Nεα Stratocaster u.s.a.-->>H Ρ Θ Ε Ε Ε !

thanx takis.

χθες καταλαβα πολυ καλα , που οφειλεται αυτο το "παραμιλητο" ;D ;D ;D

elavd είπε:
...............................

Ας είναι καλά το http://www.wdmusic.co.uk ;)
Elavd, ρισπέκτ! Εδώ έχει ότι τραβά η όρεξη του καθενός και βρήκα ότι έχει το pickguard που σκεφτόμουν για το project που μαγειρεύω. 8-βιδα στρατ όμως δεν είδα. τους λες πόσες βίδες θες να παίρνει όταν το παραγγείλεις?

Vrass είπε:

Elavd, ρισπέκτ! Εδώ έχει ότι τραβά η όρεξη του καθενός και βρήκα ότι έχει το pickguard που σκεφτόμουν για το project που μαγειρεύω. 8-βιδα στρατ όμως δεν είδα. τους λες πόσες βίδες θες να παίρνει όταν το παραγγείλεις?
εδω παιζεις μπαλα εσυ. ;D

http://cgi.ebay.com/Gotoh-Wilkinson-VSVG-Strat-Tremolo-Nickel-Steel-Block_W0QQitemZ110216108596QQihZ001QQcategoryZ41407QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Βασικά για το pickguard ελεγα...  ::) για τρέμολο έχω μαλλον καταλήξει σε κάποιο αρκετά φτηνότερο και καλό (πιστεύω)...

Vrass είπε:
Βασικά για το pickguard ελεγα...  ::) για τρέμολο έχω μαλλον καταλήξει σε κάποιο αρκετά φτηνότερο και καλό (πιστεύω)...
το ξερω πως η περιεργεια σκοτωσε την γατα,αλλα λεγεεεεεεεεε πιο?τι?και γιατι?

spimav_z είπε:
thanx takis.

χθες καταλαβα πολυ καλα , που οφειλεται αυτο το "παραμιλητο" ;D ;D ;D
Χα χα αφού στο είχαμε προτείνει 28 κατασκευαστές πληντυρίων!! Νισάφι πιά!!! Είδες Σπυράκο τι γλύκα είναι??

Μεγειές φιλαράκο!!! Να την χαίρεσαι!!! :) :) :) :) :) :) :) Και πάλι μεγειές!! Έκανες την καλύτερη στρατοεπιλογή!!!

@Ελαβδ.

Με τα γκάζια είναι ακόμα πιό "ζάχαρη"!!!!!! Βούτηρο στο ψωμί που λένε και στην μπάλα!!  ;)

ευχαριστω αγαπητε taq!!

ειναι οντως.....μελι με καρυδια και αμυγδαλα.....

και στο γκαζι.......

φιλετο! χεχε 8)

( μ αρεσει που η πρωτη μου κουβεντα στο τοπικ αυτο , ηταν..."θα ειμαι συντομος")

χεχεχεχε :P 8) :o ;D 

15 σελιδες?? :o :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Vrass είπε:

Περίεργο, όταν το είχα κοιτάξει 2-3 μήνες πριν είχε... για ξεφύλλισε το σάιτ καλύτερα μήπως δεν το έχει πάρει το μάτι σου...

Spimav οι ευχές όταν την παραλάβεις. Αλλά η αναμονή σκοτώνει...

ειναι μια γλυκια αγωνια...ενας κομπος στο στομαχι...αυπνια...ελλειψη συγκεντρωσης κλπ.μονο το φαϊ παει καλα!!!

χεχε

spimav_z είπε:
ενας κομπος στο στομαχι...
Και πόνος στο δάκτυλο που πατάει το F5 για να κάνει refresh στη σελίδα με το tracking number της courier ;D

και ατακες του τυπου....'δεν μπορω τωρα αγαπη μου......εχω ''δουλεια'' στο κομπιουτερ...

χεχε!!! :P

spimav_z είπε:
και ατακες του τυπου....'δεν μπορω τωρα αγαπη μου......εχω ''δουλεια'' στο κομπιουτερ...

χεχε!!! :P
με λιγα λογια αυτη η κοπελα εβαλε τα χερια της και εβγαλε τα ματια της.

και θα δωσει ενα καρο λεφτα και 'χαρα' δεν θα δει για λιγο καιρο ;D ;D ;D

συμφωνει παντως στο μαυρο χρωμα.

τωρα ... οπως εχει παρει αποκλειστικοτητα την tv  --που ετσι κι αλλιως μισω σαν συσκευη-- , ετσι κι εγω εχω παρει παραμασχαλα το πληκτρολογιο.χεχε.

καλα να μαστε ;D ;D ;D ;D ;D

ΚΥΡΙΟΙ η κουκλα που περιμενα ΗΡΘΕ σημερα.

το ευτραπελο της υποθεσης ειναι οτι ΕΠΡΕΠΕ να λειψω εκτος Ζακυνθου οποτε την παρελαβε ο κουμπαρος μου και πριν λιγο βγηκα απο το πλοιο , πηγα σπιτι του , την παρελαβα , και να μαι εδωωωωω!! 8)

επειδη λοιπον ειμαι λιωμα αυτη τη στιγμη

σας αφηνω διοτι εχω και σχολειο αυριο.

(οδηγησα πηγαιν-ελα στην αθηνα αυθημερον , απο τις 5 30 πμ μεχρι 10 μμ , με διαλλειμα μιας ωρας)

το απογευμα βγαινουν οσες περισσοτερες φωτο γινεται , και επισης κλιπς.

για πρωτη δοση , θα ηχογραφησω τις 5 θεσεις των μαγνητων , καρφι στον "μαρκο" του superfunk 8)      (...ξερει αυτος.... :P :P)

με ενα πυκνωτικο shure που εχω και ενα 57αρι επισης.

φιλουρες σε ολους   ;D

474881.jpg
  ;D  ;) sweet dreams!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back