- Πόντοι
- 2,148
αν δεν βλέπεις εσύ, εγώ τι να πω δηλαδή που βλέπω την κιθάρα σαν εξάχορδο μπουζούκι?Εγώ με το κινητό ΔΕΝ μπορώ να κάνω τίποτα.
Καταρχάς, δεν βλέπω να κάνω.....
αν δεν βλέπεις εσύ, εγώ τι να πω δηλαδή που βλέπω την κιθάρα σαν εξάχορδο μπουζούκι?Εγώ με το κινητό ΔΕΝ μπορώ να κάνω τίποτα.
Από μια ηλικία και μετά....κανείς δεν βλέπει.αν δεν βλέπεις εσύ, εγώ τι να πω δηλαδή που βλέπω την κιθάρα σαν εξάχορδο μπουζούκι?
Το θέμα της CPU και RAM βαράει πολύ τους "vstάηδες". Όταν θες ΚΑΙ τύμπανα vst, και ολόκληρη ορχήστρα VST, και πλήκτρα vst, και μπάσα VST, και το κάθε VST είναι ναυαρχίδα που θέλει ένα γήπεδο μόνο του να παίξει μπάλα, και ταυτόχρονα θες να τρέχεις και κανα δυο mastering plug-in στο master bus ή στο κάθε... κανάλι, έτσι για τη φάση, μπορεί ο υπολογιστής να φτύσει αίμα, όσο κι αν βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας.Όταν φτιάχνω αρκετά σύνθετα πράγματα χωρις καμμία εξοικονόμηση μνήμης με 16 και έναν ryzen 5
είμαι κακομαθημένος.Το θέμα της CPU και RAM βαράει πολύ τους "vstάηδες". Όταν θες ΚΑΙ τύμπανα vst, και ολόκληρη ορχήστρα VST, και πλήκτρα vst, και μπάσα VST, και το κάθε VST είναι ναυαρχίδα που θέλει ένα γήπεδο μόνο του να παίξει μπάλα, και ταυτόχρονα θες να τρέχεις και κανα δυο mastering plug-in στο master bus ή στο κάθε... κανάλι, έτσι για τη φάση, μπορεί ο υπολογιστής να φτύσει αίμα, όσο κι αν βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας.
Καντο mirror στη smart tv σου και πρόσθεσε του πληκτρολόγιο και ποντίκι. Σε λίγο καιρό με το ΑR και μς gestures θα δουλεύεις και θα βλέπεις τους γύρω που θα κάνετε προβα ολογράμματα.Εγώ με το κινητό ΔΕΝ μπορώ να κάνω τίποτα.
Κι εκεί μέσα υπάρχει επιλογή. Π.χ. με BFD, αν διαλέξω να προφορτώνονται όλα τα velocity layers στη μνήμη, και φορτώσω κανα σετ σούξου, μπορώ να φάω 32 giga μνήμη. Θα μου πεις, γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν έχεις SSD; Δεν στριμάρουν γρήγορα με ένα λογικό buffer? Φυσικά! Απλά λέω ότι θεωρητικά γίνεται. Με κατάχρηση (κακή χρήση) των εργαλείων γίνεται. Τίποτα oversampling 8x ενώ θέλουμε να κάνουμε τράκινγκ, τίποτα duplicated τρακς με ολόκληρες τις αλυσίδες plug-in μόνο και μόνο για θέμα "οπτικής οργάνωσης / καλαισθησίας" (π.χ. άλλα τρακς για ένα μέρος, άλλα για ένα άλλο, προς διευκόλυνση του editing κτπ κτπ.)...Και συνήθως έχω και 2 ή 3 vst τύμπανα και όντως κάνω το μαστερινγκ πάντα στο master out
Αυτό κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Δηλαδή αν το πρότζεκτ φορτώνει όσες νότες, layers χρειάζονται στη μνήμη, και τα ταυτόχρονα στριμάρει με επαρκή ταχύτητα από το σκληρό, όχι, δε χρειάζεται. Αν αρχίσει και βήχει, μπορείς να ανεβάσεις τη χρήση μνήμης μέσα από το plug-in, ΑΝ έχει μείνει διαθέσιμη.Δεν ξέρω αν πρέπει κάποια στιγμή να τις μετακομίσω σε ssd.
Στον ήχο ναι, καλά τα πάνε. Στα παιξίματα... ε. (Ψυχώ κτπ κτπ. που έλεγες την άλλη φορά)πληρη εξομοιωση της συμφωνικης της βιεννης
Γι' αυτό πρέπει να γράφει κεφάτα ο συνθέτης, ώστε να ελπίζει ο μουσικός στη χαρτούρα, και τα μεροκάματα να είναι διαχειρήσιμα.??Αν πας στη συμφωνικη της βιεννης αστο, παμε για σερβερ της ΝΑΣΑ
είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή?@cos_dr αφού το ξέρεις, το θέλεις, το ποθείς... KC3000 2TB M.2 NVME PCIE GEN4 X4
2Tb, σφαίρα, ούτε 150 ευρώ (148.9 ευρώ αυτή την στιγμή).
ΜΕ ΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!
είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή?