My Rig Rundown (2015)

Panos Charalampidis

panos1984

Ενεργό μέλος
Πόντοι
148
Ένα βιντεάκι για τους φίλους κιθαρίστες που ψάχνονται με τον ήχο τους και τον εξοπλισμό. Σε άπταιστα εγγλέζικα και με γνήσια ελληνική προφορά παρουσιάζω τον εξοπλισμό που χρησιμοποιώ live το τελευταίο καιρό και εκφράζω επί τη ευκαιρία κάποιες απόψεις για το στήσιμο του ήχου της κιθάρας μέσα σε μια pop/rock μπάντα. Ουδεμία ευθύνη φέρω για κρούσματα G.A.S.

*ελληνικοί & αγγλικοί υπότιτλοι διαθέσιμοι

Thumbs-and-Ammo-11.jpeg

Συγχαρητήρια για τα βίντεο! Εξαιρετική δουλειά, και σαν παρουσίαση και ο ήχος σου και όλα. Πολλά μπράβο!

Τι να πω ρε φιλε.........  :o να σε χαιρεται η μπαντα σου.

Απλα εξαιρετικος.

Πολλά μπράβο φίλε. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.

Το βασικότερο για εμένα είναι το πόσο συνειδητοποιημένος είσαι ως μέλος της μπάντας.

Κ πάλι μπράβο.

πω ρε μάγκα μου μπράβο! το part 2 είναι ακόμα καλύτερο!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!

Ελπίζω να μη σας κούρασε πολύ που είναι τόσο μεγάλο (ειδικά το 2ο μέρος ίσως παραείναι λεπτομερές).

Τι ενισχυτάρα ο ΗΟΟΚ. Τώρα είδα ότι υπάρχουν και τα άλλα, τρέχω να τα δω!

Είσαι αρχηγός, μάστορας και καραμπουζουκλής.  8)

Η ορθή επιλογή των άπταιστων English with a Greek accent το κάνει ακόμα καλύτερο.  :) ;D 

ωραιος ο παιχτης....

μπραβο πολυ καλο βιντεο..

δυστυχως ο Ελληνας κιθαριστας δεν κοιταζει συνηθως τιποτα απο ολα αυτα τα σωστα πραγματα που ανεφερεις..

ειναι εγωιστης και θελει να παιζει συνεχεια σολος με 20 db booster....

ekim είπε:
Πολλά μπράβο φίλε. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.

Το βασικότερο για εμένα είναι το πόσο συνειδητοποιημένος είσαι ως μέλος της μπάντας.

Κ πάλι μπράβο.
Όντως, σχετικά σπάνιο για κιθαρίστα,

+1 και από μένα!  :)

makam είπε:
Μπράβο Πάνο!!!

Πολύ επαγγελματική και ωραία παρουσίαση!

Πολύ σε χάρηκα!!!
Ευχαριστώ Μάκη! Χαίρομαι πολυ που σου αρεσε!

Σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στο κόπο να δείτε μια τέτοια εκτενής περιήγηση. Ελπίζω κάτι να προσέφερε στον καθένα.

Απ'ό,τι έχω καταλάβει δεν ήταν σαφές από το αρχικό μου post ότι είναι 3 τα video οπότε ποστάρω εδώ το 2ο και 3ο μέρος καθώς δεν μπορώ να κάνω edit στο αρχικό.

PART 2 - PEDALBOARD

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back