'Οχι... οπότε άρχισε τις οικονομίες!!Με musicman δυστυχως δεν ειχα την τυχη ως τωρα να παιξω...Οποτε...Fender!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eχω δει αρκετους να παιζουν με musicman,ειδικα το ..stingray(?).Σωστα?'Οχι... οπότε άρχισε τις οικονομίες!!Με musicman δυστυχως δεν ειχα την τυχη ως τωρα να παιξω...Οποτε...Fender!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Eχω δει αρκετους να παιζουν με musicman' date='ειδικα το ..stingray(?).Σωστα?
Απο τον μπασσιστα των Jethro tull μεχρι τον Wooten! 8)
Aρχιζω οικονομιες για να παρω αλλο ενα jazz bass,Βασιλη.. :lol: :lol: :lol:
Αν τυχει και παιξω με musicman και μου αρεσει...Οψωμεθα!![]()
[/quote']
Αν τύχει και παίξεις με musicman... μετά όλα τελείωσαν! :lol: :lol: Δύσκολα σε βλέπω να πιάνεις άλλο μπάσσο. :wink:
Fleamail!!! Πες στο παιδί σε παρακαλώ! :lol: :lol:
Ναι Παρη,πες μου σε παρακαλω... :lol: :lol:Αν τύχει και παίξεις με musicman... μετά όλα τελείωσαν! :lol: :lol: Δύσκολα σε βλέπω να πιάνεις άλλο μπάσσο. :wink: Fleamail!!! Πες στο παιδί σε παρακαλώ! :lol: :lol:
Που μπορω να δοκιμασω ενα?(Μιλαω λες και ειναι εσωρουχα!!) :lol: :lol:Δεν θα είναι δύσκολο να πιάσει άλλο μπάσο!Απλά θα του ξυνίζει λίγο που δεν θα βρίσκει πουθενά τέτοια ποιότητα κατασκευής! :wink:
Δε θελω να λεμε τα ιδια και τα ιδια' date='αλλα [b']περιμενουν να αγορασει καποιος μπασσο χωρις να παιξει???!!![/b]Ή οποιοδηποτε οργανο?Στον Ζοζέφ νομίζω...
Αν σ'αφήσει να το πιάσεις! Γιατί εδώ στη Θεσσαλονίκη παίζουν αυτοί και εσύ απλά ακούς! Α και μπαίνοντας υπογράφεις συμβόλαιο ότι δεν θα ακουμπήσεις τίποτα! :lol: :lol: :lol:
Off-topic, αλλά εξαρτάται από τα κέφια του τύπου. Μπορεί να πας να δοκιμάσεις κιθάρες των 600 ευρών και να σου κατεβάσει μέχρι και PRS των 3Κ+, έτσι για να χεις μέτρο σύγκρισης. Αλλά μπορεί να τύχει να ακούσεις μόνο, σε κάναν line6 spider 15w κιόλας. :lol:Στον Ζοζέφ νομίζω...
Αν σ'αφήσει να το πιάσεις! Γιατί εδώ στη Θεσσαλονίκη παίζουν αυτοί και εσύ απλά ακούς! Α και μπαίνοντας υπογράφεις συμβόλαιο ότι δεν θα ακουμπήσεις τίποτα! :lol: :lol: :lol:
Δε θα το έλεγα. Όταν πήγα στο ζόζεφ (θεσσαλονίκης) μου έδωσε το stingray χωρίς καμία αντίρηση. Μάλιστα με έβαλε απο μόνος του να το παίξω (το μπάσο πάντα) σε δύο διαφορετικούς ενισχυτές για να συγκρίνω ήχο.Στον Ζοζέφ νομίζω...
χμμμ μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα! Τελευταία φορά πήγα πριν 3 χρόνια! Πόσο το είχε το Stingray? (για να δούμε αν όντως έχουν αλλάξει τα πράγματαΔε θα το έλεγα. Όταν πήγα στο ζόζεφ (θεσσαλονίκης) μου έδωσε το stingray χωρίς καμία αντίρηση. Μάλιστα με έβαλε απο μόνος του να το παίξω (το μπάσο πάντα) σε δύο διαφορετικούς ενισχυτές για να συγκρίνω ήχο.Στον Ζοζέφ νομίζω...
Και πιστέψτε με ΔΕΝ είμαι καλός παίκτης!!