Μου έπεσε βαρειά η φιλοσοφία...μαζί με τη γέμιση ;DHaris είπε:Μπαρδόν?
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες παιδί μου, να στο εξηγήσω; 8)
Μου έπεσε βαρειά η φιλοσοφία...μαζί με τη γέμιση ;DHaris είπε:Μπαρδόν?
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες παιδί μου, να στο εξηγήσω; 8)
ναι αλλά μην ξεχνάμε ότι σε ΟΛΑ τα όργανα πρέπει να παίζεις με ρυθμό, ακόμα και όταν κάνεις ΣΟΛΟ (4ηχα, 16κτα κτλ) αλλιώς θα μας χαρακτηρίσουν...ντράμμερ (αστειάκι ;D ;D)Γιαυτό το λόγο χωρίζουμε και τα όργανα (πέραν των γνωστών κατηγοριών εγχόρδων, πνευστών & κρουστών) σε ρυθμικά & μελωδικά.
Με το συμπάθειο τι ακριβώς περιμένεις να διαβάσεις ;Melodic drummer είπε:Απο τους κρυφο-μη-υποστηρικτές,μέχρι στιγμής εκτός απο κρυφογελάκια,δεν έχω δει ακόμα κατάθεση,σαφούς και εμπεριστατωμένης απόψεως
+1Evilnye είπε:Δηλαδή θέλεις να έρθει κάποιος πχ που δεν θεωρεί τους ντραμερ μουσικούς και θέλεις να κάνετε συζήτηση με επιχειρήματα;
Χωρίς παρεξήγηση και πάλι, αλλά εσύ με την δική σου εμπειρία ως ντράμερ θεωρείς πως είναι θέμα που μπορεί πχ στο τέλος να καταλήξει ότι είναι ζήτημα άποψης και όχι κάτι αντικειμενικά ορισμένο;
Αγαπητε Evilnye, δεν φταιει αυτος που ανεβαζει τετοια θεματα, αλλα φταιει πρωτα η διαχειρηση που τα αφηνει να εξελισονται και δευτερον ολοι μας που γεμισαμε τρεις σελιδες με βλακειες.Evilnye είπε:Με το συμπάθειο τι ακριβώς περιμένεις να διαβάσεις ;
+1gregg είπε:+1
Melodic Drummer βρισκω λιγο ακυρο το ερωτημα.
Κοίτα,έκανες μια ερώτηση και σου απάντησα.Πίστεψέ με,το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι οι καβγάδες.Γι αυτό λοιπόν Μην πυροβολείτε τον ... ΝΤΡΑΜΙΣΤΑEvilnye είπε:Το τι άποψη έχω εγώ για την ερώτησή σου με έχει καλύψει ιδιαιτέρως αυτό το ποστ,
http://www.noiz.gr/index.php?topic=182818.msg520459#msg520459
Αλλά προσπαθώ να καταλάβω τελικά τι θέλεις εσύ που το συνεχίζεις κάπως σα να πας για καυγά.