Μουσική και κλίμα.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
Θεωρώ  ότι κλιματικά έπαιξε ρόλο στην κατάθλιψη / ψυχολογικά προβλήματα 

Ίσως είναι απλό να αποδοθούν γενικευμένα ακραίες συμπεριφορές σε ξένους που δεν γνωρίζουμε. 

Πάντως όπως λέει και η Wikipedia στο λήμμα Early Norwegian black metal scene, για τα γεγονότα που αναφέρεις

The Norwegian media covered events closely, but the reporting was often sensationalist.

Το γεγονός πως ο θείος Ozzy "The Prince of Darkness", δάγκωνε περιστέρια στην σκηνή, νομίζεις πως το έκανε απο μίσος ή για να δημιουργήσει αίσθηση και show επι σκηνής; Νομίζω πως το reality The Osbourne family λύνει πολλές απορίες.

Απο εκεί και πέρα άποψη μου είναι πως ναι, συνθήκες δημιουργούν καλλιτεχνικά κινήματα, όπως και πολιτικά αλλά εδω προσπαθούμε να αποδώσουμε και τα δύο σαν ένα, ταυτίζοντας τα με χώρα για να μην πως χώρες ολόκληρες, ενω πρόκειται για μειοψηφικές συμπεριφορές.

γεγονός πως ο θείος Ozzy "The Prince of Darkness", δάγκωνε περιστέρια στην σκηνή, νομίζεις πως το έκανε απο μίσος ή για να δημιουργήσει
Νομίζω και είναι και ξεκάθαρο ότι τα έκανε για να προκαλέσει. Όπως σχεδόν όλοι 

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί πήγε εκεί η συζήτηση και στο τι νομίζω 

Εχουμε πλατιασει. Η ιστορία του Black metal γράφτηκε απ τους 2-3-4 πνευματικά μη υγιείς τύπους ασχέτως που το 99% δεν συμμετείχε καν στα κακώς κείμενα και απλά εξέφραζαν  μουσικά κάποιες αντιλήψεις και κάποια ακραία συναισθήματα.

Τα οποία εγώ σας ρώτησα αν πιστεύετε γινόταν να τα εκφράσουν έτσι ακριβώς σε κάποια άλλη περιοχή της γης. Αν τους επηρέασε δλδ και το κλίμα του τόπου τους σε όλο αυτό 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι. Τα εξέφρασαν στο L.A. με το gangsta rap. 

The subject matter inherent in gangsta rap has caused a great deal of controversy. Criticism has come from both left-wing and right-wing commentators, as well as religious leaders, who have accused the genre of promoting crimeserial killingmurderviolenceprofanitysex addictionhomophobiaracismpromiscuitymisogynyrapestreet gangsdisorderly conductdrive-by shootingsvandalismtheftdriving under the influencedrug dealingalcohol abusesubstance abusedisregarding law enforcementmaterialism, and narcissism.

Όπως και το Black metal, πρόκειται για μουσικά υπο-είδη (sub genres) που εξέφρασε μια ομάδα ανθρώπων ποινικών ή ριζοσπαστικών, είτε είναι βόρεια είτε αφρο-αμερικάνικη και σίγουρα αλλού είναι τα αίτια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
στο LA βγήκε το ποζερο μεταλ/ροκ

και στη Νορβηγία το black metal

και στο ελλάντα το "den kanei kryo sto elada" ?

τι ψάχνετε μου λέτε?

Σε αυτον που εγραψε το δεν κανει κρυο στην ελλαδα του ευχομαι να παει φανταρος στο νευροκοπι, να διοριστει στην φλωρινα και τελος να παει γαμπρος στο μετσοβο.

Σε αυτον που εγραψε το δεν κανει κρυο στην ελλαδα του ευχομαι να παει φανταρος στο νευροκοπι, να διοριστει στην φλωρινα και τελος να παει γαμπρος στο μετσοβο.
Κομοτηνή θυμάμαι να τρέχω γιατί δεν γινόταν να σταθείς απ το κρύο 

Και σχέση με αυτά που λες πρέπει να είναι αρκετά νορμάλ η Κομοτηνή χαχαχα 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back