κανονικά και εγώ και ως πιανίστας τέτοιο πρέπει να το πάρω, ως 88άρι master keyboard, αλλά θέλω το 61 για να παίζω με σύνθ πλήκτρα γιατί είμαι και Ιορδάνης Rudess. ?Θα το ήθελα 88αρι ? αλλά πάει πολλα
εεε μα , κάθε ήχος και μια έμπνευση, μετά πως να γυρίσω πίσω στα γουρκστέησο ?? Ούτε μακριά ανάμνηση?Πήρα πρόσφατα το NACHT μαζί με το VOID ECLIPSE και έχω κ@@@@&€ι άσχημα ?
Εκτός αν τρελαθώ και πάρω το Kontrole s88 ???Κοιτα όλα χρειάζονται αλλά όχι σε workstation
πιο synth φάση όπως πχ πήγα στο πιο πρόσφατο hardware synth ASM Hydrasynth το οποίο φτιάχνεις παπάδες πάνω του.
Αν θα έπαιρνα που ίσως και να πάρω αλλά σε δεύτερο χρόνο θα είναι Roland fantom αλλά σειρά 0 μου φτάνει
Moog πάρε, τώρα που είναι φτηνά....Εκτός αν τρελαθώ και πάρω το Kontrole s88 ???
τι να το κάνω με τόσο Arturia analog lab που έχω δεν μου χρειάζεται ?Moog πάρε, τώρα που είναι φτηνά....
Πάρ'το, κράτα το 3-4 χρόνια ώσπου να σταματήσει η παραγωγή του, και πούλα το ακριβότερα απ'όσο το πήρες σε κάποιο fanboy.τι να το κάνω με τόσο Arturia analog lab που έχω δεν μου χρειάζεται ?
Αλλο χάσιμο από εκεί.τι να το κάνω με τόσο Arturia analog lab που έχω δεν μου χρειάζεται ?
1 λεπτό πριν, cos_dr είπε
Moog
Δεν με ενδιαφέρει η μούρη αλλα οι παραγωγέςΕμείς θέλουμε το original, δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη με soft ρέπλικες.
Άλλοι όμως ενδιαφέρονται για τη μούρη (τους), πως να το κάνουμε ωρέ κουμπάρε??Δεν με ενδιαφέρει η μούρη αλλα οι παραγωγές
??
Εμείς θέλουμε το original, δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη με soft ρέπλικες.