Η ευρώπη δεν μπορεί να καταναλώσει αυτό που η ίδια παράγει γιατί το παράγει ακριβά με αποτέλεσμα να μην παράγει ή να συμφέρει να παράγει σε άλλες χώρος για διάφορους λόγους. Το μόνο που θα καταληξουμε όλοι να παραγουμε, ειναι φούμαρα για μεγαλοστελέχη που καρπώνονται αυτής της τακτικής. Όλοι οι υπόλοιποι θα παλαμοκροτάμε που ο εκαστοτε διαχειριστής της οικονομίας μας επιτρέπει να χαιρόμαστε με τον καφέ του ενος ευρώ πίσω από το πλεξιγκλάς και τις κιθάρες των 100€. Την Ευρώπη θα την καταπιεί ο αποπληθωρισμός της;
Τα όργανα αυτά είναι προϊόντα στόχευσης στον υπερκαταναλωτισμό. Σίγουρα πολλοί γονείς ανακουφίζονται που δεν θα χρειαστεί να κόψουν το κάπνισμα για ένα μήνα για να παρουν ένα αξιοπρεπές όργανο στα παιδιά τους.
Οι Harley benton και οποιαδηποτε άλλη μαρκα αυτου του επιπεδου τιμής είναι αντικειμενα μιας χρήσης. Είναι αξιοθαύμαστο βεβαίως το ότι φτάνουν στο πιάτο μας με 100€ και έχουν βασική δομη οργάνου, αλλά από εκεί μεχρι το εφοδιάζομαι με ένα εργαλείο που θα μου μαθει να παιζω σωστα ή θα μου δωσει ένα extra χρωμα σε ηχογράφηση ή θα μου προσφέρει βασική αξιοπιστία σε πρόβα η σε live, απέχει πολύ.
Το δε quality control ειτε στο εργοστάσιο είτε στο υπε-ντούπερ καταστημα-ρυθμιστή αγοράς ειναι λεξη αστεία οταν κάποιος παραλαμβάνει αυτό:
Προβολή συνημμένου 26059