Σωστά Λάκη. Είμαι μεγάλος φαν του Moonlighting και έχω μεγάλη ευαισθησία στο στυλ αυτής της ατμόσφαιρας και της μουσικής φυσικά.Εγώ πάλι είμαι εδώ, και επέλεξα επίτηδες το video από το ομώνυμο επεισόδιο του Moonlightingγιατί γιατί είμαι σίγουρος ότι ήσουν και εσύ fan του (του Moonlighting)
Αφήστε τους φλώρους να ξεδώσουν! Ωραίο και αυτό το κομμάτι Κώστα.Μην αλλάζεις θέμα Σπύρο..... TongueΛάκη φλώρε σου έχω ΤΗΝ 80ίλα που γούσταρα τρελλά.
Πάω στοίχημα πως αρέσει και στον Σούπερ
Εδώ είμαι και 'γω.Jazzjoker είπε:Αφήστε τους φλώρους να ξεδώσουν!
Jazzjoker είπε:Και μια που το ανέφερες, μια ταινία περίπου της ίδιας εποχής με αυτό το στυλ αισθητικής και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσική από τον Tom Waits είναι το One From The Heart του Coppola (κάπου εδώ το έχουμε ξανασυζητήσει). Ιδού και ένα ωραίο τρέιλερ που υπάρχει στο youtube:
Κομματάρα!!! Σε όλη αυτή η «ατμόσφαιρα» Κώστα, όπως είπε ο Σπύρος, αυτό που post-αρες, κάτι Jackson Browne, Moon Martin κ.λ.π., καταφεύγω όταν θέλω να αποστασιοποιηθώ από ό,τι συμβαίνει γύρω μου….και πάντα μου θυμίζει «Χριστούγεννα» , πώ …πω είμαι πολύ φλώρος τελικά! ;D ;DΛάκη φλώρε σου έχω ΤΗΝ 80ίλα που γούσταρα τρελλά.
Μα καλά, πού είναι ο Terry, να συμπληρωθεί το φλωρό-καρέ; ;D ;DΕδώ είμαι και 'γω.![]()
Αυτο λεγεται η μεγαλη ανατριχιλα Κωστα,τον Billy Joel τον ακουγα στο λοχο προκαληψεως που ημουν στον ΕΒΡΟ το 1981. Kαθε βραδυ στην βαρδια που ειχα σαν διαβιβαστης ακουγα τον Βιlly απο κασετα με κραταγε ξυπνιο .Ασε που το just the way you are το επαιζα στο μαγαζι που δουλευα πριν παω φανταρος και μου θυμιζε διαφορες καταστασεις .Ακομα τον ακουω τον ΒILLY .audiokostas είπε:Μαθαίνοντας Αγγλικά στην εφηβική ηλικία από βινύλιο ...........
Δισκάρα το Attic
Ετσι ειναι οι τζεντλεμεν αγορι μου .εχουμε background με φοβερες κομματαρες ,γκρουπαρες ,τραγουδισταραδες !!!!Τι να μας πουνε τωρα οι Alternative ,indie κλπ.Nestoras είπε:Άλλη κομματάρα.