NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE 15

Μια χαρά είσαι είναι τρομερή συλλογή τι να λέμε ?

Μετανοείτε........?

Εδώ είμαστε ?

IMG_3100.jpeg

Θα το ήθελα 88αρι ? αλλά πάει πολλα  
κανονικά και εγώ και ως πιανίστας τέτοιο πρέπει να το πάρω, ως 88άρι master keyboard, αλλά θέλω το 61 για να παίζω με σύνθ πλήκτρα γιατί είμαι και Ιορδάνης Rudess. ?

Πήρα πρόσφατα το NACHT μαζί με το VOID ECLIPSE και έχω  κ@@@@&€ι άσχημα ?

Πήρα πρόσφατα το NACHT μαζί με το VOID ECLIPSE και έχω  κ@@@@&€ι άσχημα ?
εεε μα , κάθε ήχος και μια έμπνευση, μετά πως να γυρίσω πίσω στα γουρκστέησο ?? Ούτε μακριά ανάμνηση?

Από τότε που γεύτηκα το αίμα των VST ................................??

Κοιτα όλα χρειάζονται αλλά όχι σε workstation 

πιο synth φάση όπως πχ πήγα στο πιο πρόσφατο hardware synth ASM Hydrasynth το οποίο φτιάχνεις παπάδες πάνω του.

Αν θα έπαιρνα που ίσως και να πάρω αλλά σε δεύτερο χρόνο θα είναι Roland fantom αλλά σειρά 0 μου φτάνει 

Κοιτα όλα χρειάζονται αλλά όχι σε workstation 

πιο synth φάση όπως πχ πήγα στο πιο πρόσφατο hardware synth ASM Hydrasynth το οποίο φτιάχνεις παπάδες πάνω του.

Αν θα έπαιρνα που ίσως και να πάρω αλλά σε δεύτερο χρόνο θα είναι Roland fantom αλλά σειρά 0 μου φτάνει 
Εκτός αν τρελαθώ και πάρω το Kontrole s88 ???

τι να το κάνω με τόσο Arturia analog lab που έχω δεν μου χρειάζεται ?
Αλλο χάσιμο από εκεί. 

Τόση αφθονία. 

Moog

Δεν ήμαστε από αυτούς δεν θα γίνω ποτέ συλλέκτης και άπραγος για να τα εκθειάζω δεν με ενδιαφέρει ρε κουμπάρε είμαι υπεράνω ?

Εμείς θέλουμε το original, δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη με soft ρέπλικες.

VID_20240929_000803.mp4

NATIVE INSTRUMENTS POWA!!! 

KOMPLETE KONTROL POWA!!! 

H NI είναι ο PUTIN των VST ?

Τοσες χιλιάδες presets..... 

..... Και χάθηκε μέσα στον κόσμο του KOMPLETE. Ηταν τόσο μεγάλος, τόσο ποιοτικός και ανεξάντλητος με όλες οι μηχανές σύνθεσης και όλα τα φυσικά όργανα και τα effects μαζί, που τον ρούφηξε μέσα και δεν μπορούσε πια να βγει. Έχασε φίλους, συγγενείς και λογική, χάθηκε μέσα στη μουσική του KOMPLETE ????

Attachments

• VID_20240929_000803.mp4
    207.5 MB
Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back