να την παραγγειλω? εστω για διακοσμηση?

boody

Μέλος
Πόντοι
36
Έχω την σοβαρή υπόνοια ότι θα πρόκειται για υλικό καύσης για το τζάκι σου, αλλά από την άλλη ποιος είμαι εγώ να παρέμβω στις διακοσμητικές σου ανησυχίες? :P :lol:

Πάρτην μωρέ, αν δε σου πιάνει χώρο...

ναι οκ αλλα το μυστικο της υποθεσης ειναι οτι δεν εχω τζακι. αρα? αρα θα κρατησει λιγο καιρο! :)

παντως η αληθεια ειναι οτι οντως δεν εχω χωρο αλλα με τρωει να την παρω. δε πιστευω να θελετε και review? :)

παντως η αληθεια ειναι οτι οντως δεν εχω χωρο αλλα με τρωει να την παρω. δε πιστευω να θελετε και review? :)
Και βέβαια, με .wav samples και φυσικά με το καινουργιο σου μικρόφωνο. 8)

Και ομως μπορει να ειναι καταπληκτικη για "βρωμικο" μπλουζ (μη νομιζεις οτι οι αυθεντικοι μπλουζιστες της δεκαετιας του 30 επαιζαν με καλυτερες :wink: )

μας άναψες τα αίματα... στην επόμενη παραγγελία λέω να χτυπήσω μία, επίσης σε παλαιότερο ποστ σου superfunk είχατε τσεκάρει και τις harley benton tele, αυτές τι λέγανε? πάντως στο νέο μου σπιτάκι θα υπάρχει τζάκι και άμα του χρόνου ο χειμώνας είναι βαρύς (γιατί φέτος δεν το κόβω να τελειώνει το σπίτι) μπορεί να μασ ζεστάνουν... :lol: :lol:

Και ομως μπορει να ειναι καταπληκτικη για "βρωμικο" μπλουζ (μη νομιζεις οτι οι αυθεντικοι μπλουζιστες της δεκαετιας του 30 επαιζαν με καλυτερες :wink: )
μμμ θααα το σκεφτωωω! (με φωνη αυτουνου που παρουσιαζει το επιτροχον στην ΕΤ-3) :lol:

(<<αυτουνου>> 8O :lol: )

Ρε μην το σκέφτεσαι...... Αυτή την κιθάρα την έχω σταμπάρει εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου θα τη χτυπήσω (περιμένω να μαζέψω λεφτά να πάρω και (πολλά) σετ χορδές).

Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή που λέει ο SUPERFUNK όταν την είδα. Όλοι οι bluesmen με κάτι τέτοιες έπαιζαν και φαίνονταν και cool..... :lol:

Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή που λέει ο SUPERFUNK όταν την είδα. Όλοι οι bluesmen με κάτι τέτοιες έπαιζαν και φαίνονταν και cool..... :lol:
Οι πρώτοι bluesmen δεν χρησιμοποιούσαν χορδές αλλά σύρματα της μπουγάδας. Τα οποία ήταν 3 πόντους πάνω από την ταστιέρα. Αν εκτελεστικά σας βολεύει, κανένα πρόβλημα. :lol:

Α ρε βιντατζιές! :lol:

Για όποιον ενδιαφέρεται η Harley βγάζει και μια resonator κιθάρα, την άκουσα σε ξένο site και φαίνεται μια χαρά! :wink:

και μαντολινο (ηλεκτρικο με μαγνητες) και παντζο και απο κεινα τα μικρα κιθαρακια βγαζε.

γουσταρω firstline bluesky φαση.

αυτη τη στιγμη με εχει πιασει αυτη η μανια που σε πιανει οταν πας σε καμια φτωχη χωρα όπου ολα ειναι πολυ φθηνα ακομα και για τον ελληνα και γεμιζεις τρεις βαλιτσες αχρηστο πραμα και την βλακεια την καταλαβαινεις μολις γυρισεις σπιτι. το παραδοξο ειναι οτι την πατας καθε φορα παρολο που ξερεις πως θα νιωσεις οταν ηρεμησει το κεφαλι σου και σκεφτεις ωριμα.

αλλα αυτα ειναι φιλοσοφιες . θα την αγορασω! :)

Για όποιον ενδιαφέρεται η Harley βγάζει και μια resonator κιθάρα' date=' την άκουσα σε ξένο site και φαίνεται μια χαρά! :wink:[/quote']

κυριε..dieneke ενδιαφερομαι.. :P

δωσε κανα link...δωσε και απο τα mp3 που ακουσες...thanks :wink:

Εσύ μ'αρέσεις γιατί έχεις σεβασμό στους μεγαλυτέρους, εύγε νέε μου! :P

Λοιπόν, θα πας στο www.planetguitar.net και στα tests θα τη βρεις. Στα Γερμανικά. Αλλά μη μασάς, babelfish.

Δεν είναι πολύ φτηνούλα, υπόψιν. (εννοώ δεν είναι των 100 Ευρώ)

να το παρεις το κοριτσι να το παρεις...για να γουσταρεις...αμα τολμων νικα, ο μη τολμων μενει με την καψα...

Τελικά την πήρες? Θέλει η κοπελιά μου να μάθει κιθάρα, και καθότι καμία απο τις δικές μου δεν πρόκειται να της δανείσω, ψάχνω για μια καινούρια!Αν την πήρες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αν είναι ευκολόπαιχτη και μένει κουρδισμένη για καμιά ώρα όταν παίζεις, τίποτα άλλο.

Εσύ μ'αρέσεις γιατί έχεις σεβασμό στους μεγαλυτέρους' date=' εύγε νέε μου! :P

Λοιπόν, θα πας στο www.planetguitar.net και στα tests θα τη βρεις. Στα Γερμανικά. Αλλά μη μασάς, babelfish.

Δεν είναι πολύ φτηνούλα, υπόψιν. (εννοώ δεν είναι των 100 Ευρώ)[/quote']

εγραψες dienekes..

Λοιπόν η κιθάρα είναι απίστευτη!! Χαλαρά τρώει κάτι ψωρογιαμάχα ακουστικές των 350-400 ευρώ που έχω δει, σε ότι αφορά τον ήχο. Απλώς δεν είναι προσεγμένη η κατασκευή όσον αφορά το hardware, τάστα και πάνω καβαλάρης βασικά. Ένα - δυο τάστα θέλαν πρεσσάρισμα, και τα slots για τις μπασες χορδές στο nut θέλαν λίιιγο τρίψιμο, έβαλα και λίγο μολύβι, αλλά δεν κάνει και πολύ δουλειά εδώ, μιας και το nut είναι πλαστικό.

Κατα τ'άλλα, δεν φαίνεται να ξεκουρδίζεται εύκολα (δεν έκανα bends) και έχει ματ τελείωμα, πολύ λίγο λούστρο, ίσα να μην είναι το ξύλο τελείως άγριο. Χαλαρά αγόραζα ακόμα μία, μόνο τα μεταφορικά σκέφτομαι. Το κλάσμα αξίας/τιμής είναι κοντά στα 9 προς 1, αν δούμε οτι οι περισσότερες ακουστικές αυτής της κατηγορίας κάνουν γύρω στα 300 ευρώ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back