- Πόντοι
- 8
Καλή χρονιά σε όλους! Νέο κομμάτι-βίντεο, ελπίζω να σας αρέσει κι ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!
+1gvour είπε:Το παιξιμο εξαιρετο και μ'αρεσει πολυ,Γκαρυμουριζει αγριως το ολον και μ'αρεσει ακομα περισσοτερο.![]()
Έτσι είναι. Συμφωνώ. Το έχεις. Περιμένουμε και άλλα.Tamtam είπε:Υπέρτατος ήχος!
Νομ'ιζω όμως ότι είσαι λίγο σφιγμένος και ότι το έχεις παίξει/παίζεις και καλύτερα το κομμάτι εκτός κάμερας, σωστά;
Το χεις...![]()
Τι μου θύμισες ρε φίλε; Τον υπέρτατο!κολομεγλυφατα τεμαχια
Τι πιο αντρικό ρε Σπύρο από τα κωλομεγλυφάτα.Spyros Delta είπε:Παρολο που δεν αντεχω τα κολομεγλυφατα τεμαχια, το παιξιμο σου με κρατησε να το δω μεχρι το τελος.
Περιμενω να σε ακουσω και σε αλλο ειδος, πιο αντρικο ;D
με λίγο μεξικάνικο τσίλι εδώ και εκεί...(και τσούζει το άτιμο...) O0fusiongtr είπε:Σαν να βλέπεις γαλλική τσόντα.![]()
Είναι για τις ... πικάντικες σκηνές. 8)dimsonic είπε:με λίγο μεξικάνικο τσίλι εδώ και εκεί
Μπράβο φίλε. Το βρήκα εξαιρετικό. Τι εξοπλισμό χρησιμοποίησες, γιατί και ο ήχος ειναι θεϊκός.JimmyKonsta είπε:Καλή χρονιά σε όλους! Νέο κομμάτι-βίντεο, ελπίζω να σας αρέσει κι ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!
Αν δε κάνω λάθος είχες ανεβάσει και ένα κλιπ που έπαιζες με μια Έρικ Τζόνσον. Θυμάμαι καλα; λοιπόν δηλώνω επίσημα φαν και σε εσένα μετά από cigarette. Keep on rockin'.JimmyKonsta είπε:@otto## σε ευχαριστώ θερμά φίλε μου, πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!
Χρησιμοποίησα τον προενισχυτή Engl e-570, για τελικό το crate powerblock, καμπίνα marshall 1922 και μικρόφωνο μπροστά στην καμπίνα. Και φυσικά την κιθάρα, ibanez artist ar300 ;D
Ναι καλά θυμάσαι, υπάρχει ακόμα το κομμάτι στο κανάλι μου στο YT! Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ, έχω πλέον έναν (1) δηλωμένο φαν χαχα ;Dotto## είπε:Αν δε κάνω λάθος είχες ανεβάσει και ένα κλιπ που έπαιζες με μια Έρικ Τζόνσον. Θυμάμαι καλα; λοιπόν δηλώνω επίσημα φαν και σε εσένα μετά από cigarette. Keep on rockin'.