My new hard rock instrumental "Rotary Passion"

Panagiotisrx7

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Χρησιμοποιήθηκε το Nuendo, Trilogy, Addictive drums, Lexicon Omega και το Line 6 POD V.2.

Υπάρχουν ορισμένα λάθη και η παραγωγή δεν είναι ότι καλύτερο.

Ελπίζω να σας αρέσει.

Thanks mate! BTW μήπως έχουμε γνωριστεί; Είχες πάει στη Καβάλα όταν είχε έρθει ο Rondat;

Αν δεν το πας "για τυπωμα",μια χαρα ειναι! :D

Ισως τα lead ενα κλικ χαμηλοτερα?

-Γνωμες ειναι αυτες! 8)

Πρίν λίγο το τέλειωσα και ακόμα ψιλοπειράζω. Ναι ίσως ένα κλικ πιο κάτω να θέλουν...

οχι αδελφε δεν νομιζω να εχουμε γνωριστει..! ..δεν ειχα παει καβαλα .!!ωραιος ηχος με το pod

Panagiotisrx7 είπε:
Thanks mate! BTW μήπως έχουμε γνωριστεί; Είχες πάει στη Καβάλα όταν είχε έρθει ο Rondat;

:o :o

Πολλα μπραβο απο εμενα....πολυ ωραια σολο....και εμπνευσμενα...εισαι ωραιος και μετρας :P

Πολλές και ωραίες μελωδίες και πάνω από όλα ωραία άποψη. Το ρυθμικό part δεν είναι τόσο του γούστου μου [ξέρεις τύπου satriani boogie style], αλλά από πάνω "κέντησες" όμορφα. Η μείξη των διαφόρων στυλ όπως εκφράζεται μέσα από το κομμάτι μου έφερε στο μυαλό παίκτες [παικτούρες] όπως Alejandro Silva και Anand Mahangoe. Φυσικά όπως και ο ίδιος ανέφερες η παραγωγή θέλει μπόλικη δουλίτσα [εντάσεις, ηχοχωροθέτηση κ.ο.κ].  Με λίγα λόγια: Bravo!.

z43k0 είπε:
η παραγωγή θέλει μπόλικη δουλίτσα [εντάσεις, ηχοχωροθέτηση κ.ο.κ]
Ρε γαμώτο προσπαθώ μόνος μου οτι μπορώ, αλλά εδώ θέλει έναν άνθρωπο που το κατέχει να σου πει θα φτιάξουμε εδώ αυτό εκεί το άλλο κτλ... :'(

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back