- Πόντοι
- 38
μεγειες σπυρο ολος ο κοσμος παραμιλαει με τις eric johnson!
Elavd, ρισπέκτ! Εδώ έχει ότι τραβά η όρεξη του καθενός και βρήκα ότι έχει το pickguard που σκεφτόμουν για το project που μαγειρεύω. 8-βιδα στρατ όμως δεν είδα. τους λες πόσες βίδες θες να παίρνει όταν το παραγγείλεις?elavd είπε:
εδω παιζεις μπαλα εσυ. ;DVrass είπε:Elavd, ρισπέκτ! Εδώ έχει ότι τραβά η όρεξη του καθενός και βρήκα ότι έχει το pickguard που σκεφτόμουν για το project που μαγειρεύω. 8-βιδα στρατ όμως δεν είδα. τους λες πόσες βίδες θες να παίρνει όταν το παραγγείλεις?
το ξερω πως η περιεργεια σκοτωσε την γατα,αλλα λεγεεεεεεεεε πιο?τι?και γιατι?Vrass είπε:Βασικά για το pickguard ελεγα... :για τρέμολο έχω μαλλον καταλήξει σε κάποιο αρκετά φτηνότερο και καλό (πιστεύω)...
Χα χα αφού στο είχαμε προτείνει 28 κατασκευαστές πληντυρίων!! Νισάφι πιά!!! Είδες Σπυράκο τι γλύκα είναι??spimav_z είπε:thanx takis.
χθες καταλαβα πολυ καλα , που οφειλεται αυτο το "παραμιλητο" ;D ;D ;D
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...Alter είπε:ωραια φαση οταν περιμενεις να ερθει κιθαρα ομως ε ? ... :![]()
![]()
Περίεργο, όταν το είχα κοιτάξει 2-3 μήνες πριν είχε... για ξεφύλλισε το σάιτ καλύτερα μήπως δεν το έχει πάρει το μάτι σου...Vrass είπε:Elavd, ρισπέκτ! Εδώ έχει ότι τραβά η όρεξη του καθενός και βρήκα ότι έχει το pickguard που σκεφτόμουν για το project που μαγειρεύω. 8-βιδα στρατ όμως δεν είδα. τους λες πόσες βίδες θες να παίρνει όταν το παραγγείλεις?
Και πόνος στο δάκτυλο που πατάει το F5 για να κάνει refresh στη σελίδα με το tracking number της courier ;Dspimav_z είπε:ενας κομπος στο στομαχι...
με λιγα λογια αυτη η κοπελα εβαλε τα χερια της και εβγαλε τα ματια της.spimav_z είπε:και ατακες του τυπου....'δεν μπορω τωρα αγαπη μου......εχω ''δουλεια'' στο κομπιουτερ...
χεχε!!!![]()
are made of theselongshadow είπε:;D![]()
sweet dreams!!!