/select/models.php?prodNo=0170303

Πού ρε παιδια πουλανε με δόσεις; Και, υπαρχει η δυνατότητα για ....χμ...ατοκες;;

Βοηθήστε, για να γίνει το ονειρο μου πραγματικότητα (πριν προλαβει και με χωρισει και χάσω και την κιθαρα, οεοοοο!

Φίλε δες μήπως ο Στόλλας(δεν ξέρω αν υπάρχει στην πόλη σου) τις δείνει με δόσεις και αν έχει την κιθάρα που θες ή στην παραγγέλνει.

Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο:

Holystone είπε:
Βοηθήστε, για να γίνει το ονειρο μου πραγματικότητα (πριν προλαβει και με χωρισει και χάσω και την κιθαρα, οεοοοο!
Θα ήταν τραγωδία  ;D  ;D  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Holystone είπε:
Καλησπερα παιδια και καλό μήνα!

Λοιπόν, τον Αυγουστο κλεινω 12 χρόνια με τη γυναικα μου, και θελει να μου κάνει ενα δώρο ζωής!

Μια καινουργια, ακριβη- σημειωσατε- κιθαρα!!!

Της εχω τρελανει το μυαλο, και ενεδωσε τελικά, με εναν ορο ομως:

Οποτε, μιας και εχω καταληξει στην fender telecaster select

http://www.fender.com/en-GR/products/select/models.php?prodNo=0170303

Πού ρε παιδια πουλανε με δόσεις; Και, υπαρχει η δυνατότητα για ....χμ...ατοκες;;

Α!Και την γυναίκα σου στα ώπα ώπα.

Γιατί που ξέρεις μπορεί στην 20ή επέτιο να καταφέρεις και κανέναν ενισχυτή(χαριτολογόντας) ;)

kbasilis είπε:
Α!Και την γυναίκα σου στα ώπα ώπα.

Γιατί που ξέρεις μπορεί στην 20ή επέτιο να καταφέρεις και κανέναν ενισχυτή(χαριτολογόντας) ;)

Χαχαχα  ;D ;D ;D

Φίλε Στόλλας !! Τρέχει προσφορά με 12 άτοκες δόσεις σε τιμές διαδικτύου! Μπες στο site του και κατέβασε το διαφημιστικό του φυλλάδιο σε pdf. Τυχερέ... Εμένα η γυναίκα μου γκρίνιαζε για 329 που ήθελα να δώσω για την Cv50.

eiasteach είπε:
Φίλε Στόλλας !! Τρέχει προσφορά με 12 άτοκες δόσεις σε τιμές διαδικτύου! Μπες στο site του και κατέβασε το διαφημιστικό του φυλλάδιο σε pdf. Τυχερέ... Εμένα η γυναίκα μου γκρίνιαζε για 329 που ήθελα να δώσω για την Cv50.
Δυστυχως ή ευτυχως της εχω τρελλανει το μυαλο.

(βεβαια, μηπως θελει κατι να μου ζητησει, ή να κρύψει τίποτα? ??? ??? ??? ???)

Holystone είπε:
Δυστυχως ή ευτυχως της εχω τρελλανει το μυαλο.

(βεβαια, μηπως θελει κατι να μου ζητησει, ή να κρύψει τίποτα? ??? ??? ??? ???)
Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για αυτήν την επιτυχία σου θα ήταν σωστό να το μοιραστείς. ::)

Αλλά πρώτα άσε να περάσει λίγο ο καιρός να δούμε αν σου ζητίσει κάτι  ???

Αν δεν σου ζητίσει τπτ και ήταν καθαρά για δώρο τότε τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια. :-X

Θα είσαι το είδωλο πολλών κιθαριστών. :D

Δεν εχω κανει τιποτα ιδιαιτερο,

αλλα όταν τόσα χρόνια βλεπει οτι δεν την παλευω, και το μονο που πραγματικα θελω ειναι μια καλή κιθαρα ζωης, υπεκειψε και θα μου ΚΑΝΟΥΜΕ το χατηρι (γιατι στο ιδιο σπιτι ζουμε, και απο το σπιτι ΜΑΣ θα φυγουν τα λεφτα...)

Η μόνη λύση ειναι μονο με δοσεις. (γιατι ευτυχως οι κιθαρες δεν ειναι κινητα να χαλανε μετα απο 2-3 χρόνια. Ακομα και σε σχεση με τα αυτοκινητα, οι καλες κιθαρες κρατανε πολύ περισσοτερο...)

Αρα, τα καταστηματα ειναι:α)....,β).....,γ)....

(συμπληρωστε παρακαλω...)

Holystone είπε:
Δεν εχω κανει τιποτα ιδιαιτερο,

αλλα όταν τόσα χρόνια βλεπει οτι δεν την παλευω, και το μονο που πραγματικα θελω ειναι μια καλή κιθαρα ζωης, υπεκειψε και θα μου ΚΑΝΟΥΜΕ το χατηρι (γιατι στο ιδιο σπιτι ζουμε, και απο το σπιτι ΜΑΣ θα φυγουν τα λεφτα...)

Η μόνη λύση ειναι μονο με δοσεις. (γιατι ευτυχως οι κιθαρες δεν ειναι κινητα να χαλανε μετα απο 2-3 χρόνια. Ακομα και σε σχεση με τα αυτοκινητα, οι καλες κιθαρες κρατανε πολύ περισσοτερο...)

Αρα, τα καταστηματα ειναι:α)....,β).....,γ)....

(συμπληρωστε παρακαλω...)
Άρα το <δεν την παλεύω μπορεί να θεωριθεί σαν μια λύση>.

Πέρα από τον Στόλλα,αν είσαι από Θεσσαλονίκη θα σου πρότεινα να ρωτίσεις και στον Ζάχο μετά μας μένει Μαυρομουστάκης,Ριχάρδος Τζέλιος.

Και είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεις γιατί σε τέτοιες εποχές ο κόσμος τα καταφέρνει με δόσεις οπότε και τα καταστήματα δείχνουν πιο πολύ επιείκια. :D

blackie είπε:
να δω εσυ τι θα της παρεις.. ::) ::) ::) ::).

Ελπιζω οχι παντοφλες και ενα δονητη...

Αν δε της αρεσουν οι παντοφλες να........................................
Είσαι φάουλ φίλε, δεν μιλάνε έτσι...

αστεια το λεω ρε παιδια...ηρεμια...

Μακαρι να ειχα κι εγω μια γυναικα σα του φιλου!!!!!!!!!!!!

Να τη προσεχεις φιλαρακο... ;)

Γυναικες που να συμμεριζονται τα παθη μας ειναι ελαχιστες...

Με προλαβε ο gdevelek...  blackie.

Μην βιαζομαστε, γιατι ο γραπτος λόγος ειναι κοφτος και ευκολα παρεξηγησιμος.

Εαν εισα αθηνα τσεκαρε και το fuzzville - πατησιων 220

Τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα και οτι ζητησα μου το φερανε και με ευκολιες πληρωμης.

Προσφατα ψωνισα μια Fender American Standard stratocaster 2012 model σε τιμη γερμανιας με δοσεις.

Captain Dog είπε:
Εαν εισα αθηνα τσεκαρε και το fuzzville - πατησιων 220

Τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα και οτι ζητησα μου το φερανε και με ευκολιες πληρωμης.

Προσφατα ψωνισα μια Fender American Standard 2012 model σε τιμη γερμανιας με δοσεις.
Οκ φιλε, θα το δω.Thanx

Μήπως να έπαιρνες μια Squier Classic Vibe μετρητοίς αντί να πληρώνεις κερατιάτικα σε δόσεις και να υποχρεώνεσαι κιόλας; Δεν θα σε απογοητεύσει με τον ήχο της...

gdevelek είπε:
Μήπως να έπαιρνες μια Squier Classic Vibe μετρητοίς αντί να πληρώνεις κερατιάτικα σε δόσεις και να υποχρεώνεσαι κιόλας; Δεν θα σε απογοητεύσει με τον ήχο της...
Προσωπικά παρόλο που δεν είμαι φαν της fender, πήρα μία πέρυσι και μου βγήκε φοβερό όργανο. Δεν εχει να ζηλέψει τίποτα (ή σχεδόν τίποτα-σε αντιστοιχία με τα 300 γιουρια που πληρώνεις) με μια αμερικανικη. Με κλειστά τα μάτια, λέω να παω και για την αντίστοιχη strat... :P

Εγώ θα σου λεγα να κλείσετε ένα τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόριο της αρεσκείας σας που θα πάτε αφού δείτε μια καλή παράσταση.

Μετά για ένα (ή και παραπάνω αν δεν οδηγάτε) ποτό και κατόπιν σπίτι για επισφράγισμα της μακρόχρονης αγάπης σας.

Όσο δώρο αξίζεις εσύ άλλο τόσο δώρο αξίζει και αυτή.

Και με τη λογική αυτή ΔΕΝ είναι εποχές για διχίλιαρα (πολλώ δε μάλλον για τετραχίλιαρα).

Αυτά τα περί "θέλω μια καλή κιθάρα για μια ζωή", συγγνώμη κιόλας, τα χουμε πει όλοι και έχουν την βαρύτητα του "λεφτά υπάρχουν".

Μη χολοσκάς στο φινάλε. Θα βρεθούν πολλές καλές ευκαιρίες για ωραίες κιθάρες που θα σου αρέσουν και θα βαρεθείς ή θα αγαπήσεις.

Αντίθετα με την σπανιότητα των ευκαιριών για συντρόφους μιας ζωής....  ;)

Όχι ότι μου πέφτει λόγος. Απλώς η άποψή μου...

audiokostas είπε:
και κατόπιν σπίτι για επισφράγισμα της μακρόχρονης αγάπης σας.
Εγώ θα πρότεινα ξενοδοχείο ή κοντινό εξοχικό (αν έχετε) . Έτσι για αλλαγή  ;)

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το παραπάνω ποστ  :)

έτσι είναι τα πράματα ... 

Holystone είπε:
Αν την αγαπάς πραγματικά,ούτε για αστείο την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και καινούρια κιθάρα και με δόσεις,έστω και άτοκες.Αν επιμένει,πες την να σου πάρει ότι μπορεί τοις μετρητοίς.  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back