- Πόντοι
- 398
Τα ατσάλινα ταστα είναι όλα τα λεφτά. Πολύ καλύτερος ήχος και playability. Μεγια το μανούλι.
εχω το σετ του pickguard, αλλά προς το παρόν δεν το βάζω, μιας και η απουσία τρυπών το κάνει και φαίνεται όμορφο/αλητικο.Μια παρατήρηση μόνο έχω να κάνω.
Αν την είχα εγώ θα έπαιρνα και ένα Backplate Tremolo Cover μάλλον σε Dark Brown Tortoise.
κάτι τέτοιο
https://www.walmart.com/ip/Dark-Brown-Tortoise-3Ply-Back-Plate-Tremolo-Cover-USA-Mexico-Fender-Stratocaster/891796978
Ναι πρόσεξα ότι θέλει τρύπημα.... Θα τις έκανα....προσεχτικά ?εχω το σετ του pickguard, αλλά προς το παρόν δεν το βάζω, μιας και η απουσία τρυπών το κάνει και φαίνεται όμορφο/αλητικο.
ειπα του μάστορα με καρφίτσα να σημαδεψει τις τρύπες και σχεδόν έβαλε τα κλάματα. «Κρίμα είναι» λέει….?Ναι πρόσεξα ότι θέλει τρύπημα.... Θα τις έκανα....προσεχτικά ?
Θέλω maple fretboard
Μοιάζει έντονα με alder, πάντως
Αν θέλεις maple fretboard
το σκέφτεσαι για καμία ash, για να διαφοροποιήσεις τον ήχο από τις άλλες; Και όταν λέω ash εννοώ swamp ash για το βάρος.
Εχω Τελε με ash body και είναι πολύ πολύ bright
Είχατε δεν είχατε πάλι για ξύλα μιλάτε ?Ash είναι η Warmoth, φαίνεται από τα νερά,όχι πως παίζει κάνα ρόλο το είδος του ξύλου στο σωμα,το βάρος παίζει μόνο,αλλά λΑιμε τώρα... έτσι κι αλλιώς η ....πΓιοτης των κΣυλων της Warmoth αν τα ψάχνεις αΦτα,είναι έτη φωτός καλύτερη από αυτή της Fender ...
Έχω και εγώ ash strat btw ,killer guitar και πιποΥλο.
Δίκιο έχεις, αλλά δεν φταίμε εμείς... Αυτός ο @gkourmoul1 πταίει που δεν πήγε να πάρει μια τέτοια, αλλά μου ήθελε... κσύλινη ?Είχατε δεν είχατε πάλι για ξύλα μιλάτε
Μεγειες αλλα δενμας ειπες τι μαγνητες φοραει.
αλλα βρήκα ένα ωραια σετάκι Nick silver black rose στις αγγελίες
Ρε συ Γιώργο.
jtm45 από το hotone, με δυο od να μπουσταρουν ελαφρώς. Το εφέ το δίνει ένα Chorus στην αρχή της αλυσίδας.Ρε συ Γιώργο.
Φοβερός ήχος και παίξιμο εδώ!
Νομίζω σε ξεσήκωσε το backing.
Για πες λίγο τι περιελάμβανε η "αλυσίδα" εδώ.