Kατσε να δεις. Εχω παραγγειλει (για δωρο) την EX-84 την ακριβη (415) με τους EMG. Σε 3 μηνες παραδοση.Πηρα μια Harley Benton FV με 120€ αλλαξα τον bridge μαγνητη και παιζει καλυτερα απ την FV Gibson που εχω....
Λογικο ειναι να τσουζει η τιμη των Benton τους κατα τοπους luthiers και τις εταιρειες τις ΜΕΓΑΛΕΣ στα ΜΑΓΑΖΑ που ΤΟΟΟΟΣΣΑΑΑΑ χρόνια μας επιναν το αιμα στο βωμο του brand name οι μεν και του ΤΙΜΙΟΥ ΚΣΥΛΟΥ οι δε κατασκευαστες που βαφτιζαν το μονταρισμα Warmoth υλικων ως χειροποιητο όργανο....
Φτανει το παραμυθακι.....
ουτε ταστα εξεχουν οπως στα 80s ουτε ΤΙΠΟΤΑ, set up ΑΨΟΓΟΤΑΤΟ.....ενα μαγνητακι βαζεις(αν θες το κατι παραπανω) και απογειωση!!
Θα συμφωνησω(εδω γελανε) οτι πληρωνεις παιρνεις ...αλλα η αλλη που εχει 5χιλιαρο αξιζει τοσα???Τοση διαφορα στον ηχο που παραγει το οργανο εν τελει????χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εγώ γιατί νομίζω πως αυτή : https://www.nakas.gr/prd/stagg-setpluswhb-aspri-ilektriki-kithara
Θα είναι σούπερ για μέταλλλλλ;
Λογικο ειναι να τσουζει η τιμη των Benton τους κατα τοπους luthiers και τις εταιρειες τις ΜΕΓΑΛΕΣ στα ΜΑΓΑΖΑ που ΤΟΟΟΟΣΣΑΑΑΑ χρόνια μας επιναν το αιμα στο βωμο του brand name
Αριστερόχειρη κιθάρα στην οποία εχουν περάσει τις χορδές για δεξιόχειρα.
Στα 35 χρονια που παιζω κιθαρα και ασχολουμαι ψαχνω ρωταω μαθαινω , ξερω πολυ καλά τι λεω ειδικα για το παρελθόν που ΤΟΝΙΣΑΣε προσκαλώ να έρθεις στο εργαστήριο για μία εβδομάδα να παρακολουθήσεις πώς βγαίνει μια κιθάρα και πόση δουλειά χρειαζεται για να στηθεί και να παρουσιαστεί σωστά ένα μέρος του οργάνου σε μικρή, τοπική κλίμακα. 6 μέρες x10 ώρες.
Καλό είναι να μην αφορίζουμε ούτε να γενικεύουμε. Θα έπρεπε να προσβληθώ κανονικά, αλλά θα σου δώσω ένα δίκιο, ως προς τον ελιτισμό και το κοινό στο οποίο στοχεύουν ορισμένοι κατασκευαστές.
Ρίξτε λίγο τους τόνους. Αυτό δεν είναι review. Αυτό είναι μίσος για όλες τις κιθάρες πλην τις low budget.
Οι περισσότεροι σχεδόν πάντα αναφέρουν τον ήχοΗ διαφορά στον ήχο και η ευτυχία που αντλούν κάποιοι από τον ήχο αυτό καθεαυτό και την ευφορία που προκαλεί ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό του ήχου, δυστυχώς δεν περιγραφεται. Το ίδιο και η ανταπόδωση/αλληλεπίδραση αυτού με το αντικειμενο που τον παράγει
26 λεπτά πριν, Satanas είπε
Κουβέντα να γίνεται......
Στο 16.40 η απαντηση σου...
Με κίνδυνο να ακουστώ πολύ μαλάκας
Θα μου πεις "ποιος είσαι εσύ ρε Bill Trantos να θες και οργανάρες για να παίξεις;!" και ίσως να έχεις δίκιο, αλλά αυτά μ'αρέσουν, αυτά εμπιστεύομαι.
Aπαντηση σε τι? Δεν ειπα τιποτα.Στο 16.40 η απαντηση σου...
Θα μου πεις και οταν ακουσα το bias fx απο εναν αλλο, τρελλαθηκα, αλλα στα δικα μου χερια το αισθανομουν λες και επαιζα με γαντια οξυγονοκολλησης.