Να το σκαψω???

marathon είπε:
...επιτέλους και ένας σοβαρός εδώ μέσα ;D ;D
Πάντως φίλος, με σοκάρεις...

Εσύ που είσαι ο πιο αντισυμβατικός, ο πιο πειραματικός, ο πιο out of the box, με χρήση άλλων υλικών, με σίδερα, αλουμίνια κλπ, μας κυνηγάς που λέμε σκάψε το  ;D

Βρε μπας και στα κρυφά το γύρισες στα... κξύλα και στα vintage;  ::) ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βρε μπας και στα κρυφά το γύρισες στα... κξύλα και στα vintage;  ::) ;D ;D ;D
όχι βέβαια...αλλά ένα σεβασμό τον διατηρώ ;D

marathon είπε:
όχι βέβαια...αλλά ένα σεβασμό τον διατηρώ ;D
Σεβάσμιε  ;D 8) 8) 8)

@Peter: Με το συμπάθιο δηλαδή- και όπως σου είπα σε καταλαβαίνω απόλυτα- αλλά μήπως τελικά θες ένα... jazz bass και όχι ένα P;

petersp είπε:
Τωρα θα μου πεις γιατι το εδωσες???
Γιατί σου τρωγε το μυαλό το basswood  ;). Άρα λαλακία όντως.

Παιδιά, με όλο τον σεβασμό στις επιλογές και τα γούστα του καθενός, και μένα μου αρέσει το Fernandes και ο ήχος του αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολα και με πολλές υποχωρήσεις θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει βίντατζ αξίας. Απλώς γνωρίζει λίγο άνθηση η ιστορία lawsuit.  ;)

Σόρρυ Πέτρο, μαι οπίνιον.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άντε ρε Πέτρο άνοιξε του μια τρύπα εκεί πέρα κάθεσαι και το κοιτάς...

Το θέμα είναι άλλο.

Έχεις σκεφτεί να το κάνεις scalloped;;; ;D  ;D  ;D

petersp είπε:
Παρηγγειλα σετ τελικα, μου φαινοταν πιο σωστο...
Τρίχες. Διακαιολογίες για GAS.

Αντε μπράβο γιατί τους έχω στα "προσεχώς" του Ebay τους Καναδούς εδώ και μήνες.

Πάντως το δικό μου το τρύπησα.

Και αναφέρω (πάλι, καθότι νομίζω ότι τα χω ξαναπει....)

Fender σώμα MIM P-Bass alder σε wine red ρουτεριασμένο και για Jazz μαγνήτη σε θέση 70s στο bridge , ΜightyMite rosewood Jazz neck περιποιημένο, Hipshot Ultralite κλειδιά, Tort pickguard, μαγνήτες Wizard Vintage P και στη γέφυρα Fender Vintage Noiseless Jazz, heavy duty γέφυρα (αν προτιμούσα την vintage αλλά έβαλα αυτή αφού επιτρέπει υψηλοτερο action και έτσι κολλάει καλυτερα με το μπράτσο), 62 Jazz Bass καλωδίωση (αφού με τα δύο concentric επιτρέπει V/T και στους δύο μαγνήτες) και Thomastik Flatwound χορδές.

Φωτό αύριο. ;D

petersp είπε:
Και clips Κωστα! Μην τεμπελιαζεις!!!
Αυτά λογικά θα έρθουν μαζί με το ΜΕΓΑΛΟ τεστ που οσονούπω έρχεται....... ;) ;)

Εγω Κωστα αντιθετα απο σενα και παλι switchακι ON/ON/ON θα βαλω, ποτε μου δεν επαιξα ή μου χρειαστηκε με λιγο απ τον εναν και πολυ απ τον αλλο... It's just me! Ασε που δεν μ αρεσουν τα κουμουτσοειδη concetric pots. Ουτε πανω, ουτε κατω απ το pickguard!

petersp είπε:
Εγω Κωστα αντιθετα απο σενα και παλι switchακι ON/ON/ON
Bridge/neck/series-parallel και ένα Vol ?

ποτε μου δεν επαιξα ή μου χρειαστηκε με λιγο απ τον εναν και πολυ απ τον αλλο...
Η γνωστή κολοκυθόπιτα.  ;) ;D

Bridge - Bridge & neck (παραλληλα) - Neck

Ουσιαστικα 3 way switch, οτι πιο απλο.

Το σκαψιμο εγινε. Δεν τρελλαθηκα κιολας... γμτ! Τεσπα, περιμενω τους μαγνητες τωρα...

r0uc.jpg

3hqh.jpg

6tna.jpg

r0ur.jpg

Εφαγα και το pickguard λιγο για να ρυθμιζω ευκολα την βεργα.

petersp είπε:
Και το εβαψα με λιγο λαδακι κι εδειξε πιο "εργοστασιακο"...

8c8y.jpg
Γαματο... Μπραβο φιλε μου, με τι εργαλειο εκανες το σκαψιμο?

Με router εγινε, αλλα το εκανε αλλος... Ακομα δεν αξιωθηκα να παρω ενα, αλλα θα γινει κι αυτο, τοσες φορες το χρειαστηκα.

Μπραβο φιλε petersp, εγινε πολυ καλυτερο απο πολλα εργοστασιακα που εχω δει!

Ωραία δουλειά Πέτρο και προσεγμένη! Εχω δυο απορίες ομως καθότι συνέχεια έμπαινα στο ίδιο δίλημμα με το precision μου.

1ή Ερώτηση: Τι σημείο αναφοράς χρησιμοποίησες για το το ρουταρισμα της θέσης του μαγνήτη;

2ή Ερώτηση: Με πιο κριτήριο δεν προτίμησες τη θέση του μαγνήτη πιο κοντά στην γέφυρα; (χωρίς να έχω ποτέ δοκιμάσει) πιστέυω πως μια θέση πιο κοντά στην γέφυρα θα έδινε πιο γλυκό ήχο όταν θα ειναι ενεργοποιημένοι και οι 2 μαγνήτες (φυσικά μπορεί απλά να ειναι ιδέα μου και επίσης δεν γνωρίζω τις προτιμήσεις σου).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back