Εδω εννοεις αλλαγή ολο τον καβαλαρη ή το ασπρο ξυλαρακι επάνω του και αυτο το φαγωμα απο την πανω πλευρα για τον καβαλαρη παλι? Σε ρωταω γιατι την ψηνω ασχημα και αν οντως βελτιωθηκε και ο ηχος οπως λες εχω σκοπο να το κοιταξω..andreoulis είπε:- Με πολύ μικρές επεμβάσεις (αλλαγή του καβαλάρη με DIY κοκάλινο και με λίγο φάγωμα με το σκαρπέλο από την μπάσα πλευρά του καβαλάρη) ο ήχος βελτιώθηκε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!
μου φωναζει παρε να παιζεις slide!andreoulis είπε:Το μεγάλο της πρόβλημα κατ' εμέ είναι οτί η ένωση σώματος και μπράτσου δεν είναι με σωστή γωνία. Αυτό ανεβάζει πολύ το ύψος των χορδών από το 8-9 ταστο και την κάνει πολύ δύσχρηστη από εκεί και κάτω... Δηλαδή αναγκαστικά πρέπει να έχεις χαμηλά τις χορδές από τον καβαλάρη (με τις απώλειες που αυτό συνεπάγεται στον ήχο της)χωρίς όμως να διορθώνεις ριζικά το πρόβλημα. Και η λύση του (neck reset) είναι μεγάλος μπελάς. Οπότε συμβιβάζεσαι ...
αλλά:
- Έχει πολύ δυνατό ήχο
Η συγκεκριμένη κιθάρα είναι σκυλί! Την αγόρασα δώρο στον αδερφό μου όταν μπήκε φαντάρος και η κιθάρα πέρασε μια ολόκληρη χρονιά με τρελή κακομεταχείριση από μονάδα σε μονάδα, αλλαγές κλίματος κτλ και δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε ρύθμιση στο μπράτσο, και ήταν και με 13άρες χορδές. Μάλιστα συνεχίζει την θητεία της στο στρατό γιατί ο αδερφός μου την χάρισε σε άλλον ψάρακα όταν απολύθηκε.tassos1978 είπε:Το θέμα είναι παλιό αλλά η κιθάρα διατίθεται ακόμα στην αγορά. Μιας λοιπόν και πήρα νέα κάρτα ήχου από θωμά, είπα να πάρω κι αυτή με σκοπό να την έχω μόνιμα στο αμάξι.
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbcg45.htm
Εννοώ το άσπρο ξυλαράκι (που είναι πλαστικό και το αντικατέστησα με κοκαλο)blind είπε:Εδω εννοεις αλλαγή ολο τον καβαλαρη ή το ασπρο ξυλαρακι επάνω του και αυτο το φαγωμα απο την πανω πλευρα για τον καβαλαρη παλι? Σε ρωταω γιατι την ψηνω ασχημα και αν οντως βελτιωθηκε και ο ηχος οπως λες εχω σκοπο να το κοιταξω..- Με πολύ μικρές επεμβάσεις (αλλαγή του καβαλάρη με DIY κοκάλινο και με λίγο φάγωμα με το σκαρπέλο από την μπάσα πλευρά του καβαλάρη) ο ήχος βελτιώθηκε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!
με τις ίδιες χορδές; :fleamail είπε:Η συγκεκριμένη κιθάρα είναι σκυλί! Την αγόρασα δώρο στον αδερφό μου όταν μπήκε φαντάρος και η κιθάρα πέρασε μια ολόκληρη χρονιά με τρελή κακομεταχείριση από μονάδα σε μονάδα, αλλαγές κλίματος κτλ και δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε ρύθμιση στο μπράτσο, και ήταν και με 13άρες χορδές. Μάλιστα συνεχίζει την θητεία της στο στρατό γιατί ο αδερφός μου την χάρισε σε άλλον ψάρακα όταν απολύθηκε.Το θέμα είναι παλιό αλλά η κιθάρα διατίθεται ακόμα στην αγορά. Μιας λοιπόν και πήρα νέα κάρτα ήχου από θωμά, είπα να πάρω κι αυτή με σκοπό να την έχω μόνιμα στο αμάξι.
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbcg45.htm
;D ;D ;D ;DΠαιδια σημερα μου ρθε και μενα σπιτι. Καλα εδω για να αλλαξεις τις χορδες πρεπει να σαι ο Χουντινι. Πρεπει να βαλεις το χερι μεσα στο ηχειο και να βρεις την τρυπα 1Χ1 mm. Ελεος