- Πόντοι
- 638
Εδώ έχω κι εγώ θέμα. Τόση τεχνολογική εξέλιξη και χαραμίζεται στην προσπάθεια να προσομοιώσει την τεχνολογία του περασμένου αιώνα. Αλλά εμείς ("εμείς") την κάναμε την λυχνία το άγιο δισκοπότηρο οπότε, ότι πουλάει θα βγάζουνε...frunobulax είπε:Και τελος παντων, άσχετα με το αν αξίζει τα λεφτά του, βλέπω άλλο ένα μηχάνημα του χιλιαρικου (αναμεσα σε πολλα των χιλιάρικΩΝ) που ανάμεσα στα λαμπάκια και τα blue tooth έχει ως κεντρικό θέμα το πόσο καλά αναπαράγει τον ήχο της λάμπας...
Εδώ όμως χάνεις νομίζω το νόημα τέτοιων μηχανημάτων. Μ'ένα χιλιάρικο, θα πρέπει ν'αγοράσεις έναν -μέσο- λαμπάτο, ώστε να'χεις αρκετά λεφτά για καμπίνα και πετάλια. Και πάλι δύσκολο το κόβω αλλά ας πούμε πως γίνεται άνετα.σόρρυ, με το χιλιάρικο αγοράζω εναν ωραίο λαμπάτο και μου μένουν και για πετάλια.
Η όλη φιλοσοφία του μπλιμπλικιού είναι ότι σου δίνει ουκ ολίγες επιλογές σε ενισχυτές, καμπίνες, πετάλια, μικρόφωνα και συνδυασμό όλων αυτών, στην ίδια τιμή. Θα μου πεις οκ, έναν ενισχυτή θέλω εγώ. Πάσο, αλλά άλλη η φιλοσοφία γενικώς, θεωρώ.
Μην ορκίζεσαι... Η GT8 έχει κάτι... αιώνες που βγήκε κι ακόμα στο 150άρι την βρίσκεις. Η 10, γύρω στο 250άρι. Μην μιλήσω για την ακόμα πιο αρχαία tonelab SE που, για κάποιο λόγο (λάμπαMy guess: σε κανα δυο χρόνια θα το βλέπεις στις αγγελίες στα 2 κατοστάρικα και θα το αποκαλούν με τα δύο must των αποτυχημένων προιόντων που δεν φεύγουν: "Συλλεκτικό" και "Για όσους γνωρίζουν" ;D