My Rig Rundown (2018) [Wet - Stereo Dry - Wet]

Χωρις? (προσωπικα το reverb δεν μου αρεσει σαν εφε και δεν ταιριαζει και τοσο πολυ στον deluxe tweed & απο τρεμολο υπαρχουν πεταλια να φανε και οι κοτες  :classic_smile: ) 

2158 GBP ή 2,405.84 euros

To reverb module έχει 358 GBP και το trem έχει 238 GBP.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τόσο "απλό" θεωρητικά κύκλωμα όπως του 5Ε3 πουλιέται τόσο ακριβά. 

Αν είναι handwired από boutique κατασκευαστές να το δεχτώ.

Αλλά αν ας πούμε η fender ή bugera ή οποιοσδήποτε άλλος πιο γήινος σε τιμές κατασκευαστής, τον βγάλει με κατασκευή pcb (όπως π.χ. την σειρά hot rod), πόσο θα τον χρεώνει και πόση διαφορά θα έχει ηχητικά από έναν handwired;

Το ειδα μολις το ανεβασες, πριν το δω εδω  :classic_biggrin:

Νταξ, φοβερο σεταπ! Ηδη μπηκα στην τριγκα να κανω και μερικα απο τα mods της στρατ σου! 

Υλικο που να παιζει live εχεις; Πολυ θα ηθελα να δω το στυλ και πώς βγαινει στην σκηνη (αν υπαρχει, γιατι στο καναλι δεν βρηκα τιποτα)

Καλη συνεχεια!

Το ειδα μολις το ανεβασες, πριν το δω εδω  :classic_biggrin:

Νταξ, φοβερο σεταπ! Ηδη μπηκα στην τριγκα να κανω και μερικα απο τα mods της στρατ σου! 

Υλικο που να παιζει live εχεις; Πολυ θα ηθελα να δω το στυλ και πώς βγαινει στην σκηνη (αν υπαρχει, γιατι στο καναλι δεν βρηκα τιποτα)

Καλη συνεχεια!

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο βίντεο από live μας να σου προτείνω. Στο youtube τα περισσότερα video από συναυλίες μας είναι από κινητό.

για πες αυτά τα διαολάκια τα radar λένε τίποτα?

Δεν είμαι ο Πάνος, αλλά έχω βάλει δίπλα δίπλα το Mooer Radar με το Torpedo Captor και το Torpedo Live. Είναι εξαιρετικό για τα χρήματα, αν δε χρειάζεται κάποιος να είναι και loadbox το IR loader του, είναι μακράν η καλύτερη λύση, μιας και κοστίζει πολύ λιγότερα χρήματα από το Torpedo CAB.

...το ξέρω ότι δεν είσαι ο Πάνος...

• Μπερδεύτηκα
Reactions: BillTrantos
Αν κάποιος θέλει απλά ένα IR Loader (χωρίς δυνατότητα πλοήγησης με footswitch) το Radar είναι η καλύτερη λύση. Στα αφτιά μου έχει τον ίδιο ήχο με το Torpedo CAB (σε αντίθεση με το AmplifireBox, που έχω στη μικρή μου πεταλιέρα, το οποίο για κάποιο λόγο έχει άλλο ήχο με το ιδιο IR).

Αλλά.. το Torpedo CAB έχει μακράν καλύτερο power amp section από το Mooer οπότε για μένα ειναι μονόδρομος (μιας και στέλνω μόνο τα delay μου στα mooer δεν με πειράζει που δεν είναι και τόσο καλή η προσομοίωση του τελικού).

• Like
...το ξέρω ότι δεν είσαι ο Πάνος...
Καλά ντε... 

(σε αντίθεση με το AmplifireBox, που έχω στη μικρή μου πεταλιέρα, το οποίο για κάποιο λόγο έχει άλλο ήχο με το ιδιο IR).
Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί το AmplifireBox τρέχει τα samples σε 48khz; Αν του βάλεις υψηλότερα khz τα κάνει downsize στο δικό του format και ίσως γι'αυτό ακούγονται διαφορετικά, μπορεί να μην έχει υψηλές δυνατότητες re-sampling των IRs. Στο Amplifire 3 που είχα πάντως έτρεχε πολύ ωραία τα IRs που χρησιμοποιώ πάντα. (OwnHammer-Celestion)

Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί το AmplifireBox τρέχει τα samples σε 48khz; Αν του βάλεις υψηλότερα khz τα κάνει downsize στο δικό του format και ίσως γι'αυτό ακούγονται διαφορετικά, μπορεί να μην έχει υψηλές δυνατότητες re-sampling των IRs. Στο Amplifire 3 που είχα πάντως έτρεχε πολύ ωραία τα IRs που χρησιμοποιώ πάντα. (OwnHammer-Celestion)

Δεν νομίζω γιατί χρησιμοποιώ 48k/24 IRs.

Κάτι γίνεται πάντως γιατί η OwnHammer πχ βγάζει ξεχωριστά IRs για την Atomic, παρά το γεγονός ότι ήδη έβγαζε 48άρια IRs.

image.png

Ίσως είναι απλά θέμα ταξινόμησης, ίσως έχουν κάτι διαφορετικό.. δεν το ξέρω..

Πάντως το Torpedo που εχει 96k sample rate και το Radar που έχει 44.1k έχουν ίδιο ήχο οπότε μου φαίνεται περίεργο να είναι η δειγματοληψία το πρόβλημα.

τα IR μπορεί να είναι ίδια, αλλά οι συσκευές όχι.

Γι αυτό ρωτάω.

Με τα ίδια IR παίζουν μηχανήματα από 100 έως χιλιάδες ευρώ.

Και δεν ακούγονται σίγουρα ίδια.

Είναι όπως τα cd player. Το ίδιο cd παίζαν αλλά διαφορετικά ένα που έκανε 100 και αλλιώς ένα που έκανε 2000.

Σωστά. Θα ξανακάνω κάποια στιγμή ενα A/B test και θα επανέλθω.

Αν υποψιαστώ πως ακούτε διαφορές στα sample rate 96k και 44.1k μιλώντας και για impulse responses... θα πηδηχτώ απο το κοντινότερο μπαλκόνι!

Προς dimsonic και σόρι για το hijack, πολύ καλό τεστ του Radar που εξηγεί πολλά και απαντάει και στις ερωτήσεις σου για διαφορά απόδοσης των impulse responses μεταξύ hosts, είναι αυτό του Thorn που το αντιπαραθέτει και με το Mac. Καμία διαφορά. Φαίνεται πολύ αξιόλογη περίπτωση. O panos1984 έχει 2!

• Like
Εγώ προσωπικά yameth είμαι από τους τυχερούς που δεν ακούνε και πολύ πιο προφανή πράγματα, οπότε είμαι πολύ ευτυχής στην άγνοιά μου. Ignorance is bliss. 

Η Two Notes για μένα προσφέρει ως extra τις πολύ καλές power amp simulations, loadbox καθώς και δικά της εξαιρετικά cab sims, κατά τη γνώμη μου ανώτερα της Fractal. Αν όμως κάποιος θέλει ενα σκέτο IR loader και να χρησιμοποιεί την καμπίνα του ως stage monitor, τοτε το Radar είναι η προφανής επιλογή.

Αν υποψιαστώ πως ακούτε διαφορές στα sample rate 96k και 44.1k μιλώντας και για impulse responses... θα πηδηχτώ απο το κοντινότερο μπαλκόνι!

Προς dimsonic και σόρι για το hijack, πολύ καλό τεστ του Radar που εξηγεί πολλά και απαντάει και στις ερωτήσεις σου για διαφορά απόδοσης των impulse responses μεταξύ hosts, είναι αυτό του Thorn που το αντιπαραθέτει και με το Mac. Καμία διαφορά. Φαίνεται πολύ αξιόλογη περίπτωση. O panos1984 έχει 2!
το έχω δει προσεκτικά.

φυσικά όσο καλός είναι ο επιδειξίας...τόσο καλό φαίνεται το εργαλείο.... (τι είπα πάλι...!)

Σε άλλα χέρια δεν ξέρω τι θα φτιάχνει

Εγώ προσωπικά yameth είμαι από τους τυχερούς που δεν ακούνε και πολύ πιο προφανή πράγματα, οπότε είμαι πολύ ευτυχής στην άγνοιά μου. Ignorance is bliss. 

Η Two Notes για μένα προσφέρει ως extra τις πολύ καλές power amp simulations, loadbox καθώς και δικά της εξαιρετικά cab sims, κατά τη γνώμη μου ανώτερα της Fractal. Αν όμως κάποιος θέλει ενα σκέτο IR loader και να χρησιμοποιεί την καμπίνα του ως stage monitor, τοτε το Radar είναι η προφανής επιλογή.
υποθέτω θέλει να σου πει ότι διαφορές μηχανάκια με IR αν ακούγονται σίγουρα ΔΕΝ οφείλονται στην δειγματοληψία αλλά προφανώς στην όλη σχεδίαση των αναλογικών κυκλωμάτων για gain και τελικό στάδιο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα