axs είπε:
Γνωρίζει κανείς το μαγαζί basscentral στη Florida? Απ ότι βλέπω κανει international shipping. Ισχυρίζεται ότι οι κιθάρες και τα μπάσα που διαθέτει είναι κυριολεκτικά του ΚΟΥΤΙΟΥ και έχουν βγεί μόνο για τη φωτογράφηση. Οι τιμές τους είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ και η εταιρία ανήκει στους Dave LaRue και Beaver Felton. Είναι οι βασικοί αντιπρόσωποι της MUSICMAN στη Florida (ελεγμένο και απο το επίσημο site της musicman). Σκέφτομαι να φέρω μια john petrucci. Αυτό που θέλω είναι αν κάποιος ξέρει για το μαγαζί να μου πει τι έχει ακούσει γιατί εμενα όλα αυτά μου διαβάζω στο www.basscentral.com μου φαίνονται τουλάχιστον ονειρικα, πολύ καλα για να είναι αληθινά και δεν έχω μάθει να μου γίνονται και πολλά δώρα στη ζωή.........ΡΕ ΛΕΣ???????
Θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου κάποια πράγματα (που μπορεί να τα έχεις, αλλά ας τα πούμε να μάθουν και άλλοι).
Η ΕΒΜΜ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ την απευθείας πώληση ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ κιθαρών/μπάσσων από Αμερική προς το εξωτερικό. Η πώληση σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, κλπ, γίνεται ΜΟΝΟ μέσω των εξουσιοδοτημένων κατατόπους dealers. Φυσικά, με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν απαγορεύεται να πουλήσει ένα Γερμανός στην Ελλάδα.
Αν αποκαλυφθεί ότι κάποιος Αμερικάνος dealer πούλησε απευθείας στην Ευρώπη, το μικρότερο πρόβλημά του θα είναι ότι θα χάσει το dealership.
ΟΜΩΣ, υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εξαιρέσεις, και δεν κρύβω ότι και εγώ έκανα χρήση τους για να αποκτήσω την EBMM που ήθελα: ;D
1) Επιτρέπεται η πώληση μεταχειρισμένων οργάνων
2) Επιτρέπεται η πώληση "μεταχειρισμένων" οργάνων.
3) Κατ'εξαίρεση, επιτρέπεται το stock sale, κατόπιν συμφωνίας φαντάζομαι. Ας πούμε αυτή τη στιγμή ο Dubaldo έχει μερικες κιθάρες/μπάσσα διαθέσιμα για international shipping.