MUSIQUIZ. Ένας μουσικός γρίφος...

Έχω σταματήσει στο drag and match γιατί από όταν κάναμε παιδιά οι κιθάρες απομακρύνθηκαν απ'την οικία και δεν μπορώ να αναπαράξω τις μελωδίες.

Δεν με βλέπω να προχωράω παραπέρα.

Πολύ ενδιαφέρουσα σπαζοκεφαλιά μέχρι τώρα.

ευχαριστώ σας όλους...

Fotzen: Ποιό απ'όλα τα drag and match? Αν εννοείς την πίστα που λέει και ο bill, έχω δώσει μια ιδέα... 

Fotzen: Ποιό απ'όλα τα drag and match? Αν εννοείς την πίστα που λέει και ο bill, έχω δώσει μια ιδέα... 
Μου έφαγες ένα L.

Στο level 15 σταμάτησα.

Ουφ.. επιτέλους. Νικολα ευχαριστω για το hint (τι hint τελοσπαντων...) ακομα κολλημενος θα ημουνα. Ευχαριστω κ για το δωρακι που μας κανεις αφου τελειωσει το παιχνιδι! Το καταευχαριστηθηκα!!!

Ουφ.. επιτέλους. Νικολα ευχαριστω για το hint (τι hint τελοσπαντων...) ακομα κολλημενος θα ημουνα. Ευχαριστω κ για το δωρακι που μας κανεις αφου τελειωσει το παιχνιδι! Το καταευχαριστηθηκα!!!
χαχαχαχα...

Πολύ χαίρομαι που το χάρηκες.

Το αρχικό σχέδιο μου πήρε μία μέρα περίπου και μετά άλλους 5 μήνες με τον προγραμματιστή και την Jessica (πολύ φίλη μου στο φατσοβιβλίο και απίθανη πιανίστα και μουσικός) να διορθώνουμε, κλπ... 

Τελικά νομίζω ότι με τα hints έχω ισορροπήσει την δυσκολία κάπως. Χωρίς αυτά δεν υπήρχε περίπτωση...

τα δύσκολα (drag & drop, etc) μπορούν, όλα, να λυθούν με brutal force, αλλά νομίζω ότι αξίζει κανείς να το σκεφτεί και να βγάλει τη λύση αφού έχει νόημα (ελπίζω τουλάχιστον).

Ετοιμάζω και άλλο παιχνίδι (για android & iOS) που θα κυκλοφορήσει κατά το καλοκαίρι, αλλά για την ώρα αυτό ήταν μεγάλη χαρά.

Μοιραστείτε το ελεύθερα σε φίλους, συγγενείς, δασκάλους, μαθητές, κλπ. Και μη δώσετε τις λύσεις...

Μου έφαγες ένα L.

Στο level 15 σταμάτησα.
σορρυ... Θα το θυμάμαι το Λ!

Το αφήνω στο 20 για αύριο.

Αρκετά κάηκα απόψε.

Ελπίζω να το βρω και το τελευταίο.

Ηταν αδύνατο χωρίς το Hint

Thank you
Το ομολογώ ότι το παράκανα...

Αλλά έτσι δίνω ένα μεγάλο μέρος του τελευταίου γρίφου. 

Ίσως να βάλω το hint στην πρώτη πίστα... 

Σκεψεις;

ΥΓ. My pleasure!

μια μέση λύση είναι να ξαναβάλεις τη φράση αυτούσια στο hint χωρίς περαιτέρω οδηγίες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back