Nεα Stratocaster u.s.a.-->>H Ρ Θ Ε Ε Ε !

spimav_z είπε:
...

μηπως μ εχετε παρει στο "ψιλο"??? ολο σποντιτσες ειμαστε τελευταια..... :'( :-[ :-\

...
Παντως εγώ -αν είπα κάτι παραπάνω που σου κακοφάνηκε- ζητώ συγνώμη. Γράφω τελείως καλοπροαίρετα.  :)

προς θεου αγαπητε harilatron.

δεν ειναι καθολου απαραιτητο να ζητας συγνωμη.δεν ειμαι ανθρωπος που παρεξηγω , και ειμαι παντα μετριοφρων και χαμηλων τονων.

-ο superfunk που μ εχει γνωρισει απο κοντα το ξερει-

απλα ενιωσα οτι σας κουρασα με την ομολογημενη ανιδεοτητα μου περι ηχου και specs ηλεκτρικων κιθαρων.αυτο ειναι ολο.

;) ;) ;D

Σπύρο ξεκόλλα!!!  ;) Αν δε "κουράσεις" εμάς, ποιον θα κουράσεις ?  8) :-*

;D ;D ;D δεν εχω ποιον αλλο να κουρασω!

παντως αν ηθελα-λεμε τωρα- να αγορασω μπουζουκακι ηξερα που θα πηγαινα και τι θα ζηταγα... ;D ;D ;D

-δεν ειμαι σκυλας!!!- :P :P

Συνονόματε spimav, πρέπει κι εγώ με τη σειρά μου να σου πω πόσο άβολα νιώθω όταν κάνω υποδείξεις σε κάποιον που... διδάσκει κλασσική κιθάρα επί 13 χρόνια...  :-[

bloody_sunday είπε:
Συνονόματε spimav, πρέπει κι εγώ με τη σειρά μου να σου πω πόσο άβολα νιώθω όταν κάνω υποδείξεις σε κάποιον που... διδάσκει κλασσική κιθάρα επί 13 χρόνια...  :-[
ο καθενας αυτο που εχει "ακολουθησει".

εγω ξερεις τι ντροπη νιωθω οταν βλεπω εναν πιτσιρικα να τα χωνει "ασχημα" στην ηλεκτρικη....αστο καλυτερα.

οταν ερχομαι αθηνα και μπαινω μεσα σε μαγαζια , δεν τολμαω να πω τι δουλεια κανω -απο τα παιξιματα μεριικων που ακουω-..... :-\

ΚΥΡΙΟΙ: ;D

πηγα πατρα με τα πεταλια μου , την επαιξα , (με και χωρις πεταλια) σε hot rod deluxe , pro reverb (νομιζω) και σε mesa/boogie f 50.

"  σ  κ  ο  τ  ω  ν  ει  "

και οπως ηταν φυσικο , παρηγγειλα.

αναμεινατε νεοτερα μολις την εχω στο δωματιο μου.... :-* :-* :-* :-*

spimav_z είπε:
ΚΥΡΙΟΙ: ;D

πηγα πατρα με τα πεταλια μου , την επαιξα , (με και χωρις πεταλια) σε hot rod deluxe , pro reverb (νομιζω) και σε mesa/boogie f 50.

"  σ  κ  ο  τ  ω  ν  ει  "

και οπως ηταν φυσικο , παρηγγειλα.

αναμεινατε νεοτερα μολις την εχω στο δωματιο μου.... :-* :-* :-* :-*
Για πες κι άλλες λεπτομέρειες ;)

Από πού την παρήγγειλες τελικά και σε τι χρώμα?

απο musicstore.μου εκαναν ακομα λιγο καλυτερη τιμη και την πηρα σε μαυρο....

και ξερεις ηλια γιατι την πηρα σε μαυρο????????????????

διοτι...........

μου αρεσει πολυυυυυυυυυυυυυυυ..............

&

για να παρηγορηθω και να μην αγορασω παλι στρατ........................οταν κυκλοφορησει.......................

η david gilmour signature........... ;D ;D ;D ;D

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ :P

το μπρατσο της ηταν "γεματο" , δεν με ενοχλουσε καθολου το φινιρισμα του και καθε αλλο παρα sticky ειναι!!

το "δεσιμο" body-neck ηταν ΑΨΟΓΟ

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μεσα απο το κουτι επαιζε παρα πολυ καλα.αν παιζει ετσι και αυτη που θα μου ερθει , ΔΕΝ χρειαζεται σεταπ τουλαχιστον στο αμεσο μελλον.

τα ταστα της ειναι απλα κορυφαια.

επαιξα σχεδον μιαμιση ωρα σερι. κανενα προβλημα.οπως γυρνουσα στην εθνικη , θυμηθηκα οτι το radius ηταν 12αρι.εκπληκτικο μπρατσο. αν το πετυχετε στο e-bay αγοραστε το οπωσδηποτε!!!

ολες οι θεσεις του 5θεσιου επιλογεα μου ακουστηκαν εξαιρετικα χρησιμες.

οποιος πειραξει τους μαγνητες σε αυτην την στρατο , θα κανει εγκλημα...

εχουν δικιο ΟΛΟΙ οσοι ειπαν οτι δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ deluxe σειρα...!!!!!!!!

ο ηχος ηταν το κατι αλλο. η στρατ plus μου μου ακουγεται φτηνιαρα μετα απο αυτο που ακουσα σημερα παιδια.....αρρωστησα....

sustain - ογκος - καθαροτητα και ζωντανια σε οποιαδηποτε χορδη και οποιοδηποτε ταστο. ακκορντα-αρπεζ-legatos-ολα....μα ΟΛΑ ακουγονται οπως ΠΡΕΠΕΙ να ακουγονται.....

τι να πω......

ερωτευτηκα................πολυ........................................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΔΕΝ "ξερω" αν

ο ηχος της θεωρειται vintage η modern

πως ειναι shaped το μπρατσο

τι μαγνητες φοραει

τι γραφει στο headstock κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ............

......Ξ  Ε  Ρ  Ω  ομως

οτι ειναι μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ στρατ η οποια "ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ"

ΚΑΙ απο τις πρωτες νοτες σε "ωθει" να "τα χωσεις πολυ ασχημα"....

δεν ειμαι καθολου υπερβολικος : Μ Α Γ Ε Υ Τ Η Κ Α  ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΚΑΘΟΛΟΥ

παιζω απο το "97 με C-shaped και 9.5 radius και μου "καθησε" κατευθειαν.

μεγαλη σταθεροτητα και σιγουρια.μονο αυτο ενιωσα

Σπύρο έπαιξες και με drive?

Αν ναι, πώς ανταποκρινότανε?

Τυχεράκια...πόσο σε ζηλεύω...

ΥΓ: κάτι μου λέει ότι μόλις την πάρεις θα παραγγείλεις και ένα μαύρο pickguard ;D

το βιβλιο αυτο ΔΕΝ εχει κατι να μου προσφερει...!!!...!!! 8)

ηλια , νομιζω πως...οχι.προς το παρον τουλαχιστον δεν θα παρω μαυρο pickguard.

και να το ηθελα κιολας νομιζω πως δεν θα ταιριαζουν οι τρυπες....εχω την εντυπωση οτι η EJ εχει 8 βιδακια...

::)

να την χαίρεσαιιι..την καινούργια σου αγαπηηηη!!! ;D

μεγια και καλοπαιχτη σπυρακο και από εμένα.

whiteNoise είπε:
να την χαίρεσαιιι..την καινούργια σου αγαπηηηη!!! ;D

μεγια και καλοπαιχτη σπυρακο και από εμένα.
να σαι καλα φιλτατε!!

τωρα αρχιζω να σκεφτομαι τι κλιπακια να ηχογραφησω...μμμμ....

spimav_z είπε:
νομιζω πως δεν θα ταιριαζουν οι τρυπες....εχω την εντυπωση οτι η EJ εχει 8 βιδακια...

Ε και??? Γιατί εγώ στην Blackie τι είχα βάλει νομίζεις ? ;D

DSC00241.jpg

Ας είναι καλά το http://www.wdmusic.co.uk ;)

με "πριζωνεις" ασχημα ηλια.δεν θα ελεγα οχι , αλλα......ας την ευχαριστηθω λιγο καιρο "παρθενα"....μετα βλεπουμε.... 8) :o ;D :P ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back